Menu

Reserveringssystemen

Reserveringssysteem recreatiebedrijven

De reserveringssystemen van Tommy zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven, welke tot ongeveer 300 toeristische plaatsen, accommodaties of kamers verhuren. Reserveringssystemen van Tommy zijn daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld campings – waaronder mini- en boerencampings – vakantieparken, hotels en bed & breakfasts. De reserveringssystemen van Tommy zijn bovendien erg geschikt voor verhuurorganisaties, zoals bijvoorbeeld bootverhuurbedrijven. Hiervoor heeft Tommy Bookingsupport bijvoorbeeld een speciaal online reserveringssysteem ontwikkeld.

Waarom kiezen voor reserveringssystemen van Tommy?

Er zijn diverse reserveringssystemen voor de recreatieve (verhuur)branche te vinden. Maar waarom zou u juist voor de reserveringssystemen van Tommy kiezen? 

  • Met Tommy maakt u de keuze voor betrouwbare reserveringssystemen
  • Reserveringssystemen van Tommy zijn eenvoudig en overzichtelijk
  • Tommy hanteert lage prijzen voor haar reserveringssystemen, zeker in vergelijking met de concurrentie

Resereringssystemen van Tommy voldoen ondanks het eenvoudige gebruik en de lage prijzen aan alle wensen van uw gasten én medewerkers. Uw gasten kunnen eenvoudig de beschikbaarheid bekijken en online een reservering maken, terwijl uw medewerkers de boekingen gemakkelijk kunnen invoeren, bijwerken en bevestigen. Uiteraard kunnen er ook vele verschillende werk- en managementlijsten door de reserveringssystemen van Tommy Bookingsupport gegenereerd worden.

Ontdek de reserveringssystemen van Tommy

Bent u eigenaar van een kleinschalig tot middelgroot recreatiebedrijf of verhuurorganisatie en bent u geïnteresseerd in de reserveringssystemen van Tommy? Of bent u binnen een dergelijk bedrijf verantwoordelijk voor of werkzaam met reserveringssystemen? Ontdek dan zelf eens de kracht van de reserveringssystemen van Tommy en neem contact op of vraag een demo aan. 

Vraag een demo aan

Neem contact op via het contactformulier, per mail via christiaan@aicn.nl of telefonisch via 06-34492684Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!