Kennispartner HISWA-RECRON

Tommy Booking Support is ook kennispartner van de HISWA-RECRON en deelt haar deskundigheid op automatiseringsgebied met leden van de HISWA-RECRON en de recreatiesector.

AICN / Tommy Booking Support is bekend van het online reserveringssysteem Tommy in de recreatiesector. Hierbij zijn eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk de kernwoorden. Ruim 700 verschillende recreatiebedrijven gebruiken Tommy o.a. Duinrell, Droomparken, Delftse Hout, Leukermeer en vele anderen.

“De ondernemer heeft het vaak over gastcontact, maar wil de gast dat ook altijd? En op welk moment? Door slimme automatiseringsslagen te maken bij onder andere aankomst en vertrek, kunnen bijvoorbeeld piekmomenten van het in de rij staan om 'snel' in te checken en naar de plek gaan worden verbeterd. Een aantal ondernemers in de sector werken al veel efficiënter door slimme automatisering, maar in het algemeen kan de sector nog een grote slag maken”, aldus Frank Luken, directeur Tommy Booking Support.

“Door innovatie te combineren met ruim 30 jaar ervaring, willen we bedrijven graag adviseren om nog efficiënter en toekomstgericht te kunnen werken. Wij willen met deze samenwerking met HISWA-RECRON de sector naar een hoger level brengen op automatiseringsgebied”, aldus Frank Luken.

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

Tommy Booking Support gaat kennis die van belang is op automatiseringsgebied voor verbetering en vernieuwing van het ondernemerschap delen. “Met Tommy Booking Support brengen we de sector naar een next level op automatiseringsgebied. Door efficiënt automatiseringsgebruik heeft de ondernemer meer tijd voor persoonlijk contact met de gast, hetgeen belangrijk blijft in onze sector”, aldus Martin Maassen, waarnemend directeur HISWA-RECRON. 

Bij HISWA-RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur HISWA-RECRON. Ook worden Kennispartners actief ingezet voor kennisdeling bij kennisbijeenkomsten. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het HISWA-RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!