Menu

Online reserveringssysteem voor meer resultaat

Een online reserveringssysteem op uw website verhoogt uw bezettingsgraad, omdat uw gasten eenvoudig zelf kunnen boeken. Dit is natuurlijk waar u al lang naar op zoek bent. U dacht echter dat een camping reserveringssysteem erg hoge kosten met zich mee zou brengen, zeker voor de kleine tot middelgrote recreatieondernemer die u bent. Een reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport verbindt beide echter met elkaar. Het reserveringssysteem van Tommy is namelijk scherp geprijsd, maar biedt toch ontzettend veel toepassingen om uw bezettingsgraagd te verhogen. Het online reserveringssysteem verhuur van Tommy is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht en biedt mogelijkheden tot online reserveren én het hele administratieve traject daarna aan. Het online reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport - onderdeel van AICN Automatisering. Met al meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van reserveringssoftware - heeft daarom veel voordelen.

Online reserveringssysteem voor de recreatiesector

Het online reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht. Daardoor is het online reserveringsysteem uitermate geschikt als:

 • Online reserveringssysteem voor campings en minicampings
 • Boekingssysteem voor bungalowparken
 • Online reserveringssysteem voor verhuur van vakantiehuizen
 • Online boekingssysteem voor hotels
 • Reserveringssysteem voor B&B's/ Bed & Breakfasts

Het online reserveringssysteem van Tommy biedt speciaal voor deze bedrijven een uitgekiende en uitgebreide set van toepassingen aan. Hierbij zijn zowel boekingssoftware als verhuuradministratie ingebrepen, zodat het gehele reserveringsproces inclusief opvolging en administratie met het reserveringssysteem verzorgd kan worden.

 

Verhuur software

De verhuur software van Tommy is ontwikkeld in eigen beheer en wordt dagelijks onderhouden en bijgewerkt door onze programmeurs. Hierdoor bent u verzekerd dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan of dat uw verhuur software na aanschaf niet doet wat het belooft. Wij staan iedere werkdag voor u klaar om naar wens aanpassingen of verbeteringen door te voeren.

Verhuuradministratie

Het Online reserveringssysteem van Tommy is niet alleen heel gemakkelijk voor uw gasten maar ook voor u als ondernemer biedt het grote voordelen. Zo is er in ons pakket een complete verhuuradministratie verwerkt dat nauw aansluit op het reserveringssysteem op uw website. Wanneer uw gasten een reservering maken via het reserveringssysteem zal deze automatisch verwerkt worden in de verhuuradministratie. U hoeft de reservering alleen nog maar goed te keuren.

Hotel reserveringssysteem

Ons reserveringssysteem is speciaal ontworpen voor de recreatiebranche. Veelal wordt ons systeem gebruikt op websites van campings, B&B’s, vakantieparken en hotels. Met name de laatstgenoemde is tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van een goed hotel reserveringssysteem. Veel gasten willen op een snelle, veilige en eenvoudige manier een hotel reservering maken en het hotel reserveringssysteem is hier uitermate voor geschikt. Als hoteleigenaar bespaart u een hoop tijd en energie en houdt u tijd over andere zaken.

Camping software

Niet alleen voor hotels en vakantieparken is onze software uitermate geschikt, ook campings kunnen tegenwoordig niet meer zonder een degelijk online reserveringssysteem. Onze speciaal ontwikkelde camping software neemt de werknemers van de camping een hoop werk uit handen. Wanneer de gast een reservering maakt op uw website zal deze door onze camping software automatisch worden toegevoegd in uw verhuuradministratie, het is zelfs mogelijk om de gast online al een campingplek te laten uitzoeken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de reservering te bevestigen, de rest gaat vanzelf.

B&B booking software

Als eigenaar van een “bed and breakfast”, ook wel B&B genoemd, bent u voor uw reserveringen vaak afhankelijk van online partijen die, meestal tegen hoge tarieven de reserveringen voor u beheren. Erg zonde want dit kunt u ook prima zelf doen met de B&B booking software van Tommy.
Met onze booking software heeft u alle reserveringen voor u B&B in eigen beheer en hoeft u niet langer percentages af te staan aan derden. Ons online reserveringssysteem is uitermate geschikt voor B&B’s en kan volledig naar uw wensen en huisstijl op uw website worden geïmplementeerd.

Voordelen online reserveringsyssteem Tommy

Met het online reserveringssysteem verhuur van Tommy kunt u uw gasten zelf hun reservering laten maken én kunt u het hele traject hierna zelf regelen. Het online reserveringsysteem van Tommy biedt daarom vele voordelen:

 • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem
 • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave voor de bezoeker
 • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website
 • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem
 • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen 
 • Het online reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien

Interesse in het online reserveringssysteem van Tommy?

Voor informatie over het online reserveringsysteem van Tommy kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze expert Christiaan Slager. 

Tevens is het mogelijk om een demo aan te vragen, Wij komen graag bij u langs zodat u alle mogelijkheden kunt zien en ervaren.

Gratis demo-aanvraag 

 Contact met onze expert

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!