Samenwerken voor nog meer resultaat

Onze partners

Samen weet je altijd méér dan één. Dus werken we al jarenlang samen met deskundige en innovatieve partijen. Zodat je zeker weet dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing. Dat is ondertussen een prachtige lijst geworden met toonaangevende bedrijven uit de branche.

Prosuco

Prosuco

Wil je graag volledig ontzorgd worden op het gebied van automatisering, marketing en je website? Of wil je een sparringpartner die snapt wat jouw uitdaging is als recreatieondernemer? Prosuco is marketingspecialist in de recreatie en heeft voor elke uitdaging een passende aanpak.
Pay.

Pay.

Samen met Pay.nl zorgen we ervoor dat jouw gasten veilig, eenvoudig en snel online betalen. Of dat nu via iDeal, Bancontact, creditcard, Google- en Apple Pay of zelfs een VVV Cadeaukaart gaat.
C.A.T. Control Systems

C.A.T. Control Systems

Voor het controleren van de toegang op jouw park werken we samen met CAT Control Systems. We maken daarvoor gebruik van CAT Acces.
ST & D

ST & D

Gebruik je Moov apparatuur van ST & D? Ook dan kan je er van op aan dat Tommy naadloos aansluit, zodat de slagboom voor jouw gasten automatisch open gaat als de boekingsgegevens en het kenteken zijn ingevuld.
Seijsener

Seijsener

Met de KP-Athena van Seijsener bent je verzekerd van een stabiele koppeling met Tommy.
Parkingware

Parkingware

Parkingware helpt bezoekersstromen beter te geleiden door het plaatsen van kentekencamera’s, ticketlezers of een self-check-in balie. Het Parkingware systeem is volledig geïntegreerd met de Tommy reserveringssoftware.
Hcontrol

Hcontrol

Het toegangssysteem dat werkt zonder fysieke sleutels maar met pincode, druppels en/of app. Hcontrol laat zien of er ingecheckt, uitgecheckt en schoongemaakt is.
Keyplan

Keyplan

Vaatwasser defect? Aankomstschoonmaak? Bedlampje kapot? Lekkage bij het dak? Lakenpakketten inbrengen? Dankzij Keyplan worden taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen nooit meer vergeten en volgen de medewerkers deze allemaal op.
Qenner

Qenner

Qenner is onze betrouwbare channelmanager. Via Qenner heb je de mogelijkheid om jouw verhuuraanbod aan te bieden op diverse kanalen, waaronder Booking.com, Bungalowspecials.nl, Belvilla, Roompot en nog veel meer.
Qlik Sense

Qlik Sense

Qlik Sense is gespecialiseerd in het verwerken van data naar een overzichtelijke rapportage. Alle gegevens uit Tommy worden gepresenteerd in diverse dashboards, zodat je op heel veel verschillende manieren inzicht krijgt in de status van jouw boekingen, bezetting en omzet.
Smartcamping

Smartcamping

SmartCamping regelt de stroomvoorziening op een kampeer- of camperplek. Vanuit Tommy is het mogelijk om de stroom te schakelen, het aantal ampères stroom naar de plek in te stellen en meterstanden uit te lezen.
SmartStay

SmartStay

Smart Resort is een compleet control systeem dat je inzicht en controle geeft over de vakantiewoningen met betrekking tot energieverbruik en lokale storingen. Met het slimme systeem bespaar je eenvoudig op energiekosten en mankracht.
HSO

HSO

Hertzinger

Hertzinger biedt een betaalbaar, stabiel en betrouwbaar Wifi netwerk voor jouw bedrijf. Op basis van de ontwikkelde koppeling krijgt je gast automatisch gratis of betaald toegang tot het Wifi netwerk. Het uitgeven van Wifi toegangscodes is hiermee verleden tijd.