Menu

Verhuur software voor MKB

Verhuur software van Tommy Booking Support helpt u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf - met grofweg tussen de 1 en 300 verhuureenheden - uw boekingen duidelijk en overzichelijk te registreren, in te zien en te administreren. De online verhuursoftware van Tommy Booking Support bevordert bovendien uw boekingen. De verhuursoftware is niet alleen handig voor uzelf, maar ook voor uw gasten.

Verhuur software voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven

De verhuur software van Tommy Bookingsupport is speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven. Grofweg genomen is de software geschikt voor recreatiebedrijven tot 300 verhuureenheden. Hiermee is het bijvoorbeeld uitermate geschikt als:

Duidelijke en overzichtelijke verhuursoftware

De verhuursoftware van Tommy Bookingsupport zorgt voor duidelijkheid en overzichtelijkheid in de boekingen en aanvragen die u binnenkrijgt. Met de verhuursoftware van Tommy heeft u namelijk een programma voor verhuuradministratie in huis dat eenvoudig te leren en te begrijpen is. De verhuursoftware van Tommy is namelijk juist omdat u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf niet de beschikking zult hebben over een compleet receptie- en administratieteam, gericht op eenvoud. Toch is de verhuursoftwarevan Tommy Bookingsupport wel verrassend compleet en kunt u vrijwel alle handelingen die u met een groot en duur systeem ook zou kunnen doen, met de verhuursoftware van Tommy regelen. De verhuursoftware van Tommy Bookingsupport is door de eenvoudige opzet bovendien zeer overzichtelijk, zodat u altijd goed inzicht heeft in uw boekingen en prestaties.

Verhuur software ter bevordering van uw boekingen

Met de verhuursoftware van Tommy Bookingsupport is het niet alleen mogelijk om reeds gemaakte boekingen en binnengekomen aanvragen eenvoudig te administreren. De software maakt het namelijk ook mogelijk om extra boekingen en aanvragen te stimuleren. In de verhuursoftware is namelijk tevens een online boekingssysteem voor uw gasten opgenomen, welke makkelijk in gebruik is. Uw gasten kunnen met de overzichtelijke verhuursoftware in korte tijd eenvoudig een boeking maken, welke u vervolgens snel kunt afhandelen. Een eerste goede indruk is hierdoor snel gemaakt!

Ook interesse in verhuur software van Tommy Bookingsupport?

Heeft ook u interesse in de duidelijke, overzichtelijke en omzetbevorderende verhuur software van Tommy Bookingsupport? Tommy Bookingsupport helpt u graag verder, zoals de verhuur software u verder zal brengen!

Maak afspraak voor een demo

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!