Het beste reserveringssysteem voor campings en vakantieparken!

#1 Meest gebruikte reserveringssysteem

Het reserveringssysteem van Tommy: met meer dan 1000 gebruikers in de Benelux is Tommy een van de meest gebruikte reserveringssystemen in de recreatie.

Kies voor het beste reserveringssysteem van Tommy Booking Support!

 • Compleet reserveringssysteem incl. online zoek & boek
 • Vanaf €45 per maand
 • Overzichtelijk planbord
 • Dynamic pricing
 • Diverse koppelingen met partners en touroperators
 • Alles-in-één service mogelijk (automatisering, website, marketing) 
 • Kennispartner met meer dan 35 jaar ervaring in de recreatie

Vraag hier een gratis demo aan

Tommy reserveringssysteem: meer dan 1000+ tevreden gebruikers!

Ons reserveringssysteem wordt inmiddels alweer gebruikt door meer dan 1000 verschillende gebruikers uit verschillende branches. In de recreatiebranche is Tommy het meest gebruikte online reserveringssysteem in de Benelux. 

Het reserveringssysteem van Tommy Booking Support is zeer compleet. We bieden een voordelig basispakket wat uit te breiden is naar jouw wensen en behoeften. Voor campings, vakantieparken en recreatiebedrijven van elk formaat dus!

Hier een gratis demo aanvragen

De inhoud van het basispakket TOMM..

 1. Basisgegevens: beheren van basisgegevens, accommodaties, locaties, prijzen, artikelen, kortingen, arrangementen & voordeelkaarten.
 2. Boekingen: maak in drie eenvoudige stappen een reservering of offerte.
 3. Dashboard: beheer eenvoudig boekingen. Zie direct welke gasten aankomen en vertrekken.
 4. Planbord: duidelijk overzicht van boekingen, beschikbare locaties via plattegrond, verslepen van boekingen, direct boeken vanaf planbord.
 5. Overzichten: statistieken, nachtregister, meterstanden, gastenbestand & wizard rapportage.
 6. Financieel: openstaande posten, iDEAL, inlezen betalingen en koppelingen met financiële pakketten.
 7. Management: aanmaken van gebruikers, notificaties, servicedesk en overige.
 8. Online boeken: zoek & boek en prijzenmatrix.

Maatwerk mogelijk

Alleen al met ons basispakket kan je jaren vooruit. Het online boekingssysteem van Tommy zorgt voor meer omzet, een efficiëntere werkwijze, is kostenbesparend en makkelijk te gebruiken door alle medewerkers. 

Ons reserveringssysteem is handig voor verhuur, hotels, campings, vakantieparken en bed and breakfasts. Kortom: voor alle grote, maar ook kleine bedrijven in de recreatiebranche.

Het verhuur reserveringssysteem is erg aantrekkelijk voor kleine recreatiebedrijven, vanwege de lage instapprijs. Voor slechts €45 per maand begin je al met het online verhuren van jouw accommodaties.

Dit basispakket is compleet en daarom direct inzetbaar voor bijvoorbeeld kleine en middelgrote campings. Een pakket dat je jarenlang met plezier zult gebruiken. 

Vraag een gratis demo aan

Wil je meer weten? Vraag dan direct een demo aan. Onze experts komen zelfs naar je toe.

Of je nu in Zeeland, Venlo of op Ameland zit, we komen gratis naar je toe voor een vrijblijvend gesprek en een gratis demo.

Dit is de beste manier om aan je te laten zien wat je met Tommy kunt doen, maar belangrijker is eigenlijk wat Tommy voor je kunt betekenen. 

Betrouwbare reserveringssystemen 

Als ondernemer met een recreatiebedrijf, camping, vakantiepark, hotel of B&B is het heel belangrijk om een betrouwbaar reserveringssysteem te hebben. Al meer dan 35 jaar bieden wij campings, vakantieparken, hotels en andere recreatiebedrijven een ijzersterk en betrouwbaar reserveringssysteem.

Ons team van consultants, programmeurs, IT specialisten en accountmanagers zetten zich dagelijks in om het niveau van het reserveringssysteem zo hoog mogelijk te houden. Niet voor niets kiezen de meeste recreatiebedrijven in de Benelux voor het boekingssysteem van Tommy!

Eenvoudig te gebruiken voor jou en de gast!

Natuurlijk wil je jouw gasten de mogelijkheid bieden om eenvoudig te zien of een accommodatie beschikbaar is en deze desgewenst te boeken (zoek en boek). Maar ook je (receptie)medewerkers moeten altijd overzicht hebben van boekingen.

Met Tommy Booking Support heb je een flexibel reserveringssysteem dat volledig is ontwikkeld met het oog op de recreatie. Onze betrouwbare boekingssoftware voldoet altijd aan de laatste ontwikkelingen!

Met ons reserveringssysteem kies je niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor flexibiliteit en een betaalbare oplossing voor elke ondernemer in de recreatie.

Lees hoe andere Tommy ervaren

Perfect voor alle recreatiebedrijven

De reserveringssystemen van Tommy zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven, die tot 300 toeristische plaatsen, accommodaties of kamers verhuren. Reserveringssystemen van Tommy zijn daarmee perfect voor bijvoorbeeld campings – waaronder minicampings en boerencampings – vakantieparken, hotels en bed & breakfasts.

Echter is Tommy uit te breiden naar de wensen en behoeften van jouw vakantiepark. We maken maatwerk mogelijk en daarmee is ons systeem ook zeer geschikt voor grote recreatiebedrijven zoals Duinrell

Ten slotte bieden we een ijzersterk reserveringssysteem voor verhuurorganisaties, zoals bootverhuurbedrijven. Hiervoor heeft Tommy Bookingsupport een speciaal online reserveringssysteem ontwikkeld.

Informeer naar de mogelijkheden

reserveringssystemen camping

Demo van het reserveringssysteem 

Wij begrijpen dat je het reserveringssysteem eerst graag wilt uitproberen. Daarom bieden wij je geheel vrijblijvend een gratis demoversie aan.

Met deze versie kan je alle mogelijkheden van het reserveringssysteem voor de recreatiebranche rustig bekijken en uitproberen.

Met het aanvragen van de demo ben je tot niets verplicht. Wanneer de proefperiode er op zit zullen wij contact met je opnemen om te vragen hoe je de software ervaren heeft.

Daarnaast ondersteunen wij je vrijblijvend met advies over de pakketkeuze.

Gratis Tommy uitproberen

Verhuuradministratie voor campings en vakantieparken

Het reserveringssysteem is niet alleen heel gemakkelijk voor je gasten, maar ook voor jou als ondernemer biedt het grote voordelen.

Zo is er in ons pakket een complete verhuuradministratie verwerkt die nauw aansluit op het reserveringssysteem op je website.

Wanneer je gasten een reservering maken via het reserveringssysteem zal deze automatisch verwerkt worden in de verhuuradministratie. Je hoeft de reservering alleen nog maar goed te keuren.

Geautomatiseerde berichten

Nog een handige functie van ons reserveringssysteem is dat de geautomatiseerde berichten die vanuit Tommy gestuurd kunnen worden.

Denk hierbij aan een geautomatiseerde bevestiging, een mailtje voor aankomst op de camping, en een evaluatiemail die achteraf naar de gast wordt gestuurd om te horen of alles naar wens is geweest.

Hier hoef je zelf niet aan te denken: dit gaat allemaal automatisch.

Ontdek de reserveringssystemen van Tommy

Ben je eigenaar van een kleinschalig tot middelgroot recreatiebedrijf of verhuurorganisatie en ben je geïnteresseerd in de reserveringssystemen van Tommy?

Of bent je binnen een dergelijk bedrijf verantwoordelijk voor of werkzaam met reserveringssystemen? Ontdek dan zelf eens de kracht van de reserveringssystemen van Tommy! 

Vraag een demo aan

online reserveringssysteem Tommy

TOMM. koppeling met touroperators

TOMM. heeft ontzettend veel mogelijkheden ter beschikkling. Het basispakket van ons reserveringssysteem is al erg compleet, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding in de vorm van koppelingen met touroperators. Daarbij kan je denken aan het verhuren van jouw accommodaties op Booking.com, Airbnb en Bungalowspecials.nl.

Met deze koppeling bieden de touroperators jouw aanbod aan op hun website. Via de koppeling ontvangen de touroperators jouw accommodatietypes, beschikbaarheid en prijzen.

Wanneer de gast een boeking maakt, komt deze automatisch in TOMM. terecht! 

Ontdek alle mogelijkheden

Reserveringssysteem met een handige functie: ''dynamic pricing''

Ons reserveringssysteem heeft een handige functie genaamd "dynamic pricing". Dit betekent dat de prijs van een kamer kan veranderen op basis van vraag en aanbod.

Hoe werkt ''dynamic pricing''? Als er bijvoorbeeld veel vraag is naar een kamer, kan de prijs iets hoger worden. Als er weinig vraag is, kan de prijs juist lager worden. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste prijs vraagt voor jouw kamer.

Ook kan je andere parameters gebruiken, zoals het seizoen, het aantal beschikbare kamers of het aantal boekingen. Met behulp van deze handige functie kam je meer verdienen en jouw bedrijf laten groeien. 

Ons reserveringssysteem biedt je deze functie ook aan, waardoor je altijd de juiste prijs vraagt voor je kamer.

Van online boeking naar planbord

Ook hoef je niet stil te staan bij het planbord, de beschikbaarheid of andere overzichten. Zodra een boeking definitief is gemaakt wordt dit automatisch verwerkt in alle overzichten.

Hierdoor is alles meteen up-to-date en kan je meteen de informatie die je zoekt opvragen in de verschillende overzichten.

Ook eigenaren administratie

Natuurlijk is het fijn dat, als je met eigenaren verhuur werkt, de rekeningen naar de juiste persoon gaan. Ook hierin helpt TOMM.

De software houdt precies bij welke accommodatie voor welke prijs verhuurd is en bij welke eigenaar deze accommodatie hoort.

Hierdoor blijft de administratie overzichtelijk en is het gemakkelijk om aan het eind van het boekjaar in te zien welke eigenaar welke huursom uitgekeerd dient te krijgen. Zo voorkom je onderlinge problemen.

En wat het fijne hieraan is? Het zit gewoon in het basispakket van het Tommy reserveringssysteem.

Het basispakket van ons reserveringssysteem is een prachtig pakket waar je uitstekend mee uit de voeten kunt!

Bekijk het basispakket

reserveringssysteem online boeken

Zo werkt TOMM.

Ons reserveringssysteem werkt heel eenvoudig. Wij plaatsen voor je de boekingsmodule op je website en passen deze helemaal aan naar jouw wensen en huisstijl.

Indien gewenst koppelen we ook een iDEAL-module aan het reserveringssysteem zodat je gasten tijdens de reservering gelijk kunnen afrekenen.

Wanneer een gast een boeking maakt via je website krijg je hier direct melding van, vervolgens kan je de reservering bevestigen.

De gast zal een automatisch bericht ontvangen dat de reservering geslaagd is en de reservering wordt toegevoegd in het boekingsoverzicht. 

Waarom kiezen voor ons reserveringssysteem?

Er zijn diverse reserveringssystemen voor de recreatieve (verhuur)branche te vinden.

Maar waarom zou je juist voor het reserveringssysteem van Tommy kiezen? 

 • +35 jaar ervaring in de recreatiebranche
 • Met meer dan 1000 gebruikers marktleider in Nederland
 • Betrouwbaar reserveringssysteem
 • Eenvoudig en overzichtelijk systeem
 • Tommy hanteert lage prijzen voor haar reserveringssystemen, zeker in vergelijking met de concurrentie

TOMM. voldoet ondanks het eenvoudige gebruik en de lage prijzen aan alle wensen van je gasten én medewerkers. 

Je gasten kunnen eenvoudig de beschikbaarheid bekijken en online een reservering maken, terwijl je medewerkers de boekingen gemakkelijk kunnen invoeren, bijwerken en bevestigen.

Uiteraard kan ons systeem ook vele verschillende werk- en management lijsten genereren.

Uitgelicht: ook Duinrell kiest voor het reserveringssysteem van Tommy

Naast dat Duinrell bekend staat om zijn zwemparadijs en vele attracties biedt het park meer dan 1000 accommodaties waar je kunt overnachten. Met o.a. onze gebruiksvriendelijke back-office en snelle, overzichtelijke manier van boekingen beheren, is Tommy het ideale reserveringssysteem voor Duinrell. 

Lees hier het hele artikel

In het kort alle voordelen

Met Tommy kan je jouw gasten zelf hun reservering laten maken én kan je het hele traject hierna zelf regelen.

Het reserveringssysteem van Tommy biedt je de volgende voordelen

 • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem.
 • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave voor de bezoeker.
 • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website.
 • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem.
 • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen.
 • Het reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien.

Vrijblijvend contact opnemen

Heb je nog vragen of ons reserveringssysteem of onze werkwijze? Of wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op hieronder via het contactformulier, per mail of telefonisch via 0318-495888.

Demo aanvragen?