Menu

Gebruiksvriendelijk reserveringssysteem voor camping

Voor meer boekingen, zonder dat het u tijd kost

Wilt u meer gasten krijgen? Tijd besparen met uw boekingen? En toch het overzicht over alle reserveringen behouden? Dan is het camping reserveringssysteem van Tommy Booking Support precies wat u zoekt. Ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem voor campings is speciaal voor recreatiebedrijven ontworpen. Wij weten daardoor precies wat u nodig heeft. En wilt u een bepaalde optie wel of niet gebruiken? Dan kunt u dat eenvoudig zelf instellen.

Goed om te weten: u kunt Tommy ook gebruiken als u een reserveringssysteem B&B of een reserveringssysteem vakantiehuizen en kampeerplekken zoekt. 

Waarom een camping reserveringssysteem belangrijk is

Uit onderzoek van het CBS in 2018 blijkt dat twee derde van alle vakantiegangers hun vakantie online heeft geboekt. Bovendien werd 55% van alle boekingen rechtstreeks via de website van de aanbieder gemaakt, dus zonder tussenpartij. Een goed werkend reserveringssysteem voor uw camping is kortom erg belangrijk. Of gasten nu via hun pc of mobieltje willen boeken, onze software is voor beide geoptimaliseerd. 

Inmiddels maken al meer dan 700 recreatieaanbieders tot volle tevredenheid gebruik van Tommy Booking Support. Dit zijn campings, vakantieparken, hotels en andere recreatiebedrijven. Door zo´n online boekingssysteem komen zij tegemoet aan de wensen van hun bestaande gasten en hun potentiële doelgroep. Met als resultaat meer boekingen en dus een betere bezetting.

Hoe ons boekingssysteem camping werkt

Tommy Booking Support kan op elke website worden geïntegreerd. Bijvoorbeeld als boekingssysteem Wordpress, maar ook in combinatie met het CMS van onze marketingpartner Prosuco. U kunt dus altijd ons boekingssysteem voor campings gebruiken.

Voor u als campingeigenaar is het van groot belang dat gasten snel en eenvoudig een boeking kunnen realiseren, maar ook dat ze alle gewenste informatie goed kan vinden. Dat kan bijvoorbeeld door een zoek&boek-functie op uw website te implementeren, maar ook door onder elk type kampeerplek een boekingsmatrix te integreren. Zo vinden gasten alle informatie op één plek.

Met Tommy kunnen ze zelf hun aankomst- en vertrekdatum invoeren en zien of de kampeerplek of accommodatie nog beschikbaar is. Bovendien kunt u diverse prijsinformatie toevoegen, zoals de kale verhuurprijs, eventuele kosten voor stroom/water/wifi, toeristenbelasting en de eindschoonmaak. Dit wordt in een handig lijstje weergegeven, zodat uw gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Wat wij concreet voor u kunnen betekenen

Reserveringssysteem camping

U houdt zelf de controle

Veel van onze klanten willen graag zelf de controle over het boekingssysteem krijgen. Dat is dan ook een van onze speerpunten. U kunt altijd zelf informatie aanpassen, nieuwe kampeerplekken toevoegen of extra prijsinformatie (bijvoorbeeld een meerprijs voor honden) opgeven. Maar het belangrijkste is nog wel dat u het laatste woord bij alle boekingen hebt.

Als een gast namelijk via ons reserveringssysteem voor campings een kampeerplek reserveert, krijgt u daar direct bericht van. Deze reservering is nog niet definitief, maar moet eerst door u worden bevestigd. Zo kunt u rustig kijken of alle gegevens kloppen. Pas als u dit bevestigt, wordt de boeking definitief gemaakt. 

Het reserveren zelf hoeft u echter niet meer te doen. Dus telefoontjes afhandelen, controleren of er nog plaatsen vrij zijn en de gast zelf een kampeerplek uit te laten zoeken - deze laatste optie zit zelfs in Tommy. Wij nemen u dus veel werk uit handen. Daardoor kunt u uw tijd besteden aan het leukste werk wat er is: uw gasten welkom heten en zorgen dat zij een geweldige vakantie bij u beleven.

Alle voordelen van ons reserveringssysteem voor campings 

Voor de gast:

  • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem
  • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave
  • Het is zelfs mogelijk om hun voorkeursplek te boeken met behulp van een interactie plattegrond

Voor uw camping: 

  • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website
  • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem
  • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen 
  • Het online reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien

Ontdek ons reserveringssysteem camping zelf

Met het gebruiksvriendelijke reserveringssysteem van Tommy kunt u uw gasten eenvoudig online laten reserveren én behoudt u de controle. Het online reserveringsysteem van Tommy biedt daarom vele voordelen. Wilt u onze software zelf ervaren? Probeer dan vrijblijvend onze demo uit of ontdek de mogelijkheden.

Alle mogelijkheden van Tommy

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!