Menu

Partners van Tommy Booking Support

Samen weet je altijd méér dan één. Dus werken we ook al jarenlang samen met deskundige en innovatieve partijen. Zodat u zeker weet dat u met onze partners kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing. Dat is ondertussen een prachtige lijst geworden. Daar zijn we trots op!

Marketing

Eén van de belangrijkste zaken die u als recreatieondernemer op orde wilt hebben. Want een vlekkeloos werkend reserveringssysteem is natuurlijk niets zonder een naadloze integratie in uw website. Daarnaast is het bereiken van uw gast steeds meer een (online) vak apart.

  Prosuco is hét marketingbureau voor de recreatieondernemer. Met een heldere en efficiente aanpak zorgen zij ervoor dat uw marketingbudget slim wordt besteed. Daarnaast geven zij u altijd inzicht in de behaalde resultaten. Over de toegevoegde waarde van deze samenwerking leest u hier meer.
     

Toegangscontrole

Natuurlijk wilt u graag beheren welke gasten er wel en niet op uw park thuishoren. Dus is het wel zo handig als uw toegangscontrolesysteem kan 'praten' met Tommy Booking. De meeste gebruikte systemen in onze branche vindt u hieronder en uiteraard voorzien wij met deze partners in een efficiënte koppeling.


  Voor het controleren van de toegang op uw park werken we samen met CAT Control Systems. We maken daarvoor gebruik van CAT Acces.

  Gebruikt u Moov apparatuur van ST & D? Ook dan kunt u er van op aan dat Tommy Booking naadloos aansluit, zodat ook nu de slagboom voor uw gasten open gaat als de boekingsgegevens en het kenteken in uw systeem staan.

  Met de KP-Athena van Seijsener bent u verzekerd van een stabiele koppeling met Tommy.
 

Service & Onderhoud

Heeft u te maken met veel binnenkomende meldingen over bijvoorbeeld storingen en onderhoud van uw accommodaties? Dan voorziet Tommy in handige koppelingen, zodat het aansturen van uw schoonmaakmedewerkers en/of technische dienst, een fluitje van een cent wordt.

 

  Vaatwasser defect? Aankomstschoonmaak? Bedlampje kapot? Lekkage bij het dak? Lakenpakketten inbrengen? Dankzij Keyplan worden taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen nooit meer vergeten en volgen de medewerkers deze allemaal op.
     

Betalingen

Het is wel zo fijn als u zeker weet dat uw gasten betrouwbaar en veilig online kunnen betalen. Een jarenlange samenwerking met Pay.nl garandeert dat.


  Samen met Pay.nl zorgen we ervoor dat uw gasten eenvoudig en snel online betalen. Of dat nu via iDeal, Creditcard, Google- en Apple Pay of zelfs een VVV Cadeaukaart gaat.
     

Touroperator koppelingen

Wilt u graag uw vakantieaanbod via andere websites aanbieden? Maar wilt u daar vooral niet teveel werk aan hebben en ervoor zorgen dat prijzen en beschikbaarheid 1 op 1 aansluiten? Dan is het werken met een touroperatorkoppeling wel zo praktisch.


  Qenner is onze betrouwbare channelmanager. Via Qenner heeft u de mogelijkheid om uw verhuuraanbod aan te bieden op diverse kanalen, waaronder Booking.com, Bungalowspecials.nl, Belvilla, Roompot en nog veel meer.
     

Managementinformatie

We hoeven het aan geen enkele ondernemer uit te leggen: goede managementinformatie is onmisbaar voor elke recreatieondernemer. Dus ook daarvoor kunt u gebruik maken van de ideale tool die we voor u hebben ontwikkeld in samenwerking met een deskundige partner.


  Qliksense is gespecialiseerd in het verwerken van data naar een overzichtelijke rapportage. Alle gegevens uit uw Tommy omgeving worden gepresenteerd in diverse dashboards, zodat u op heel veel verschillende manieren inzicht krijgt in de status van uw boekingen, bezetting en omzet.
     

Elektra, meterstanden, Wifi

De kosten van elektra gebruik en een wifi installatie wilt u graag onder controle houden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u het gebruik ervan kunt afstemmen op de wensen van uw gast. En dan praten we nog niet eens over de geavanceerde technieken zoals een 'Warm Welkom'. Prachtige mogelijkheden waarmee u uw gast nog meer luxe en comfort biedt.


  SmartCamping regelt de stroomvoorziening op een kampeer- of camperplek. Vanuit Tommy is het mogelijk om de stroom te schakelen, het aantal ampères stroom naar de plek in te stellen en meterstanden uit te lezen.
  C-Sense levert een domoticasysteem voor vakantiewoningen. De koppeling voorziet in het aansturen van de verlichting en de temperatuur van de woning. 

  Hertzinger biedt een betaalbaar, stabiel en betrouwbaar Wifi netwerk voor uw bedrijf. Op basis van de ontwikkelde koppeling krijgt de gast automatisch gratis of betaald toegang tot het Wifi netwerk. Het uitgeven van Wifi toegangscodes is hiermee verleden tijd.
     

 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!