Menu

Meedenken en vooruit kijken

De wereld verandert… wij veranderen mee! 
We gebruiken de nieuwste softwaretechnieken en innoveren met ons team van professionals in de recreatiebranche zodat u altijd beschikt over de nieuwste technieken. Maar wij kunnen u ook nog verder ontzorgen op het gebied van (online) marketing!

Uw gast staat altijd centraal

Hoe logischer en duidelijker het boekingsproces werkt, hoe hoger de conversie. Wij denken continu na over nieuwe functionaliteit om uw resultaat te verbeteren.

Ontzorging voor een nog beter resultaat

Naast een snel, efficient en betrouwbaar online reserveringssysteem zijn ook een goede website, een goede vindbaarheid in de zoekmachines en een doordachte social media strategie belangrijk. Maar hoe kunt u uw marketingbudget nou het beste besteden en waar en wanneer gaat u dit doen? In samenwerking met onze partner Prosuco ontzorgen wij u graag zoveel mogelijk op dit gebied.

Uw deskundige marketingpartner in de recreatie

Prosuco is de deskundige marketingpartner voor de recreatiebranche en ontzorgt u volledig op het gebied van online en offline marketing. Van website tot Google Ads  en van flyer tot doelgroepanalyse. Of u nu gaat voor een totaal (online) marketingpakket, alleen hulp nodig heeft bij uw Sociale Media uitingen, graag ondersteuning krijgt bij het versturen van nieuwsbrieven of advies bij het inzetten van het marketingbudget, zij denken graag met u mee!

Tommy Bookingsupport en Prosuco delen samen een pand waardoor er een unieke samenwerking is ontstaan en er ook bij het team van Prosuco veel kennis van het Tommy online reserveringssysteem is. 

De mooiste websites op maat inclusief integratie Tommy 2.0 

Prosuco verzorgt een naadloze integratie van Tommy 2.0 op uw website inclusief de nieuwste functionaliteit. Door de ruime ervaring in de recreatiebranche weten zij hoe u uw website het beste kunt indelen en adviseren u graag over styling en de navigatie op de website. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de mogelijkheden en functionaliteiten van Tommy 2.0 zodat u zeker weet dat u alles uit het online reserveren haalt.

naar de website van Prosuco

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!