Menu

Reserveringssoftware, handig voor uw gast en uzelf!

Via reserveringssoftware zoekt, boekt en koopt de hedendaagse consument steeds vaker online zijn of haar producten of diensten. Dat geldt ook voor de recreant en hotelgast. Uw gasten verwachten tegenwoordig bovendien 24 uur bereikbaarheid en willen zo snel mogelijk een bevestiging ontvangen. Dit is mogelijk met goede reserveringssoftware. Tommy levert deze reserveringssoftware. De reservingssoftware pakketten zijn betaalbaar, handig en verrassend compleet!

Toepassingen reserveringssoftware Tommy

Reserveringssoftware geeft gasten die naar een vakantie of weekendje weg zoeken bijvoorbeeld snel inzicht in het aanbod, de beschikbaarheid en de prijzen en maakt het mogelijk om reserveringen snel te maken en verwerken. Bij de reserveringsoftware van Tommy kunnen uw gasten eenvoudig zelf online een boeking maken, maar houdt u zelf de regie in handen. U kuntde boeking voor deze definitief wordt namelijk eerst zelf nog nakijken en vervolgens bevestigen.

Persoonlijk contact via telefoon en mail blijft naast een reserveringssoftware natuurlijk belangrijk voor de gast. Reserveringssoftware kan hier zelfs in ondersteunen. Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de telefonische database die gemakkelijk onderhouden kan worden. U kunt zelf reserveringen invoeren of de gast dat zelf laten doen via reserveringssoftware op de website. De reserveringssoftware van Tommy Booking Support vergroot de keuzemogelijkheden voor uw gasten en u vergroot daarmee uw doelgroep.

Reserveringssoftware campings

Doordat de gast middels een eenvoudig reserveringssysteem zijn of haar reservering zelf in enkele stappen aanvraagt en boekt in de reserveringssoftware, voert hij of zij zelf de administratieve handelingen uit voor de verhuuradministratie. Dat bespaart u een hoop tijd en inzet. U behoudt echter de volledige controle omdat u, na een automatische melding van de reserveringssoftware, zelf de reservering definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast vanzelf de bevestiging vanuit de reserveringssoftware. Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het Tommy beheer menu. Met de hotel- en camping software komt u uw gasten dus tegemoet in hun online wensen, terwijl u toch zelf de regie in handen houdt!

  • Gasten boeken snel en simpel
  • Zelf reserveringen en beschikbaarheid beheren
  • Support zoals u dat verwacht

reserveringssoftware

Reserveringssoftware verhuur

Wanneer een reservering definitief gemaakt is, wordt deze automatisch verwerkt naar uw planbord, administratie, e-mail en andere overzichten. De reserveringssoftware kan u dus op elk gewenst moment de informatie geven die u wenst. Middels lijsten van aankomende of vertrekkende gasten, reserveringen van heden en verleden, openstaande posten en gastenlijsten geeft de reserveringssoftware duidelijk inzicht in uw verhuur. Verhuur reserveringssoftware is daarmee tevens een ontzettend handig hulpmiddel om uw korte en lange termijn plannen en doelen te managen.

Reserveringssoftware recreatie

De reserveringssoftware van Tommy is uitermate geschikt voor de recreatiebranche. Middels de reserveringssofware kunnen de dagelijkse werkzaamheden van uw receptionistes perfect uitgevoerd worden, terwijl ook andere afdelingen met de diverse lijsten die uitgedraaid worden, kunnen werken. Bovendien is de reserveringssoftware zo compeet dat u uw beleid ermee kunt organiseren. Niet te vergeten zijn natuurlijk juist uw gasten; zij kunnen met de reserveringssoftware eenvoudig zoeken en boeken, terwijl u ondertussen zelf wel alle controle houdt!

Interesse in de reserveringssoftware van Tommy?

Voor aanschaf van of meer informatie over de reserveringssoftware van Tommy en de verdere mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Christiaan Slager. Voor een echt goede impressie van de reserveringssofware van Tommy Bookingssupport, vraag u een demo aan.

Demo aanvragen

Contact opnemen 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!