Reserveringssoftware, handig voor uw gast en uzelf!

Reserveringssoftware

Op zoek naar meer automatisering en reserveringssoftware voor uw bedrijf? Tommy 2.0 is hét reserveringssysteem van de recreatie. Gebruiksvriendelijk en betaalbaar voor elke camping en vakantiepark, zowel klein als groot.

Verhoog uw boekingen en omzet met onze reserveringssoftware, terwijl u profiteert van de effectievere behandeling en automatisering van het systeem. Simpel in gebruik, maar alle functies die u kan verwachten. 

Efficiënte reserveringssoftware

De reserveringssoftware van Tommy Booking Support neemt veel werk uit handen. Binnen enkele stappen heeft uw gast een reservering aangevraagd en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot uw verhuuradministratie uitgevoerd.

Hierdoor hoeft u zich verder weinig zorgen te maken. Het reserveringsprogramma bespaart u dus een hoop tijd en inzet van personeel.

Het tweede grote voordeel is dat u de volledige controle houdt, omdat u de reservering zelf definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast automatisch een bevestiging van de boekingsmodule. 

Bent u benieuwd naar hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk dan onze voorbeelden eens.

Check onze voorbeeldcases

Software van nu

Via reserveringssoftware zoekt en boekt de hedendaagse consument online zijn of haar vakantie of andere diensten.

24/7 bereikbaarheid, up-to-date informatie en een snelle bevestiging zijn hierbij de standaard.

Dit is mogelijk met betrouwbare boekingssoftware waar uw boekingen goed in worden verwerkt. Gebouwd door mensen met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

Tommy Booking Support levert deze reserveringssoftware. Betaalbaar, handig en verrassend compleet!

Toepassingen reserveringssoftware Tommy

Reserveringssoftware geeft gasten die naar een vakantie of weekendje weg zoeken, bijvoorbeeld snel inzicht in het aanbod, de beschikbaarheid en de prijzen en maakt het mogelijk om reserveringen snel te maken en verwerken.

Bij de boekingsoftware van Tommy kunnen uw gasten eenvoudig zelf online een boeking maken, maar houdt u zelf de regie in handen.

U kunt de boeking voor deze definitief wordt namelijk eerst zelf nog nakijken en vervolgens bevestigen. Uiteraard kan deze stap ook worden overgeslagen waarbij de reservering direct definitief is.

Persoonlijk contact via telefoon en mail blijft naast een reserveringssoftware natuurlijk belangrijk voor de gast. Onze software kan hier zelfs in ondersteunen.

Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de telefonische database die gemakkelijk onderhouden kan worden. U kunt de reservering zelf invoeren of de gast dat zelf laten doen.

De reserveringssoftware van Tommy Booking Support vereenvoudigt de keuzemogelijkheden voor uw gasten en u vergroot daarmee uw doelgroep.

Reserveringssoftware voor campings en vakantieparken

Doordat de gast middels het eenvoudige reserveringssysteem zijn of haar reservering zelf in enkele stappen aanvraagt en boekt, voert hij of zij in feite zelf de administratieve handelingen uit voor de verhuuradministratie.

Dat bespaart u veel tijd en inzet. U behoudt echter de volledige controle omdat u, na een automatische melding van de boekingssoftware, zelf de reservering definitief dient te maken.

Hierna ontvangt de gast vanzelf de bevestiging vanuit het systeem. Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het Tommy beheermenu.

Met onze software voor hotels en campings komt u uw gasten dus tegemoet in hun online wensen, terwijl u toch zelf de regie in handen houdt.

 1. Gasten boeken snel en simpel.
 2. Zelf reserveringen maken en beschikbaarheid beheren.
 3. We kennen de branche met haar uitdagingen en kansen.

reserveringssoftware

Wanneer een reservering definitief gemaakt is, wordt deze automatisch verwerkt naar uw planbord, administratie, e-mail en andere overzichten.

De reserveringssoftware kunt u dus op elk gewenst moment de informatie geven die u wenst. Middels lijsten van aankomende of vertrekkende gasten, reserveringen van heden en verleden, openstaande posten en gastenlijsten geeft de software duidelijk inzicht in uw verhuur.

Behaalt u uw korte- en langetermijnplannen en doelen? Tommy 2.0 geeft u continu het actuele inzicht dat u wenst. 

Reserveringssoftware voor de recreatie

De reserveringssoftware van Tommy Booking Support is uitermate geschikt voor de recreatiebranche. Vele campings en vakantieparken gebruiken de software voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Middels deze software kunnen de dagelijkse werkzaamheden van uw receptionistes perfect uitgevoerd worden, terwijl ook andere afdelingen met de diverse lijsten die uitgedraaid worden, kunnen werken.

Tommy 2.0 kan in elke website worden geïntegreerd, van Wordpress site tot maatwerk website. Enkele gebruikers van Tommy in de recreatiebranche zijn:

De voordelen van ons Reserveringsprogramma

Wanneer u kiest voor Tommy Booking Support profiteert u van vele voordelen. Deze gelden voor al onze klanten, ongeacht de grootte van uw bedrijf. 

Met Tommy 2.0 krijgt u de volgende voordelen:

 • Verhoog uw online boekingen en omzet.
 • Compleet basispakket inclusief online boeken.
 • Onbeperkt aantal gebruikers en/of werkplekken.
 • Betaalbaar voor elke recreatieondernemer.
 • Goede service met persoonlijke benadering.
 • Wij verstaan uw vak, diverse medewerkers zijn afkomstig uit de recreatiebranche.

  Interesse in de reserveringssoftware van Tommy?

  Voor aanschaf van of meer informatie over de reserveringssoftware van Tommy en de verdere mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. 

  Voor een echt goede impressie van de reserveringssoftware van Tommy Booking Support, vraagt u een demo aan.

  Demo aanvragen