Online reserveringssysteem voor meer resultaat

Een online reserveringssysteem op uw website verhoogt uw bezettingsgraad, omdat uw gasten eenvoudig zelf kunnen boeken. Dit is natuurlijk waar u al lang naar op zoek bent. U dacht echter dat een camping reserveringssysteem erg hoge kosten met zich mee zou brengen, zeker voor de kleine tot middelgrote recreatieondernemer die u bent. Een reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport verbindt beide echter met elkaar. Het reserveringssysteem van Tommy is namelijk scherp geprijsd, maar biedt toch ontzettend veel toepassingen om uw bezettingsgraagd te verhogen. Het online reserveringssysteem verhuur van Tommy is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht en biedt mogelijkheden tot online reserveren én het hele administratieve traject daarna aan. Het online reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport - onderdeel van AICN Automatisering, met al meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van reserveringssoftware - heeft daarom veel voordelen.

Online reserveringssysteem voor de recreatiesector

Het online reserveringssysteem van Tommy Bookingsupport is specifiek op midden- en kleinbedrijven in de recreatiesector gericht. Daardoor is het online reserveringsysteem uitermate geschikt als:

 • Online reserveringssysteem voor campings en minicampings
 • Boekingssysteem voor bungalowparken
 • Online reserveringssysteem voor verhuur van vakantiehuizen
 • Online boekingssysteem voor hotels
 • Reserveringssysteem voor B&B's/ Bed & Breakfasts

Het online reserveringssysteem van Tommy biedt speciaal voor deze bedrijven een uitgekiende en uitgebreide set van toepassingen aan. Hierbij zijn zowel boekingssoftware als verhuuradministratie ingebrepen, zodat het gehele reserveringsproces inclusief opvolging en administratie met het reserveringssysteem verzorgd kan worden.

 

Voordelen online reserveringsyssteem Tommy

Met het online reserveringssysteem verhuur van Tommy kunt u uw gasten zelf hun reservering laten maken én kunt u het hele traject hierna zelf regelen. Het online reserveringsysteem van Tommy biedt daarom vele voordelen:

 • Online reserveren werkt eenvoudig en snel door het overzichtelijke boekingssysteem
 • Het reserveringssysteem toont een duidelijke prijsweergave voor de bezoeker
 • Meer conversie uit het aantal bezoekers op de website
 • Het allotment wordt automatisch bijgehouden door het reserveringssysteem
 • Snel en simpel bevestigen, factureren en herinneringen versturen 
 • Het online reserveringssysteem maakt het mogelijk om resultaten eenvoudig uit te draaien

Interesse in het online reserveringssysteem van Tommy?

Voor informatie over het online reserveringsysteem van Tommy kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze expert Christiaan Slager. 

Tevens is het mogelijk om demo aan te vragen, zodat u direct alle mogelijkheden kunt zien en ervaren.

Gratis demo-aanvraag Contact met onze expert

Login
Wachtwoord vergeten?