Eén van de meest gebruikte reserveringssystemen in de recreatie

#1 Meest gebruikte reserveringssysteem

Het reserveringssysteem van Tommy: met meer dan 900 gebruikers in de Benelux is Tommy een van de meest gebruikte reserveringssystemen in de recreatie.

Kies voor het beste reserveringssysteem van Tommy Booking Support!

Tommy reserveringssysteem: meer dan 900+ tevreden gebruikers!

Ons reserveringssysteem wordt inmiddels alweer gebruikt door 900 verschillende gebruikers uit verschillende branches. In de recreatiebranche is Tommy het meest gebruikte online reserveringssysteem in Nederland.

Het reserveringssysteem van Tommy Booking Support is enorm compleet.

Hier een gratis demo aanvragen

De inhoud van het basispakket

 1. Basisgegevens: beheren van basisgegevens, accommodaties, locaties, prijzen, artikelen, kortingen, arrangementen & voordeelkaarten.
 2. Boekingen: maak in drie eenvoudige stappen een reservering of offerte.
 3. Dashboard: beheer eenvoudig boekingen. Zie direct welke gasten aankomen en vertrekken.
 4. Planbord: duidelijk overzicht van boekingen, beschikbare locaties via plattegrond, verslepen van boekingen, direct boeken vanaf planbord.
 5. Overzichten: statistieken, nachtregister, meterstanden, gastenbestand & wizard rapportage.
 6. Financieel: openstaande posten, iDEAL, inlezen betalingen en koppelingen met financiële pakketten.
 7. Management: aanmaken van gebruikers, notificaties, servicedesk en overige.
 8. Online boeken: zoek & boek en prijzenmatrix.

Maatwerk mogelijk

Alleen al met ons basispakket kunt u jaren vooruit. Het online boekingssysteem van Tommy zorgt voor meer omzet, een efficiëntere werkwijze, is kostenbesparend en makkelijk te gebruiken door alle medewerkers. 

Ons reserveringssysteem is handig voor verhuur, hotels, campings, vakantieparken en bed and breakfasts. Kortom: voor alle grote, maar ook kleine bedrijven in de recreatiebranche.

Het verhuur reserveringssysteem is erg aantrekkelijk voor kleine recreatiebedrijven, vanwege de lage instapprijs.

Dit basispakket is compleet en daarom direct inzetbaar. Een pakket dat u jarenlang met plezier zult gebruiken. 

Wilt u meer weten? Vraag dan direct hierboven een demo aan. Onze experts komen zelfs naar u toe.

Of u nu in Zeeland, Venlo of op Ameland zit? We komen gratis naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en een gratis demo.

Dit is de beste manier om aan u te laten zien wat u met Tommy kunt doen, maar belangrijker is eigenlijk wat Tommy voor u kunt betekenen. 

Betrouwbare reserveringssystemen voor verhuur

Als ondernemer met een recreatiebedrijf, camping, vakantiepark, hotel of B&B is het heel belangrijk om een betrouwbaar reserveringssysteem te hebben.

Natuurlijk wilt u uw gasten de mogelijkheid bieden om eenvoudig te zien of een accommodatie beschikbaar is en deze desgewenst te boeken (zoek en boek). Maar ook uw medewerkers moeten altijd overzicht hebben van boekingen.

Met Tommy Booking Support heeft u een flexibel reserveringssysteem dat volledig is ontwikkeld met het oog op de recreatie.

Onze betrouwbare boekingssoftware voldoet altijd aan de laatste ontwikkelingen!

Met ons reserveringssysteem kiest u niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor flexibiliteit en een betaalbare oplossing voor elke ondernemer in de recreatie.

Perfect voor alle recreatiebedrijven

De reserveringssystemen van Tommy zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote recreatiebedrijven, die tot 300 toeristische plaatsen, accommodaties of kamers verhuren. 

Reserveringssystemen van Tommy zijn daarmee perfect voor bijvoorbeeld campings – waaronder minicampings en boerencampings – vakantieparken, hotels en bed & breakfasts.

Maar ook voor verhuurorganisaties, zoals bijvoorbeeld bootverhuurbedrijven. Hiervoor heeft Tommy Bookingsupport een speciaal online reserveringssysteem ontwikkeld.

De reserveringssystemen van Tommy worden door Vakantiepark Molenwaard gebruikt.

Demo van het reserveringssysteem 

Wij begrijpen dat u het reserveringssysteem eerst graag wilt uitproberen. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een gratis demoversie aan.

Met deze versie kunt u alle mogelijkheden van het reserveringssysteem voor de recreatiebranche rustig bekijken en uitproberen.

Met het aanvragen van de demo bent u tot niets verplicht. Wanneer de proefperiode er op zit zullen wij contact met u opnemen om te vragen hoe u de software ervaren heeft.

Daarnaast ondersteunen wij u vrijblijvend met advies over de pakketkeuze.

Verhuuradministratie

Het reserveringssysteem is niet alleen heel gemakkelijk voor uw gasten, maar ook voor u als ondernemer biedt het grote voordelen.

Zo is er in ons pakket een complete verhuuradministratie verwerkt die nauw aansluit op het reserveringssysteem op uw website.

Wanneer uw gasten een reservering maken via het reserveringssysteem zal deze automatisch verwerkt worden in de verhuuradministratie. U hoeft de reservering alleen nog maar goed te keuren.

Geautomatiseerde berichten

Nog een handige functie van ons reserveringssysteem is dat de geautomatiseerde berichten die vanuit Tommy gestuurd kunnen worden.

Denk hierbij aan een geautomatiseerde bevestiging, een mailtje voor aankomst op de camping, en een evaluatiemail die achteraf naar de gast wordt gestuurd om te horen of alles naar wens is geweest.

Hier hoeft u zelf niet aan te denken: dit gaat allemaal automatisch.

Ontdek de reserveringssystemen van Tommy

Bent u eigenaar van een kleinschalig tot middelgroot recreatiebedrijf of verhuurorganisatie en bent u geïnteresseerd in de reserveringssystemen van Tommy?

Of bent u binnen een dergelijk bedrijf verantwoordelijk voor of werkzaam met reserveringssystemen? Ontdek dan zelf eens de kracht van de reserveringssystemen van Tommy! 

Vraag een demo aan

Het reserveringssysteem van Tommy is op een beeldscherm te zien.

Tommy: koppeling met touroperators

Tommy heeft ontzettend veel mogelijkheden ter beschikkling. Het basispakket van ons online reserveringssysteem is al erg compleet, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Bijvoorbeeld in de vorm van koppelingen. Daarbij kunt u denken aan een koppeling met touroperators zoals Booking.com en Bungalowspecials.nl.

Deze touroperators bieden uw aanbod aan op hun website. Via de koppeling ontvangen de touroperators uw accommodatietypes, beschikbaarheid en prijzen.

Indien de gast een boeking maakt, komt deze automatisch in Tommy 2.0 terecht! 

Reserveringssysteem met een handige functie: ''dynamic pricing''

Ons reserveringssysteem heeft een handige functie genaamd "dynamic pricing". Dit betekent dat de prijs van een kamer kan veranderen op basis van vraag en aanbod.

Hoe werkt ''dynamic pricing''? Als er bijvoorbeeld veel vraag is naar een kamer, kan de prijs iets hoger worden. Als er weinig vraag is, kan de prijs juist lager worden. Dit zorgt ervoor dat u altijd de juiste prijs vraagt voor uw kamer.

Ook kunt u andere parameters gebruiken, zoals het seizoen, het aantal beschikbare kamers of het aantal boekingen.

Met behulp van deze handige functie kunt u meer verdienen en uw bedrijf laten groeien. Ons reserveringssysteem biedt u deze functie ook aan, waardoor u altijd de juiste prijs vraagt voor uw kamer.

Van online boeking naar planbord

Ook hoeft u niet stil te staan bij het planbord, de beschikbaarheid of andere overzichten. Zodra een boeking definitief is gemaakt wordt dit automatisch verwerkt in alle overzichten.

Hierdoor is alles meteen up-to-date en kunt u meteen de informatie die u zoekt opvragen in de verschillende overzichten.

Ook eigenaren administratie

Natuurlijk is het fijn dat, als u met eigenaren verhuur werkt, de rekeningen naar de juiste persoon gaan. Ook hierin helpt Tommy 2.0.

De software houdt precies bij welke accommodatie voor welke prijs verhuurd is en bij welke eigenaar deze accommodatie hoort.

Hierdoor blijft de administratie overzichtelijk en is het gemakkelijk om aan het eind van het boekjaar in te zien welke eigenaar welke huursom uitgekeerd dient te krijgen. Zo voorkomt u onderlinge problemen.

En wat het fijne hieraan is? Het zit gewoon in het basispakket van het Tommy reserveringssysteem.

Het basispakket van ons reserveringssysteem is een prachtig pakket waar u uitstekend mee uit de voeten kunt!

Zo werkt het

Het reserveringssysteem van Tommy werkt heel eenvoudig. Wij plaatsen voor u de boekingsmodule op uw website en passen deze helemaal aan naar uw wensen en huisstijl.

Indien gewenst koppelen we ook een iDEAL-module aan het boekingssysteem zodat uw gasten tijdens de reservering gelijk kunnen afrekenen.

Wanneer een gast een reservering maakt via uw website krijgt u hier direct melding van, vervolgens kunt u de reservering bevestigen.

De gast zal een automatisch bericht ontvangen dat de reservering geslaagd is en de reservering wordt toegevoegd in het boekingsoverzicht. 

Waarom kiezen voor het reserveringssysteem van Tommy?

Er zijn diverse reserveringssystemen voor de recreatieve (verhuur)branche te vinden. Maar waarom zou u juist voor de reserveringssystemen van Tommy kiezen? 

 • Betrouwbaar reserveringssysteem
 • Eenvoudig en overzichtelijk systeem
 • Tommy hanteert lage prijzen voor haar reserveringssystemen, zeker in vergelijking met de concurrentie

De reserveringssystemen van Tommy voldoen ondanks het eenvoudige gebruik en de lage prijzen aan alle wensen van uw gasten én medewerkers.

Uw gasten kunnen eenvoudig de beschikbaarheid bekijken en online een reservering maken, terwijl uw medewerkers de boekingen gemakkelijk kunnen invoeren, bijwerken en bevestigen.

Uiteraard kan ons systeem ook vele verschillende werk- en management lijsten genereren.

In het kort alle voordelen

Met Tommy kunt u uw gasten zelf hun reservering laten maken én kunt u het hele traject hierna zelf regelen.

Het reserveringssysteem van Tommy biedt u de volgende voordelen

 • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem.
 • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave voor de bezoeker.
 • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website.
 • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem.
 • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen.
 • Het reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien.

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u nog vragen of ons reserveringssysteem of onze werkwijze? Of wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op hieronder via het contactformulier, per mail via christiaan@aicn.nl of telefonisch via 0318-495888.

Naar het contactformulier