Meer dan 900 klanten in de Benelux

#1 Verhuur software voor de recreatie

Verhuur software van Tommy Booking Support helpt u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf - met grofweg tussen de 1 en 300 verhuureenheden - uw boekingen duidelijk en overzichtelijk te registreren, in te zien en te administreren.

De online verhuursoftware van Tommy Booking Support bevordert bovendien uw boekingen. Ons systeem is niet alleen handig voor uzelf, maar ook voor uw gasten.

Vrijblijvend afspraak maken

Verhuursoftware voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven

De verhuursoftware van Tommy Booking Support is speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven in de recreatie.

Grofweg genomen is het systeem geschikt voor recreatiebedrijven tot 300 verhuureenheden. Hiermee is het bijvoorbeeld uitermate geschikt als:

 • Administratie van alle boekingen voor campings.
 • Reserveringssysteem voor vakantieparken met verhuuraccommodaties.
 • Verhuursoftware voor hotels en B&B's.
 • Boekingssoftware voor activiteiten verhuur.

Met de reserveringssoftware voor campings  en vakantieparken geeft u uw gasten een veilige, snelle en betrouwbare manier om een boeking te maken via uw eigen vertrouwde website.

Daarnaast krijgt u bij Tommy een compleet dashboard waarin u totale controle heeft over de gemaakte reserveringen.

Verhuursoftware voor iedereen

Het mooie van onze verhuursoftware voor campings is dat wij het in bijna alle websites naadloos kunnen implementeren.

De website bezoeker heeft tijdens het maken van een reservering niet het gevoel te worden weggeleid naar een externe partij, maar blijft gedurende het hele reserveringstraject op uw website.

Ook plaatsen we geen storende logo’s of reclame op het reserveringssysteem, zoals dat bij veel andere systemen wel het geval is.

Tot slot kan ons reserveringssysteem helemaal worden aangepast naar uw smaak en huisstijl.

  Duidelijk en overzichtelijk online verhuursysteem

  Het online verhuursysteem van Tommy Bookingsupport zorgt voor duidelijkheid en overzichtelijkheid in de boekingen en aanvragen die u binnenkrijgt.

  Hiermee heeft u namelijk een programma voor verhuuradministratie in huis dat eenvoudig te leren en te begrijpen is.

  Juist omdat u als klein tot middelgroot recreatiebedrijf niet de beschikking zult hebben over een compleet receptie- en administratieteam, is ons systeem gericht op eenvoud.

  De software van Tommy Booking Support is verrassend compleet en kunt u vrijwel alle handelingen die u met een groot en duur systeem ook zou kunnen doen, met het programma Tommy regelen.

  Het boekingsprogramma van Tommy Booking Support is door de eenvoudige opzet bovendien zeer overzichtelijk, zodat u altijd goed inzicht heeft in uw boekingen en prestaties.

  Multifunctionele verhuursoftware

  Met onze software is het gemakkelijk taken aanmaken voor de facilitaire dienst of de schoonmaakploeg, gemakkelijk werkorders aanmaken en gemakkelijk meldingen sturen naar de verschillende werknemers.

  Het is altijd fijn als u op een overzichtelijke manier uw objecten kunt beheren.

  Gemakkelijk taken aanmaken voor de facilitaire dienst of de schoonmaakploeg, gemakkelijk werkorders aanmaken en gemakkelijk meldingen sturen naar de verschillende werknemers.

  En dat allemaal binnen een systeem. Dat is de verhuur software van Tommy. Met Tommy Maintenance Support heeft u al deze functies binnen handbereik.

  Maintenance support en andere functies

  Zoals hierboven beschreven kunt u met onze verhuursoftware ook uw Maintenance Support in de gaten houden.

  Alle facilitaire ongemakken kunnen herkend worden in de software voor campings, waardoor u nooit meer achter de feiten aan loopt. U kunt bijvoorbeeld met de Maintenance Support Software van Tommy:

  • Makkelijk en snel meldingen en werkorders maken;
  • Meldingen toewijzen aan de juiste persoon, afdeling of zelfs derden;
  • De prioriteit van de melding instellen;
  • Op elk moment een overzicht van de status van de melding

  Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met het programma van Tommy. Bent u nieuwsgierig wat u precies kunt doen met Tommy? Dat kunt u hier zien.

  Gemakkelijk meldingen aanmaken

  Met Maintenance Support is het dus makkelijk om meldingen en werkorders aan te maken.

  Meldingen kunt u toewijzen aan de juiste ploeg, u kunt de meldingen toewijzen aan de bijbehorende accommodatie en uiteraard kunt u er een urgentie aanhangen.

  Daarbij kunt u ook instellen dat er voor meldingen met een hoge prioriteit direct een bericht wordt gestuurd naar de juiste persoon. Zo wordt er nooit meer een urgente melding gemist. 

  Overzicht van de verhuursoftware van Tommy Booking Support.

  Verhuursoftware ter bevordering van uw boekingen

  Met de verhuursoftware van Tommy Booking Support is het niet alleen mogelijk om reeds gemaakte boekingen en binnengekomen aanvragen eenvoudig te administreren.

  Ons programma maakt het namelijk ook mogelijk om extra boekingen en aanvragen te stimuleren. Dat komt doordat hierin een online boekingssysteem voor uw gasten is opgenomen, die erg makkelijk in gebruik is.

  Uw gasten kunnen in korte tijd eenvoudig een boeking maken, die u vervolgens snel kunt afhandelen. Een eerste goede indruk is hierdoor snel gemaakt!

  Grip op uw gegevens en boekingen

  Met Tommy wordt het niet alleen gemakkelijker voor uw gasten, maar ook voor u. Ze kunnen eenvoudiger een reservering maken en u kunt deze makkelijker managen. 

  Onze verhuursoftware is namelijk voorzien van een eenvoudig te gebruiken, zeer compleet dashboard. Hier kunt u als ondernemer onder andere:

  • aankomst- en vertrektijden bekijken en uitprinten
  • offertes aanmaken
  • bestaande boekingen opsplitsen
  • een compleet financieel overzicht van uw boekingen zien

  Voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten kunt u een kijkje nemen op de pagina “mogelijkheden”.

  Als u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag alles over ons boekingssysteem!

  Ga voor automatisering

  Om uw boekingen gemakkelijk te kunnen doen, kan automatisering een mooie oplossing zijn. Met de automatiseringssoftware van Tommy kunnen bijvoorbeeld touroperators makkelijk gekoppeld worden.

  Via de channelmanager kunnen verschillende touroperators gemakkelijk aan en uit worden gezet. Hierdoor wordt het koppelen nu een klus van niets.

  Ook accommodaties koppelen

  Ook worden de accommodatietypes, met afbeelding en omschrijving, direct gekoppeld. Dit scheelt een heleboel werk, want de touroperators hoeven geen nieuwe teksten in te voeren.

  Ook worden de boekingen direct doorgezet in Tommy 2.0. 

  De voordelen van Tommy

  Onze verhuursoftware voor de recreatie heeft nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld:

  1. Overzicht in uitstaande storingen en meldingen.
  2. Makkelijk aansturen van technische en facilitaire medewerkers.
  3. Geen 'vergeten' meldingen meer.
  4. Inzicht in veel voorkomende storingen.
  5. Snel plannen van herhalende werkzaamheden en onderhoud.
  6. Veel besparing van tijd (én geld).
  7. Extra handig: koppeling met Tommy Booking Support voor eventuele afrekeningen met eigenaren.

   Met deze handige functies worden veel taken geautomatiseerd!

   Wilt u ook gebruik maken van Tommy Maintenance Support? Of wilt u meer informatie krijgen? Neem contact met ons. 

   Ook interesse in verhuursoftware van Tommy Booking Support?

   Heeft u interesse in de duidelijke, overzichtelijke en omzetbevorderende verhuursoftware van Tommy Booking Support?

   Tommy Booking Support helpt u graag verder! We geven een vrijblijvende demo op locatie. Onze experts informeren u graag en laten u alles persoonlijk zien. We nemen alle tijd voor u.

   Maak afspraak voor een demo