Het reserveringssysteem voor de recreatiebranche
 
LinkedIn
 
Tommy Booking Support

 

Automatiseren in de CLOUD
Tommy 2.0 succesvolle opvolger Eurecrea GX

Misschien kent u AICN Automatisering nog van vroeger? Ruim 30 jaar geleden maakten wij het eerste reserveringssysteem in Nederland. In 2012 hebben we een geheel nieuw reserveringssysteem in de Cloud ontwikkeld: Tommy 2.0. Door de Cloud oplossing profiteert u van een forse kostenbesparing op een server en wijzigingen, updates en vernieuwingen zijn gelijk zichtbaar.

Tommy 2.0 werkt erg makkelijk en heeft realtime koppelingen met o.a. uw website, touroperators, slagboomkoppelingen en nog veel meer. U behaalt meer omzet en online boekingen, omdat uw gasten snel en eenvoudig online boeken en betalen. ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN TOMMY 2.0


Tommy Booking Support

Kennispartner Recron

Tommy Booking Support is kennispartner van de RECRON en mag haar deskundigheid op het gebied van automatisering delen met alle leden van de RECRON en de recreatiesector.

Meer informatie
 

 


Tommy Booking Support

Alice en Joep van Hartje Groen, winnaars RTL4 ‘Mijn zaak is de beste’

Wist u dat Camping Hartje Groen vorig jaar heeft gewonnen in Mijn Zaak is de beste?! Eigenaren Joep en Alice vertellen in het RTL4 Programma dat hun kantoor alleen bestaat uit een laptop/tablet met Tommy 2.0 er op….Geen kantoor of receptie? Hoe doen ze dat? Daar vertellen wij u graag meer over! Maak een afspraak met Christiaan Slager voor een demonstratie op locatie.

Maak een afspraak


 


 


Tommy Booking Support
Geen kosten voor ditjes en datjes
Tommy 2.0 is standaard al heel compleet waardoor u niet telkens voor extra kosten komt te staan. Denk hierbij aan consultant uren, online boeken, extra gebruikers, meertaligheid, postcodeboek, inlezen van bankafschriften etc.

Bekijk ons basispakket
 

Tommy Booking Support
Benieuwd naar uw investering?
Bij Tommy 2.0 betaalt u nooit te veel omdat u per accommodatie investeert en zelf de extra's kiest die u ook echt gebruikt. Zo heeft u altijd een eerlijke prijs voor uw abonnement. Uniek is ook de opzegtermijn van 1 maand.
Bereken uw investering
 
 

Tommy Booking Support

Onze referenties

Wij hebben ruim 700 gebruikers welke sterk variëren in aantal locaties/ accommodaties en dus schaalgrootte. Campings, concerns, vakantieparken, groepsverblijven met maar een aantal plaatsen of meer dan 1000 eenheden.

overzicht referenties
 
Tommy Booking Support

Voorbeeldcases

Op onze website laten we ook graag een aantal klanten aan het woord! Zij kunnen u als beste vertellen wat Tommy Booking Support te bieden heeft en voor u kan betekenen.

Naar de voorbeeldcases
 

 


Tommy Booking Support
Lees onze blog

Tommy Booking Support
Dit zijn wij

Tommy Booking Support
Samenwerkingen
 

 
Tommy Booking Support is een product van AICN Automatisering
Tommy Booking Support
Plesmanstraat 1
3905 KZ Veenendaal
0318 - 49 58 88

info@tommybookingsupport.com
www.tommybookingsupport.nl

 

U ontvangt deze mail omdat u in het verleden telefonisch, per mail of tijdens een beurs contact heeft gehad met Tommy Booking Support. Wilt u geen mails meer van ons ontvangen dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.