Eenvoudig reserveringssysteem voor vakantiehuizen

Voor volgeboekte vakantiehuizen zonder gedoe

Wilt u volgeboekte vakantiehuizen krijgen? En toch tijd besparen met uw boekingen? Maar ook het overzicht over alle reserveringen behouden? Dat kan! Tommy Booking Support heeft hét reserveringssysteem voor vakantiehuizen dat uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Zo bespaart u tijd, maar behoudt u de controle.

Ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem is speciaal voor recreatiebedrijven ontworpen. Wij weten daardoor precies wat u nodig heeft. En wilt u een bepaalde optie wel of niet gebruiken? Dan kunt u dat eenvoudig zelf instellen.

Waarom een reserveringssysteem voor uw vakantiepark belangrijk is

In 2018 heeft het CBS het boekingsgedrag van Nederlanders onderzocht. De uitkomst: twee derde van alle vakantiegangers boekt hun vakantie online. Bovendien werd 55% van alle boekingen in 2018 rechtstreeks via de website van de aanbieder gemaakt, dus zonder tussenpartij. Hier liggen dus kansen voor u! Precies daarom is een goed werkend reserveringssysteem voor uw vakantiehuizen zo belangrijk. Of gasten nu via hun laptop, tablet of mobiel willen boeken, onze software is voor alle apparaten geoptimaliseerd. 

Bovendien kan ons reserveringssysteem voor vakantiehuizen op elke website worden geïntegreerd. Bijvoorbeeld op websites die gemaakt zijn met Wordpress, maar ook websites die gemaakt worden door onze marketingpartner Prosuco. U kunt dus altijd ons boekingssysteem gebruiken.

Inmiddels maken al meer dan 820 recreatieaanbieders tot volle tevredenheid gebruik van Tommy Booking Support. Dit zijn vooral vakantieparken en campings, maar ook hotels. Door ons online boekingssysteem komen zij tegemoet aan de wensen van hun bestaande gasten en hun potentiële doelgroep. Met als resultaat meer boekingen en dus een betere bezetting.

Hoe werkt ons reserveringssysteem voor vakantiehuizen eigenlijk?

Bent u eigenaar van een vakantiepark of een camping met vakantiehuizen? In beide gevallen kunt u Tommy gebruiken, want onze software is ook als reserveringssysteem voor een camping met vakantiehuisjes ideaal.

Voor u als eigenaar van 1 of meerdere vakantieparken zijn meerdere kernpunten van onze software essentieel. Zo is het van groot belang dat gasten snel en eenvoudig een boeking kunnen realiseren, maar ook dat ze alle gewenste informatie goed kan vinden.

Dat kan bijvoorbeeld door een zoek&boek-functie op uw website te implementeren. Maar ook door op deze pagina nog eens de belangrijkste informatie over uw vakantiehuisjes op te sommen. Zo krijgen gasten in een oogopslag een handig overzicht van wat u te bieden heeft. En ze vinden deze informatie op één plek.

Daarnaast kunnen we op uw website elk type vakantiehuis een eigen pagina geven. Per type kunnen we een boekingsmatrix op die pagina integreren. Als klanten geïnteresseerd zijn in dat specifieke huisje, kunnen ze zo op dezelfde pagina boeken. Ze hoeven dus niet persé naar het zoek&boek-overzicht. Dat is wel zo gemakkelijk!

Tommy biedt bezoekers van uw website nog meer gebruiksgemak. Zo kunnen ze zelf hun aankomst- en vertrekdatum invoeren en direct zien of de gewenste accommodatie nog beschikbaar is. Ze hoeven hiervoor dus niet meer naar u te bellen of te mailen. Dat bespaart u een hoop tijd.

Behalve tijdbesparing levert Tommy u nog iets op: controle. Zo kunt u zelf altijd informatie over het vakantiehuis en de prijs toevoegen of aanpassen. Wilt u uw gasten graag precies laten weten waar ze aan toe zijn? Dan kunt u in ons systeem eenvoudig diverse prijsinformatie toevoegen. Denk aan de kale verhuurprijs, kosten voor stroom/water, meerprijs voor de huur van bedlinnen, meerprijs voor wifi, toeristenbelasting en de eindschoonmaak. Dit wordt in een handig lijstje weergegeven, zodat uw gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Wat wij concreet voor u kunnen betekenen

U houdt zelf de controle

Veel van onze klanten willen graag zelf de controle over het boekingssysteem krijgen. Dat is dan ook een van onze speerpunten. U kunt altijd zelf informatie aanpassen, nieuwe vakantiehuizen toevoegen of extra prijsinformatie opgeven . Zoals bijvoorbeeld een meerprijs voor het huren van bedlinnen. Maar het belangrijkste is nog wel dat u het laatste woord bij alle boekingen hebt.

Als een gast namelijk via ons vakantiepark reserveringssysteem een huisje reserveert, krijgt u onmiddellijk een bericht daarover. De reservering is nog niet definitief, maar moet eerst door u worden bevestigd. Zo kunt u rustig kijken of alle gegevens kloppen. Pas als u dit bevestigt, wordt de boeking definitief gemaakt. 

Het reserveren zelf hoeft u echter niet meer te doen. Dus telefoontjes afhandelen en controleren of er nog huisjes vrij zijn is verleden tijd. Wij nemen u dus veel werk uit handen. Daardoor kunt u uw tijd besteden aan het leukste werk dat er is: uw gasten welkom heten en zorgen dat zij een geweldige vakantie op uw vakantiepark beleven.

Alle voordelen van Tommy op een rijtje

Voor de gast:

  • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem
  • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave
  • Het is zelfs mogelijk om hun gewenste type huisje op een bepaalde locatie te boeken met behulp van een interactie plattegrond. Als u bijvoorbeeld 10 huisjes van type A tussen het zwembad en de receptie heeft, kan de gast zelf kiezen of hij/zij het huisje vlakbij de receptie of dat vlakbij het zwembad wil huren.

Voor uw vakantiepark: 

  • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website dan wanneer men niet online kan boeken.
  • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem
  • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen 
  • Onze software maakt het mogelijk om resultaten uit te draaien

Ontdek ons boekingssysteem nu zelf!

Met het gebruiksvriendelijke boekingssysteem van Tommy kunt u uw gasten eenvoudig online laten reserveren én behoudt u de controle. Onze software biedt daarom vele voordelen. Wilt u deze voordelen zelf ervaren? Probeer dan vrijblijvend onze demo uit of ontdek de mogelijkheden.

Alle mogelijkheden van Tommy

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!