Menu

Reserveringssystemen

Kies voor betrouwbaar en betaalbaar!

Als ondernemer met een recreatiebedrijf, camping, vakantiepark, hotel of B&B is het heel belangrijk om een betrouwbaar reserveringssysteem te hebben. Natuurlijk wilt u uw gasten de mogelijkheid bieden om eenvoudig te zien of een accommodatie beschikbaar is en deze desgewenst te boeken (zoek en boek). Maar ook uw medewerkers moeten te allen tijde overzicht hebben van boekingen.

Met Tommy Bookingssupport heeft u een flexibel reserveringssysteem dat volledig is ontwikkeld met het oog op de recreatie. Bovendien ontwikkelen wij het systeem continu door om te voldoen aan de laatste ontwikkelingen. Met Tommy Bookingssupport kiest u niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor flexibiliteit en een betaalbare oplossing voor elke ondernemer in de recreatie.

Reserveringssysteem voor recreatiebedrijven

De reserveringssystemen van Tommy zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven, die tot 300 toeristische plaatsen, accommodaties of kamers verhuren. Reserveringssystemen van Tommy zijn daarmee perfect voor bijvoorbeeld campings – waaronder minicampings en boerencampings – vakantieparken, hotels en bed & breakfasts. Maaar ook voor verhuurorganisaties, zoals bijvoorbeeld bootverhuurbedrijven. Hiervoor heeft Tommy Bookingsupport een speciaal online reserveringssysteem ontwikkeld.

Waarom kiezen voor reserveringssystemen van Tommy?

Er zijn diverse reserveringssystemen voor de recreatieve (verhuur)branche te vinden. Maar waarom zou u juist voor de reserveringssystemen van Tommy kiezen? 

  • Betrouwbaar reserveringssysteem
  • Eenvoudig en overzichtelijk systeem
  • Tommy hanteert lage prijzen voor haar reserveringssystemen, zeker in vergelijking met de concurrentie

De reserveringssystemen van Tommy voldoen ondanks het eenvoudige gebruik en de lage prijzen aan alle wensen van uw gasten én medewerkers. Uw gasten kunnen eenvoudig de beschikbaarheid bekijken en online een reservering maken, terwijl uw medewerkers de boekingen gemakkelijk kunnen invoeren, bijwerken en bevestigen. Uiteraard kan ons systeem ook vele verschillende werk- en managementlijsten genereren.

Ontdek de reserveringssystemen van Tommy

Bent u eigenaar van een kleinschalig tot middelgroot recreatiebedrijf of verhuurorganisatie en bent u geïnteresseerd in de reserveringssystemen van Tommy? Of bent u binnen een dergelijk bedrijf verantwoordelijk voor of werkzaam met reserveringssystemen? Ontdek dan zelf eens de kracht van de reserveringssystemen van Tommy! 

Vraag een demo aan

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u nog vragen of ons systeem of onze werkwijze? Of wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, per mail via christiaan@aicn.nl of telefonisch via 0318-495888.

Naar het contactformulier

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!