Menu

Reserveringssoftware, handig voor uw gast en uzelf!

Ontdek de beste Zoek & Boek voor uw website

Via reserveringssoftware zoekt en boekt de hedendaagse consument online zijn of haar vakantie of andere diensten. 24/7 bereikbaarheid, up-to-date informatie en een snelle bevestiging zijn hierbij de standaard. Dit is mogelijk met betrouwbare boekingssoftware waar uw boekingen goed in worden verwerkt. Gebouwd door mensen met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

Tommy Booking Support levert deze reserveringssoftware. Betaalbaar, handig en verrassend compleet!

Toepassingen reserveringssoftware Tommy

Reserveringssoftware geeft gasten die naar een vakantie of weekendje weg zoeken bijvoorbeeld snel inzicht in het aanbod, de beschikbaarheid en de prijzen en maakt het mogelijk om reserveringen snel te maken en verwerken. Bij de boekingsoftware van Tommy kunnen uw gasten eenvoudig zelf online een boeking maken, maar houdt u zelf de regie in handen. U kunt de boeking voor deze definitief wordt namelijk eerst zelf nog nakijken en vervolgens bevestigen. Uiteraard kan deze stap ook worden overgeslagen waarbij de reservering direct definitief is.

Persoonlijk contact via telefoon en mail blijft naast een reserveringssoftware natuurlijk belangrijk voor de gast. Onze software kan hier zelfs in ondersteunen. Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de telefonische database die gemakkelijk onderhouden kan worden. U kunt de reservering zelf invoeren of de gast dat zelf laten doen. De reserveringssoftware van Tommy Booking Support vereenvoudigt de keuzemogelijkheden voor uw gasten en u vergroot daarmee uw doelgroep.

 

Reserveringssoftware voor campings en vakantieparken

Doordat de gast middels het eenvoudige reserveringssysteem zijn of haar reservering zelf in enkele stappen aanvraagt en boekt, voert hij of zij in feite zelf de administratieve handelingen uit voor de verhuuradministratie. Dat bespaart u veel tijd en inzet. U behoudt echter de volledige controle omdat u, na een automatische melding van de boekingssoftware, zelf de reservering definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast vanzelf de bevestiging vanuit het systeem. Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het Tommy beheermenu. Met onze software voor hotels en campings komt u uw gasten dus tegemoet in hun online wensen, terwijl u toch zelf de regie in handen houdt!

  • Gasten boeken snel en simpel
  • Zelf reserveringen en beschikbaarheid beheren
  • Wij kennen de branche met haar uitdagingen en kansen

reserveringssoftware

Wanneer een reservering definitief gemaakt is, wordt deze automatisch verwerkt naar uw planbord, administratie, e-mail en andere overzichten. De reserveringssoftware kan u dus op elk gewenst moment de informatie geven die u wenst. Middels lijsten van aankomende of vertrekkende gasten, reserveringen van heden en verleden, openstaande posten en gastenlijsten geeft de software duidelijk inzicht in uw verhuur. Behaalt u uw korte- en langetermijnplannen en -doelen? Tommy 2.0 geeft u continu het actuele inzicht dat u wenst. 

Reserveringssoftware voor de recreatie

De reserveringssoftware van Tommy Booking Support is uitermate geschikt voor de recreatiebranche. Vele campings en vakantieparken gebruiken de software voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Middels deze sofware kunnen de dagelijkse werkzaamheden van uw receptionistes perfect uitgevoerd worden, terwijl ook andere afdelingen met de diverse lijsten die uitgedraaid worden, kunnen werken. Tommy 2.0 kan in elke website worden geïntegreerd, van Wordpress site tot maatwerk website.  Enkele gebruikers van Tommy in de recreatiebranche zijn:

Interesse in de reserveringssoftware van Tommy?

Voor aanschaf van of meer informatie over de reserveringssoftware van Tommy en de verdere mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Christiaan Slager. Voor een echt goede impressie van de reserveringssofware van Tommy Booking Support, vraagt u een demo aan.

Demo aanvragen

Contact opnemen 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!