Tommy 2.0 en de vakantiebank

De Vakantiebank is een charitatieve organisatie en heeft als doel om gezinnen die onder de armoedegrens leven een gratis vakantieweek aan te bieden op een vakantiepark of camping in Nederland. De vakantiebank maakt dit mogelijk met hulp van donateurs, vrijwilligers, en bedrijven. Ook Tommy Booking Support steunt dit doel en heeft Tommy 2.0 geschonken aan de vakantiebank.

Het werk van de Vakantiebank

1 op de 9 kinderen leeft in een gezin onder de armoedegrens en voornamelijk voor deze groep is het erg belangrijk om af en toe uit deze situatie te kunnen stappen en te ontspannen. Kinderen op vakantie hebben de mogelijkheid om de omgeving te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken. Ze leren zo over sociale verbindingen en het leven als een volwassene. Als dit gevoel zich goed ontwikkelt, kan dit een positieve invloed hebben op sociale relaties en het werkleven in de toekomst. Vakantie helpt kinderen beter te plannen en problemen op lossen. 

De Vakantiebank vindt het belangrijk dat mensen en voornamelijk gezinnen met kinderen een kans krijgen zich te ontwikkelen tot sociaal evenwichtige mensen. Ontspanning in de vorm van een vakantie kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Met hulp van donateurs, vrijwilligers en bedrijven maakt de vakantiebank een gratis vakantieweek mogelijk voor gezinnen in Nederland. De accommodaties en /of het vervoer naar het vakantiepark of de camping worden kosteloos of tegen zeer geringe vergoeding aan de Vakantiebank aangeboden zodat de Vakantiebank ze gratis kan aanbieden aan zo veel mogelijk gezinnen en individuen. 

Tommy Booking Support heeft Tommy 2.0  gedoneerd aan de vakantiebank. Families die een vakantie krijgen aangeboden door de Vakantiebanken kunnen deze nu eenvoudig on-line zelf boeken. Dit zorgt voor veel efficiency bij de Vakantiebank en een grote besparing op de inzet van vrijwilligers.

Sponsoring de Vakantiebank

Lees meer over De Vakantiebank