Menu

Reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Een online reserveringssysteem voor de recreatiebranche is onmisbaar voor iedere camping, B&B of vakantiepark dat zijn gasten een eenvoudige manier wilt bieden om te reserveren en te betalen. Het online reserveringssysteem van Tommy is speciaal ontwikkeld voor de recreatiebranche en is dé marktleider in online reserveringssoftware in zowel Nederland als België.

Online reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Steeds meer bedrijven in de recreatiesector beschikken tegenwoordig over een website en vaak ook over een reserveringssysteem. Het is daarom belangrijker dan ooit dat u zich onderscheid van de concurrentie met een online reserveringssysteem wat voor uw gasten eenvoudig, snel en veilig is.
Met het reserveringssysteem van Tommy bookingsupport  beschikt u over een reserveringssysteem voor de recreatiebranche dat uitblinkt op al deze punten. Het systeem is volledig aan te passen aan uw wensen en huisstijl en voor uw gasten biedt het een snelle en veilige manier om hun verblijf bij u te boeken.

Zo werkt het reserveringssysteem voor de recreatiebranche.

Het reserveringssysteem van Tommy werkt heel eenvoudig. Wij plaatsen voor u de boekingsmodule op uw website en passen deze helemaal aan naar uw wensen en huisstijl. Indien gewenst koppelen we ook een IDEAL module aan het boekingssysteem zodat uw gasten tijdens de reservering gelijk kunnen afrekenen. Wanneer een gast een reservering maakt via uw website krijgt u hier direct melding van, vervolgens kunt u de reservering bevestigen. De gast zal een automatisch bericht ontvangen dat de reservering geslaagd is en de reservering wordt automatisch toegevoegd in het boekingsoverzicht. Zo hebt u nauwelijks meer werk aan de afhandeling van reserveringen en kunt u zich richten op andere zaken.

reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Demonstratie van het reserveringssysteem voor de recreatiebranche.

Wij begrijpen dat u het reserveringssysteem eerst graag zou willen uitproberen. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een gratis demo versie aan. Met deze versie kunt u alle mogelijkheden van het reserveringssysteem voor de recreatiebranche rustig bekijken en uitproberen.
Met het aanvragen van de demo bent u tot niet verplicht. Wanneer de proefperiode er op zit zullen wij contact met u opnemen om te vragen hoe u de software ervaren heeft. Daarnaast geven wij u vrijblijvend advies over de pakket keuze.

Vraag nu een gratis demo aan.

 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!