Menu

Online reserveringssysteem

voor meer resultaat

Uw gast wil online de beschikbaarheid van uw camping of vakantiepark kunnen bekijken en direct een reservering maken. Dankzij de razendsnelle opmars van online bestellen en betalen is dit ook in de recreatiebranche volkomen ingeburgerd. Sterker nog, het online boeken moet zo eenvoudig en snel mogelijk zijn en uiteraard op mobiel en desktop snel en vlekkeloos verlopen. Precies daarvoor is het online reserveringssysteem van Tommy Booking Support bedoeld.

Zoek en Boek op uw website

Tommy Booking Support is hét online reserveringssysteem dat volledig is ontwikkeld voor en door de recreatie. Dankzij jarenlange ervaring in de branche en samenwerking met de HISWA RECRON zijn wij een gevestigde naam geworden op het gebied van software om online te reserveren. Uw Zoek en Boek regelt u natuurlijk bij Tommy.

Online reserveringssysteem voor de recreatie

Tommy biedt ontzettend veel functionaliteit om uw bezettingsgraad te verhogen. Het online reserveringssysteem van Tommy is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht en biedt mogelijkheden tot online reserveren én het hele administratieve traject daarna. Met al meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van software voor reserveringen heeft Tommy veel voordelen.

Het online reserveringssysteem van Tommy Booking Support is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht. Daardoor is het online reserveringsysteem uitermate geschikt als:

 • Online reserveringssysteem voor campings en minicampings
 • Boekingssysteem voor bungalowparken
 • Online reserveringssysteem voor verhuur van vakantiehuizen
 • Online boekingssysteem voor hotels
 • Reserveringssysteem voor B&B's / Bed & Breakfasts

Het online reserveringssysteem van Tommy biedt speciaal voor recreatiebedrijven een uitgekiende en uitgebreide set van toepassingen aan. Hierbij zijn zowel boekingssoftware als verhuuradministratie inbegrepen, zodat het gehele reserveringsproces inclusief opvolging en administratie met Tommy verzorgd kan worden.

Bekijk voorbeelden van campings en vakantieparken

online reserveringssysteem

Verhuursoftware

De verhuursoftware van Tommy is ontwikkeld in eigen beheer en wordt dagelijks onderhouden en bijgewerkt door onze programmeurs. Hierdoor bent u verzekerd dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan of dat uw verhuursoftware na aanschaf niet doet wat het belooft. Wij staan iedere werkdag voor u klaar om naar wens aanpassingen of verbeteringen door te voeren. Bovendien houden wij actuele ontwikkelingen steeds in de gaten en springen hier indien nodig snel op in.

Verhuuradministratie

Het online reserveringssysteem van Tommy is niet alleen heel gemakkelijk voor uw gasten maar ook voor u als ondernemer biedt het grote voordelen. Zo is er in ons pakket een complete verhuuradministratie verwerkt die nauw aansluit op het reserveringssysteem op uw website. Wanneer uw gasten een reservering maken via het reserveringssysteem zal deze automatisch verwerkt worden in de verhuuradministratie. U hoeft de reservering alleen nog maar goed te keuren.

Hotel reserveringssysteem

Ons reserveringssysteem is speciaal ontworpen voor de recreatiebranche. Veelal wordt ons systeem gebruikt op websites van campings, B&B’s, vakantieparken en hotels. Met name de laatstgenoemde is tegenwoordig meer dan ooit afhankelijk van een goed hotel reserveringssysteem. Veel gasten willen op een snelle, veilige en eenvoudige manier een hotelreservering maken en ons hotel reserveringssysteem is hier uitermate voor geschikt. Als hoteleigenaar bespaart u bergen tijd en energie en houdt u dus tijd over andere zaken.

Voordelen online reserveringsyssteem Tommy

Met het online reserveringssysteem verhuur van Tommy kunt u uw gasten zelf hun reservering laten maken én kunt u het hele traject hierna zelf regelen. Het online reserveringsysteem van Tommy biedt daarom vele voordelen:

 • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem
 • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave voor de bezoeker
 • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website
 • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem
 • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen 
 • Het online reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien

Koppelingen met ons online reserveringssysteem

Naast een efficiënt en eenvoudig te gebruiken online reserveringssysteem, biedt Tommy Booking Support extra koppelingen om het hele boekingsproces nog verder te vereenvoudigen en te versnellen. Een touroperator koppeling, online betalen, kassaprogramma, Qliksense rapporten en nog veel meer. De vele mogelijkheden met Tommy het meest complete online reserveringssysteem in de recreatiebranche. Ontdek zelf wat Tommy voor u kan betekenen!

Ontdek de vele mogelijkheden

Campingsoftware

Niet alleen voor hotels en vakantieparken is onze software uitermate geschikt, ook campings kunnen tegenwoordig niet meer zonder een degelijk online reserveringssysteem. Onze speciaal ontwikkelde camping software neemt de werknemers van de camping veel werk uit handen. Wanneer de gast een reservering maakt op uw website zal deze door onze campingsoftware automatisch worden toegevoegd in uw verhuuradministratie, het is zelfs mogelijk om de gast online al een campingplek te laten uitzoeken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de reservering te bevestigen, de rest gaat vanzelf.

B&B booking software

Als eigenaar van een “bed and breakfast”, ook wel B&B genoemd, bent u voor uw reserveringen vaak afhankelijk van online partijen die, meestal tegen hoge tarieven de reserveringen voor u beheren. Erg jammer want dit kunt u ook prima zelf doen met de B&B booking software van Tommy.
Met onze booking software heeft u alle reserveringen voor uw B&B in eigen beheer en hoeft u niet langer percentages af te staan aan derden. Ons online reserveringssysteem is uitermate geschikt voor B&B’s en kan volledig naar uw wensen en huisstijl op uw website worden geïmplementeerd.

Interesse in het online reserveringssysteem van Tommy?

Voor informatie over het online reserveringsysteem van Tommy kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze expert Christiaan Slager. 

Tevens is het mogelijk om een demo aan te vragen, Wij komen graag bij u langs zodat u alle mogelijkheden kunt zien en ervaren.

Gratis demo-aanvraag 

 Contact met onze expert

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!