Van NextPax naar Qenner

Doe de check! 

Vanaf 3 januari 2022 starten wij de samenwerking met onze nieuwe Channelmanager Qenner. Dit betekent dat de samenwerking tussen Tommy Booking Support en NextPax per 4 januari 2022 eindigt voor alle kanalen. 

Booking.com: uitzondering - vanaf 8 januari

Uitzondering hierop is het kanaal Booking.com. Hiervoor dient u bij Booking.com een aantal wijzigingen te doen. De samenwerking met NextPax eindigt voor Booking.com op 8 januari 2022..

Wat wij voor u hebben gedaan:

  • We hebben alle zaken voor u voorbereid en ingericht, zodat we deze overstap voor u zo soepel mogelijk laten verlopen.
  • Het ‘NextPax kanaal’ hebben we voor u omgezet naar een ‘Qenner kanaal'Uw artikelen zijn voortaan vanuit Tommy gekoppeld. Wij hebben dit al voor u ingesteld.Heel fijn: nu kunt u dit volledig zelf beheren en u koppelt ook eenvoudig nieuwe artikelen. 

Wat u moet doen?

1. Controleren - vóór 23 december 2021   
Controleer of wij uw account goed hebben ingesteld. Klik op deze link of onderstaande button en volg de beschreven stappen. 
 
CONTROLEER INSTELLINGEN QENNER 
2. Booking.com: zelf uw channelmanager aanpassen - tussen 3 en 7 januari 2022

U dient binnen Booking.com zélf uw channelmanager aan te passen. Wij hebben hier geen toegang toe en dit is dus het enige onderdeel dat u zelf dient aan te passen. De instructies hiervoor hebben we voor u uitgewerkt. Doet u dit tussen 3 en 7 januari 2022. 

Airbnb Koppeling

Qenner werkt momenteel aan het tot stand brengen van een koppeling met Airbnb. Airbnb heeft aangegeven dat ze pas in Q1 2022 hiermee verder gaan. Dit betekent dat we voor de samenwerking met Airbnb een tijdelijke oplossing aanbieden: u kunt gratis gebruik maken van de iCal module. Laat u voor 23 december weten of u gebruik wilt maken van deze iCal module?
Meer uitleg over de werking van de iCal module leest u hier.

Nieuwe verkoopkanalen via Qenner

Met de overstap naar Qenner komen er ook níeuwe kanalen beschikbaar. Zo kunt u koppelen met Belvilla, Holidu, Secure Holiday en VVV's (Texel, Ameland en Terschelling).  Wilt u gebruik maken van één van deze kanalen? Neemt u dan contact op met één van onze supportmedewerkers.  

Nog vragen? 

Uw contract met NextPax stopt automatisch. Voor alle boekingen tussen 3 en 8 januari 2022 via NextPax, ontvangt u een laatste factuur van NextPax. Voor boekingen vanaf 3 januari 2022 die via Qenner zijn gemaakt ontvangt u vanaf 2022 een factuur van Texpro BV (Tommy Booking Support). Het provisiepercentage blijft 1% (berekend over de verblijfskosten, annuleringen worden verrekend). 

We hopen dat alle informatie in dit bericht duidelijk is. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze servicedesk via info@tommybookingsupport.nl of via de supportbutton in uw Tommy account. We hebben alle vertrouwen in onze samenwerking met Qenner en zijn er van overtuigd dat wij u met deze overstap ook in de toekomst van dienst zijn.   

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!