Voorwaarden mijn omgeving eigenaren

Aan het gebruik van de mijn-omgeving zijn enkele voorwaarden verbonden. Leest u deze alinea alstublieft goed door en communiceer (met name punt 1) ook met uw eigenaren.

1. Wij garanderen een goede werking alleen bij gebruik van de gangbare browsers:

  • PC: Windows Edge, Internet Explorer 10, Firefox en Chrome
  • Mac: Safari en Chrome
  • Smartphone/Tablet: Apple (IOS 10 of hoger): Safari, Chrome en Android (versie 5 of hoger): Android of Chrome
  • Anders dan voor bovenstaand bieden wij geen garantie of ondersteuning. Ook tablets/smartphones van 'onbekende' merken kunnen afwijken en geen goede werking geven. Ook apparaten die niet meer ondersteund worden door de producent vallen buiten onze garantie.

2. Wij leveren de mijn-omgeving door onze consultants getest op. Hiervoor gebruiken we onze eigen testomgeving en testdata.

3. Veiligheid: de uiteindelijke live server staat onder een veilig SSL certificaat: https://mijn.tommybookingsupport.com.

Voor het inloggen gebruiken we een JWT token.
(Meer informatie: https://medium.com/vandium-software/5-easy-steps-to-understanding-json-web-tokens-jwt-1164c0adfcec). De gebruiker krijgt 3 loginpogingen en daarna 1 minuut time out.

4. Eigen domein

Uiteindelijk is het mogelijk om via mijn.recreatiebedrijf.nl de mijn-omgeving te benaderen, alleen een opleverdatum is hier niet over af te spreken, aangezien we tussen diverse partijen moeten schakelen om dit op orde te krijgen. Aan het gebruik van een eigen domein zijn extra kosten verbonden.

5. Gevonden fouten

Fouten gevonden tijden de acceptatietest zullen wij binnen 1 week oppakken / verwerken.

6. Nieuwe wensen / eisen

Als u nieuwe wensen of eisen heeft zullen wij deze eerst bespreken en analyseren. Bij acceptatie zullen we onderling een termijn afspreken waarop de wijziging wordt gerealiseerd.

 

Login
Wachtwoord vergeten?