Menu

verhuursoftware voor campings

Bent u op zoek naar verhuursoftware voor uw camping? Maak dan kennis met Tommy bookingsupport. Met de verhuursoftware voor campings van Tommy geeft u uw gasten een veilige, snelle en betrouwbare manier om een boeking te maken via uw eigen website. Daarnaast krijgt u bij onze verhuursoftware een compleet dashboard waarin u totale controle heeft over de gemaakte reserveringen.

Verhuursoftware voor campings voor iedere website.

Het mooie van onze verhuursoftware voor campings is dat wij het in vrijwel alle websites naadloos kunnen implementeren. De website bezoeker heeft tijdens het maken van een reservering niet het gevoel te worden weg geleidt naar een externe partij maar blijft gedurende het hele reserveringstraject op uw website. Ook plaatsen wij geen storende logo’s of reclame op het reserveringssysteem zoals dat bij veel andere systemen wel het geval is. Het reserveringssysteem kan helemaal worden aangepast naar uw smaak en huisstijl.

Grip op uw gegevens en boekingen.

Met onze verhuursoftware voor campings wordt het niet alleen gemakkelijker voor uw gasten om een reservering te maken. Ook voor u als ondernemer wordt het eenvoudiger om uw reservering te managen. Onze verhuursoftware is voorzien van een eenvoudig te gebruiken maar ook zeer compleet dashboard. Hier kunt u als ondernemer onder andere aankomst en vertrektijden bekijken en uitprinten, offertes aanmaken, bestaande boekingen opsplitsen en heeft u een compleet financieel overzicht van uw boekingen.

Voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten kunt u een kijkje nemen op de pagina “mogelijkheden”of neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag alles over ons systeem.

Contact opnemen

Meer dan alleen verhuursoftware voor campings.

Onze verhuursoftware voor campings is niet uitsluitend beschikbaar voor campings. U kunt de software ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw hotelB&B of vakantiepark. Uiteraard kunnen wij onze verhuursoftware altijd aanpassen naar uw behoefte en het soort onderneming.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Contact gratis demo

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!