Samenwerken voor nog meer resultaat

Onze partners

Samen weet je altijd méér dan één. Dus werken we al jarenlang samen met deskundige en innovatieve partijen. Zodat je zeker weet dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing. Dat is ondertussen een prachtige lijst geworden met toonaangevende bedrijven uit de branche.

Website & marketing

De juiste website met een juiste integratie van Tommy Booking maakt het verschil. Daarnaast wil je natuurlijk graag dat zoveel mogelijk gasten jouw bedrijf (online) weten te vinden.

Prosuco

Prosuco

Wil je graag volledig ontzorgd worden op het gebied van automatisering, marketing en je website? Of wil je een sparringpartner die snapt wat jouw uitdaging is als recreatieondernemer? Prosuco is marketingspecialist in de recreatie en heeft voor elke uitdaging een passende aanpak.
Plattegrondzaken

Plattegrondzaken

Een professioneel getekende plattegrond in jouw huisstijl? Geschikt om in het boekingsproces op je website te plaatsen, uit te delen aan je gasten of te printen op je welkomstbord? We regelen het!

Betalingen

Het is wel zo fijn als je zeker weet dat jouw gasten betrouwbaar en veilig online kunnen betalen. Een jarenlange samenwerking met Pay.nl garandeert dat.

Pay.

Pay.

Samen met Pay.nl zorgen we ervoor dat jouw gasten veilig, eenvoudig en snel online betalen. Of dat nu via iDeal, Bancontact, creditcard, Google- en Apple Pay of zelfs een VVV Cadeaukaart gaat.

Toegangscontrole

Natuurlijk wil je graag beheren welke gasten er wel en niet op jouw park thuishoren. Dus is het wel zo handig als jouw toegangscontrolesysteem kan 'praten' met Tommy Booking. De meeste gebruikte systemen in onze branche vind je hieronder.

C.A.T. Control Systems

C.A.T. Control Systems

Voor het controleren van de toegang op jouw park werken we samen met CAT Control Systems. We maken daarvoor gebruik van CAT Acces.
ST & D

ST & D

Gebruik je Moov apparatuur van ST & D? Ook dan kan je er van op aan dat Tommy naadloos aansluit, zodat de slagboom voor jouw gasten automatisch open gaat als de boekingsgegevens en het kenteken zijn ingevuld.
Seijsener

Seijsener

Met de KP-Athena van Seijsener bent je verzekerd van een stabiele koppeling met Tommy.
Parkingware

Parkingware

Parkingware helpt bezoekersstromen beter te geleiden door het plaatsen van kentekencamera’s, ticketlezers of een self-check-in balie. Het Parkingware systeem is volledig geïntegreerd met de Tommy reserveringssoftware.
Hcontrol

Hcontrol

Het toegangssysteem dat werkt zonder fysieke sleutels maar met pincode, druppels en/of app. Hcontrol laat zien of er ingecheckt, uitgecheckt en schoongemaakt is.
Easy Secure

Easy Secure

Automatiseer en geef contactloos toegang tot je park, de accommodaties of andere faciliteiten zoals het zwembad en creëer de ultieme Guestjourney. EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Kies uit een combinatie van verschillende intelligente wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers.

Facilitair - Schoonmaak

Heb je te maken met veel binnenkomende meldingen over bijvoorbeeld storingen en onderhoud van jouw accommodaties? Dan voorziet Tommy in handige koppelingen, zodat het aansturen van jouw schoonmaakmedewerkers en/of technische dienst, een fluitje van een cent wordt.

Keyplan

Keyplan

Vaatwasser defect? Aankomstschoonmaak? Bedlampje kapot? Lekkage bij het dak? Lakenpakketten inbrengen? Dankzij Keyplan worden taken, werkbonnen, storingen, klachten en andere meldingen nooit meer vergeten en volgen de medewerkers deze allemaal op.

Channel Manager

Wil je graag jouw vakantieaanbod via andere websites aanbieden? Maar wil je daar vooral niet teveel werk aan hebben en ervoor zorgen dat prijzen en beschikbaarheid 1 op 1 aansluiten? Dan is het werken met een touroperatorkoppeling wel zo praktisch.

Qenner

Qenner

Qenner is onze betrouwbare channelmanager. Via Qenner heb je de mogelijkheid om jouw verhuuraanbod aan te bieden op diverse kanalen, waaronder Booking.com, Bungalowspecials.nl, Belvilla, Roompot en nog veel meer.

Managementinformatie

We hoeven het aan geen enkele ondernemer uit te leggen: goede managementinformatie is onmisbaar voor elke recreatieondernemer. Maak dus vooral gebruik van de dashboards die we samen met Qlik Sense ontwikkelden.

Qlik Sense

Qlik Sense

Qlik Sense is gespecialiseerd in het verwerken van data naar een overzichtelijke rapportage. Alle gegevens uit Tommy worden gepresenteerd in diverse dashboards, zodat je op heel veel verschillende manieren inzicht krijgt in de status van jouw boekingen, bezetting en omzet.

Energiebeheer, elektra, meterstanden, Wifi

De kosten van elektra gebruik en een wifi installatie wil je graag onder controle houden. Daarnaast is het ook mogelijk dat je het gebruik ervan afstemt op de wensen van je gast. En dan praten we nog niet eens over de geavanceerde technieken zoals een 'Warm Welkom'. Prachtige mogelijkheden waarmee je jouw gast nog meer luxe en comfort biedt.

Smartcamping

Smartcamping

SmartCamping regelt de stroomvoorziening op een kampeer- of camperplek. Vanuit Tommy is het mogelijk om de stroom te schakelen, het aantal ampères stroom naar de plek in te stellen en meterstanden uit te lezen.
SmartStay

SmartStay

Smart Resort is een compleet control systeem dat je inzicht en controle geeft over de vakantiewoningen met betrekking tot energieverbruik en lokale storingen. Met het slimme systeem bespaar je eenvoudig op energiekosten en mankracht.
Coole Controls

Coole Controls

De recent ontwikkelde koppeling met Koole Controls zorgt ervoor dat je aan de hand van aankomst- en vertrekgegevens uit Tommy, de thermostaat in jouw accommodaties automatisch kunt aan- en uitzetten. Ook de temperatuurhoogte bepaal je zelf. Zo creëer je voor jouw gast een optimaal comfort en reguleer je tegelijkertijd de energiekosten.
ICY

ICY

Met de software applicatie ICY Control Center kan je vanaf de receptie alle aangesloten apparatuur per accommodatie bekijken. Zo wijzig je bijvoorbeeld zeer eenvoudig de maximum temperatuurinstelling van een accommodatie . Of schakel je de verwarming aan- of uit, afhankelijk van of de accommodatie bezet is. Ook ICY is gekoppeld met de reserveringsgegevens uit Tommy Booking Support.