Menu

Verhuur software voor de recreatie

Verhuursoftware van Tommy Booking Support helpt u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf - met grofweg tussen de 1 en 300 verhuureenheden - uw boekingen duidelijk en overzichelijk te registreren, in te zien en te administreren. De online verhuursoftware van Tommy Booking Support bevordert bovendien uw boekingen. Ons systeem is niet alleen handig voor uzelf, maar ook voor uw gasten.

Verhuursoftware voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven

De verhuursoftware van Tommy Booking Support is speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven. Grofweg genomen is het systeem geschikt voor recreatiebedrijven tot 300 verhuureenheden. Hiermee is het bijvoorbeeld uitermate geschikt als:

Duidelijk en overzichtelijk online verhuursysteem

Het online verhuursysteem van Tommy Bookingsupport zorgt voor duidelijkheid en overzichtelijkheid in de boekingen en aanvragen die u binnenkrijgt. Hiermee heeft u namelijk een programma voor verhuuradministratie in huis dat eenvoudig te leren en te begrijpen is. Juist omdat u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf niet de beschikking zult hebben over een compleet receptie- en administratieteam, is ons systeem gericht op eenvoud. Toch is de verhuursoftware van Tommy Booking Support wel verrassend compleet en kunt u vrijwel alle handelingen die u met een groot en duur systeem ook zou kunnen doen, met het programma Tommy regelen. Het boekingsprogramma van Tommy Booking Support is door de eenvoudige opzet bovendien zeer overzichtelijk, zodat u altijd goed inzicht heeft in uw boekingen en prestaties.

Ook maintenance support en andere functies

Naast verhuursoftware kunt u nog veel meer met de systemen van Tommy. Zo kunt u er ook uw maintenance support mee in de gaten houden. Alle facilitaire ongemakken kunnen herkend worden in de software, waardoor u nooit meer achter de feiten aan loopt. U  kunt bijvoorbeeld met de Maintenance Support Software van Tommy:

  • Makkelijk en snel meldingen en werkorders maken;
  • Meldingen toewijzen aan de juiste persoon, afdeling of zelfs derden;
  • De prioriteit van de melding instellen;
  • Op elk moment een overzicht van de status van de melding

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met het programma van Tommy. Wat? Dat kunt u hier zien.

Verhuur software ter bevordering van uw boekingen

Met de verhuursoftware van Tommy Booking Support is het niet alleen mogelijk om reeds gemaakte boekingen en binnengekomen aanvragen eenvoudig te administreren. Ons programma maakt het namelijk ook mogelijk om extra boekingen en aanvragen te stimuleren. Dat komt doordat hierin een online boekingssysteem voor uw gasten is opgenomen, die erg makkelijk in gebruik is. Uw gasten kunnen in korte tijd eenvoudig een boeking maken, die u vervolgens snel kunt afhandelen. Een eerste goede indruk is hierdoor snel gemaakt!

Ga voor automatisering

Om uw boekingen gemakkelijk te kunnen doen, kan automatisering een mooie oplossing zijn. Met de automatiseringssoftware van Tommy kunnen bijvoorbeeld touroperators makkelijk gekoppeld worden. Via de channelmanager kunnen verschillende touroperators gemakkelijk aan en uit worden gezet. Hierdoor wordt het koppelen nu een klus van niets.

Ook accommodaties koppelen

Ook worden de accommodatietypes, met afbeelding en omschrijving, direct gekoppeld. Dit scheelt een heleboel werk, want de touroperators hoeven geen nieuwe teksten in te voeren. Ook worden de boekingen direct doorgezet in Tommy 2.0. 

Ook interesse in verhuursoftware van Tommy Booking Support?

Heeft u interesse in de duidelijke, overzichtelijke en omzetbevorderende verhuursoftware van Tommy Booking Support? Tommy Booking Support helpt u graag verder, zoals ons verhuursysteem u verder zal brengen!

Maak afspraak voor een demo

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!