Menu

Reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Een online reserveringssysteem voor de recreatiebranche is onmisbaar voor iedere camping en vakantiepark dat zijn gasten een eenvoudige manier wil bieden om te reserveren en te betalen.

Het online reserveringssysteem van Tommy is speciaal ontwikkeld voor de recreatiebranche en is dé marktleider in online reserveringssoftware in zowel Nederland als België. Inmiddels hebben meer dan 800 ondernemers besloten samen te werken met Tommy Booking Support. Ons pakket wordt continu onderhouden en voorzien van nieuwe en verbeterde functionaliteit. Kiezen voor Tommy Booking Support betekent kiezen voor een stabiele en ervaren partner die naar u luistert en samen met u een optimaal reserveringssysteem wil ontwikkelen.

Online reserveringssysteem voor de recreatie

Als ondernemer in de recreatiesector kunt u niet meer zonder een website. Bij voorkeur is  deze voorzien van een reserveringssysteem. Voor uw gasten is het vanzelfsprekend dat ze online  kunnen boeken en betalen en het is daarom belangrijker dan ooit dat u zich onderscheidt met een online reserveringssysteem wat voor uw gasten eenvoudig, snel en veilig is.
Met het reserveringssysteem van Tommy Booking Support  beschikt u over een reserveringssysteem voor de recreatiebranche dat uitblinkt in gebruikersgemak zowel voor uw gast als voor uzelf. Het systeem is volledig aan te passen aan uw wensen en huisstijl en voor uw gasten biedt het een snelle en veilige manier om hun verblijf bij u te boeken.

Zo werkt het reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Het reserveringssysteem van Tommy werkt heel eenvoudig. Wij plaatsen voor u de boekingsmodule op uw website en passen deze helemaal aan naar uw wensen en huisstijl. Indien gewenst koppelen we ook een IDEAL module aan het boekingssysteem zodat uw gasten tijdens de reservering gelijk kunnen afrekenen. Wanneer een gast een reservering maakt via uw website krijgt u hier direct melding van, vervolgens kunt u de reservering bevestigen. De gast zal een automatisch bericht ontvangen dat de reservering geslaagd is en de reservering wordt toegevoegd in het boekingsoverzicht.

U hebt nauwelijks omkijken naar de afhandeling van reserveringen en kunt zich richten op andere zaken. En ja... Tommy werkt volledig in de cloud.

Ontdek direct alle mogelijkheden

online reserveringssysteem voor de recreatiebranche

Demo van het boekingssysteem

Wij begrijpen dat u het reserveringssysteem eerst graag wilt uitproberen. Daarom bieden wij u geheel vrijblijvend een gratis demoversie aan. Met deze versie kunt u alle mogelijkheden van het reserveringssysteem voor de recreatiebranche rustig bekijken en uitproberen.

Met het aanvragen van de demo bent u tot niets verplicht. Wanneer de proefperiode er op zit zullen wij contact met u opnemen om te vragen hoe u de software ervaren heeft. Daarnaast ondersteunen wij u vrijblijvend met advies over de pakketkeuze.

Vraag nu een gratis demo aan

 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!