Reserveringssysteem vakantiehuis, gebruik Tommy!

Een reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy is ideaal voor kleine tot middelgrote campings en bungalowparken. Het reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy is niet alleen door uw gasten te gebruiken om online te kunnen reserveren, maar ook door uzelf voor de complete achterliggende administratie. Zowel uw gasten als uzelf profiteren er dus van. Het reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy is ondanks de vele toepassingen uitermate betaalbaar. Ideaal voor kleine tot middelgrote recreatieondernemers dus, de ondernemers waar het systeem zich speciaal op richt overigens.

Tommy's mogelijkheden voor een reserveringssysteem vakantiehuis

De mogelijkheden die Tommy biedt voor een reserveringssysteem vakantiehuis zijn tweeledig. Ten eerste is het reserveringssysteem vakantiehuis een online reserveringsssysteem voor uw gasten. Uw gasten kunnen eenvoudig online hun boeking maken in het reserveringssysteem vakantiehuis. Het reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy is eenvoudig in gebruik en uw gasten hebben hun vakantiehuis binnen enkele stappen geboekt. 

Vervolgens wordt het tweede toepassingsgebied van het reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy duidelijk. Na het online boeken door uw gasten, kunt u namelijk zelf uw reserveringen en boekingen invoeren in het reserveringssysteem vakantiehuis. Op deze manier houdt u altijd zelf de controle over uw boekingen. Nadat u de reservering in heeft gevoerd in het reserveringssysteem vakantiehuis, kunt u ook het gehele opvolgende traject met de verhuuradministratie van Tommy oppakken. Onderstaande toepassingen van het reserveringssysteem vakantiehuis zijn daarbij slechts enkele voorbeelden:

  • Bevestigingen versturen
  • Factureren
  • Herinneren
  • Crediteren
  • Rapporteren
  • Financiele overzichten uitdraaien 
  • Werklijsten maken

Reserveringssysteem vakantiehuis, compleet en betaalbaar

Zoals u merkt, is het reserveringssysteem vakantiehuis van Tommy Booking Support compleet én betaalbaar. En als u zich dan ook nog eens bedenkt dat het reserveringssysteem vakantiehuis uit te breiden is met diverse modules - zoals I-Deal, Meterstanden, Jaarplaatsen en dergelijke - kunt u zich als kleine tot middelgrote verhuurder van vakantiehuizen geen geschikter reserveringssysteem vakantiehuis wensen.

Interesse in Tommy's reserveringssysteem vakantiehuis?

Wilt u Tommy's reserveringssysteem vakantiehuis ook proberen? Vraag dan nu een demo aan, zodat we u kunnen overtuigen van de vele mogelijkheden en de lage kosten.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst!

Login
Wachtwoord vergeten?