Menu

Beheer je reserveringen en meer...

We begrijpen dat u graag wilt weten hoe u het online reserveringssysteem van Tommy voor uw recreatiebedrijf kunt inzetten. Welke functionaliteiten zijn voor u van belang, welke extra's zijn voor u belangrijk, welke koppelingen kunt u gebruiken?

We zetten graag alle mogelijkheden van Tommy voor u op een rij, maar het liefste geven wij u persoonlijk advies over het gebruik van Tommy! Vul hiervoor ons contactformulier in of bel direct 0318-495888

Ontdek zelf de voordelen van Tommy 2.0

Ons online boekingssysteem werkt volledig in de Cloud en zorgt hierdoor voor een forse kostenbesparing. Dit komt doordat u geen server meer nodig heeft. Daarnaast zorgt de eenvoudige backoffice voor een efficiëntere werkwijze. Door de diverse geautomatiseerde processen is er een zeer geringe kans op fouten. Tevens is Tommy 2.0 erg makkelijk in gebruik voor alle medewerkers.

U zult zien dat u door het werken met Tommy 2.0 meer omzet en meer online boekingen behaalt, omdat uw gasten snel en eenvoudige online kunnen boeken.

Het basispakket van Tommy 2.0 is al erg compleet en beschikt over vele mogelijkheden. Lees verder voor een overzicht van de functies in het basispakket.

Inhoud basispakket

  1. Basisgegevens: eenvoudig beheren van basisgegevens, accommodaties, locaties, prijzen, artikelen, kortingen, arrangementen, voordeelkaarten.
  2. Boekingen: Maak in drie eenvoudige stappen een reservering, offerte of optie.
  3. Dashboard: Beheer eenvoudig boekingen, opties en offertes. Bekijk direct welke gasten aankomen en vertrekken.
  4. Planbord: Duidelijk overzicht van boekingen, beschikbare locaties via plattegrond, verslepen van boekingen, direct boeken vanaf planbord.
  5. Overzichten: Statistieken, nachtregister, meterstanden, gastenbestand,  wizard rapportage.
  6. Financieel: Openstaande posten, i-Deal, Inlezen betalingen, koppelingen met financiele pakketten.
  7. Persoonlijk: Beheer eenvoudig je eigen gebruikersinstellingen.
  8. Management: Aanmaken van gebruikers, notificaties, servicedesk en overige.
  9. Online boeken: Classic online boeken, Zoek & Boek en prijzenmatrix

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!