Reserveringsprogramma

Op zoek naar meer automatisering en een reserveringsprogramma voor uw bedrijf? Tommy 2.0 is hét reserveringssysteem van de recreatie. Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en volledig in de cloud! Verhoog uw boekingen en omzet, terwijl u profiteert van de effectievere behandeling en automatisering van het systeem. Simpel in gebruik, maar alle functies die u kan verwachten. 

Efficiënt reserveringsprogramma 

Het reserveringsprogramma van Tommy Booking Support neemt veel werk uit handen. Binnen enkele stappen heeft uw gast een reservering aangevraagd en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot uw verhuuradministratie uitgevoerd. Hierdoor hoeft u zich verder weinig zorgen te maken.

Het reserveringsprogramma bespaart u dus een hoop tijd en inzet van personeel. Het tweede grote voordeel is dat u de volledige controle houdt, omdat u de reservering zelf definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast automatisch een bevestiging van de boekingsmodule. 

Bent u benieuwd naar hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk dan onze voorbeelden eens.

Check onze voorbeeldcases

Reserveringsprogramma

De voordelen van ons Reserveringsprogramma

Wanneer u kiest voor Tommy Booking Support profiteert u van een aantal voordelen. Deze gelden voor al onze klanten, ongeacht de grootte van uw bedrijf.  Met Tommy 2.0 krijgt u de volgende voordelen:

  • Verhoog uw online boekingen en omzet
  • Compleet basispakket inclusief online boeken
  • Onbeperkt aantal gebruikers en/of werkplekken
  • Betaalbaar voor elke recreatieondernemer
  • Goede service met persoonlijke benadering
  • Wij verstaan uw vak, diverse medewerkers zijn afkomstig uit de recreatiebranche

Zo veel mogelijkheden!

Tommy heeft ontzettend veel mogelijkheden ter beschikkeling. Het basispakket is al erg compleet, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Bijvoorbeeld in de vorm van koppelingen. Daarbij kunt u denken aan een koppeling met touroperators zoals Booking.com en Bungalowspecials.nl. Deze touroperators bieden uw aanbod aan op hun website. Via de koppeling ontvangen de touroperators uw accommodatietypes, beschikbaarheid en prijzen. Indien de gast een boeking maakt, komt deze automatisch in Tommy 2.0 terecht! 

Een andere mogelijkheid is 'online betalen'. Met deze extra optie laat u uw gast eenvoudig online zijn boeking betalen via iDeal, Pay.nl of via een creditcard. Bepaal zelf de betalingsvoorwaarden en of er een aanbetaling gedaan moet worden. Na de betaling krijgt de gast een bevestiging van de betaling in uw huisstijl. Bovendien is een betaling van een boeking direct voor u te zien in Tommy 2.0.

Ontdek alle mogelijkheden

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!