Verhuuradministratie

Bent u op zoek naar verhuuradministratie voor uw kleine tot middelgrote recreatiebedrijf met één of meerdere soorten accommodaties, kampeerplaatsen of misschien wel boten? Kies dan voor de verhuursoftware van Tommy Bookingsupport. Het administratiesysteem van Tommy is namelijk speciaal op midden- en kleinbedrijven tot 300 eenheden in de receatiebranche gericht en kan zorgdragen voor de gehele verhuuradministratie, van online zoeken en reserveren tot het factureren en het eenvoudig beheren van de resultaten. Tommy is een goedkoop en handig, maar toch zeer betaalbaar systeem voor verhuuradministratie.

Verhuuradministratie inclusief boekingssysteem

Het administratiesysteem van Tommy Bookingsupport biedt uw gasten de mogelijkheid om via een simpel boekingssysteem eenvoudig en snel online te reserveren. Hiermee zal uw boekingsomzet gegarandeerd stijgen. Uw gast kan in enkele stappen zijn of haar voorkeuren invoeren, een geschikte accommodatie, plaats of boot vinden en ziet uiteindelijk een duidelijk prijsoverzicht. De verhuursoftware van Tommy zorgt hierdoor al vanaf het eerste moment voor tevreden gasten en extra boekingen. Met de verhuuradministratie van Tommy kunt u gemakkelijk zelf:

  • uw volledige verhuuraanbod beheren, zonder zelf beschikbaarheid aan te hoeven passen
  • bevestigen, factureren, herinneringen en crediteren

De werking van de verhuuradministratie van Tommy

De verhuursoftware van Tommy is eenvoudig in gebruik. Aan de omschrijving van uw accommodaties kan een 'direct boeken' link gekoppeld worden. Wanneer u gast hierop klikt, toont de verhuuradministratie direct de beschikbaarheid en krijgt uw gast de mogelijkheid om een locatie naar eigen voorkeur te kiezen. Ook kan hij of zij doorklikken tot een prijsopgave getoond wordt om daarna natuurlijk uiteindelijk te reserveren. Na dit proces heeft u zelf nog de controle over de boekingen. In de verhuuradministratie van Tommy kunt u namelijk zelf de bevestigingen versturen, zodat u de boekingen nog kunt nakijken op eventuele fouten. Met ons administratieve systeem kunt u verder factureren, herinneren en crediteren, terwijl ook allerlei rapporten en werklijsten uit te draaien zijn. De verhuuradministratie van Tommy kan dus ingezet worden als camping software of hotelreserveringssysteem voor uw gasten, maar tevens als middel om het beleid van uw recreatiebedrijf te organiseren.

verhuuradministratie

Verhuuradministratie van Tommy iets voor u?

Wanneer u interesse in of vragen over de verhuuradministratie van Tommy Bookingsupport heeft, staan onze deskundige servicemedewerkers voor u klaar om u te ondersteunen. U kunt dus altijd contact opnemen. Via een demo kunt u ervaren hoe de bezoeker een online reservering kan maken. De reservering komt binnen in uw e-mail, zodat u ook het resultaat kunt zien. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? 

Neem contact op

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!