Menu

verhuursoftware voor campings

Bent u op zoek naar verhuursoftware voor uw camping? Maak dan kennis met Tommy Bookingsupport. Met de verhuursoftware voor campings van Tommy geeft u uw gasten een veilige, snelle en betrouwbare manier om een boeking te maken via uw eigen website. Daarnaast krijgt u bij onze verhuursoftware een compleet dashboard waarin u totale controle heeft over de gemaakte reserveringen.

Verhuursoftware voor campings voor iedere website

Het mooie van onze verhuursoftware voor campings is dat wij het in vrijwel alle websites naadloos kunnen implementeren. De website bezoeker heeft tijdens het maken van een reservering niet het gevoel te worden weggeleidt naar een externe partij, maar blijft gedurende het hele reserveringstraject op uw website. Ook plaatsen wij geen storende logo’s of reclame op het reserveringssysteem - zoals dat bij veel andere systemen wel het geval is. Tot slot kan ons reserveringssysteem helemaal worden aangepast naar uw smaak en huisstijl.

Grip op uw gegevens en boekingen

Met onze verhuursoftware voor campings wordt het niet alleen gemakkelijker voor uw gasten, maar ook voor u. Zij kunnen eenvoudiger een reservering maken en u kunt deze makkelijker managen. 

Onze verhuursoftware is namelijk voorzien van een eenvoudig te gebruiken, zeer compleet dashboard. Hier kunt u als ondernemer onder andere:

  • aankomst- en vertrektijden bekijken en uitprinten
  • offertes aanmaken
  • bestaande boekingen opsplitsen
  • een compleet financieel overzicht van uw boekingen zien

Voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten kunt u een kijkje nemen op de pagina “mogelijkheden”. Als u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag alles over ons systeem!

Contact opnemen

Meer dan alleen verhuursoftware voor campings

Onze verhuursoftware voor campings is niet uitsluitend beschikbaar voor campings. U kunt de software ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw hotelB&B of vakantiepark. Uiteraard kunnen wij onze verhuursoftware altijd aanpassen naar uw behoefte en het soort onderneming.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Neem contact op 

of gratis demo aanvragen 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!