Menu

Een online boekingssysteem, de perfecte oplossing

Kenmerken van ons online boekingssysteem

 • Volledig gericht op recreatiebedrijven
 • Moeiteloos al uw boekingen beheren
 • Transparant met een scherpe prijs per kampeerplaats/accommodatie/hotelkamer
 • Eenvoudig voor uw gasten en voor u

Demo aanvragen   

of

Lees meer over alle mogelijkheden

Het #1 digitaal boekingssysteem in Nederland

Kent u de tijd nog dat u uw boekingen bijhield met een schrijfblok, agenda of hooguit een groot planbord aan de muur? Gelukkig is dit inmiddels verleden tijd en zijn er handige, gebruiksvriendelijke boekingssystemen die u helpen bij het beheer van uw boekingen.

De #1 in boekingssystemen is Tommy Booking Support met meer dan 700 bedrijven in Nederland en Europa die gebruik maken van onze software. Wij laten u graag alle voordelen zien van het gebruik van ons  online boekingssysteem

Tommy Booking Support is een online boekingssysteem dat speciaal op de kleine tot middelgrote recreatieondernemer gericht is, van camping tot vakantiepark. Het boekingssysteem is eenvoudig in gebruik en aantrekkelijk geprijsd, terwijl het toch alle functies heeft die u mag verwachten in deze tijd.

Volledig ontwikkeld voor de recreatie, wij kennen uw bedrijf en weten wat u nodig heeft. En extra handig: ons systeem is makkelijk te integreren in uw Wordpress-website. Heeft u nog geen eigen website of kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Dan werken wij samen met onze partner Prosuco. Samen verzorgen wij uw nieuwe website met geintegreerd boekingssysteem en/of uw marketing. 

Efficiënter werken

De boekingsmodule van Tommy Booking Support neemt u veel werk uit handen. Doordat uw gast in enkele stappen zelf een reservering aanvraagt en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot uw administratie vervolgens uitvoert, hoeft u zich hier verder weinig zorgen meer over te maken. Het online boekingssysteem bespaart hiermee een hoop tijd en (personeels)inzet.

U behoudt bovendien de volledige controle, omdat u - na een automatische melding van het online boekingssysteem - de reservering zelf definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast automatisch de bevestiging van de boeking en kan deze direct online betaald worden. Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het beheermenu in het online boekingssysteem.

Online boekingsmodule koppelingen

Wanneer een reservering via het online boekingssysteem definitief gemaakt is, worden de gegevens automatisch verwerkt in het boekingsproces. Ook diverse andere gekoppelde onderdelen worden direct aangepast. Zo worden uw boekingskalender (planbord), administratie, e-mail en andere overzichten direct geupdat.

De verhuur software van Tommy geeft u op elk moment inzage in de gasten die aankomen of vertrekken, reserveringen in het heden en verleden, openstaande posten en gastenlijsten. Tommy gaat dus verder dan het aanbieden van slechts een online boekingssysteem.

Boekingssysteem met online reserveren

Het boekingssysteem van Tommy is in twee hoofdcategorieën te verdelen: online zoek & boek en verhuuradministratie. 

De reserveringssoftware (online zoek & boek) in het boekingssysteem van Tommy is eenvoudig en betaalbaar, maar bevat toch vele functionaliteit. Natuurlijk kunnen uw gasten op uw website direct online boeken met het boekingssysteem. Precies wat u als basis van een boekingssysteem verwacht.

Het boekingssysteem is erg handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken middenin het boekingsproces. Dit is zowel voor u als de gast van belang.

Dat uw gasten met het boekingssysteem van Tommy snel en eenvoudig een boeking kunnen maken is natuurlijk mooi, maar voor u houdt het daarmee niet op. Na de boeking is er voor u en uw medewerkers nog een administratief traject.

Ook hier kan Tommy veel voor u in betekenen, omdat het boekingssysteem voor een groot deel van de administratie van uw reserveringen reeds bij de boeking voor u verzorgt. Ook voor dit onderdeel van het boekingssysteem geldt dat het simpel in gebruik en aantrekkelijk geprijsd is, terwijl er toch vele functies beschikbaar zijn.

Een compleet online boekingssysteem

Ondanks (of misschien beter: dankzij) het eenvoudige gebruik van het boekingssysteem van Tommy is het gehele boekings- en administratieve traject van uw recreatieonderneming in goede handen. Van de online reservering tot de facturering en vervolgens het inzien van uw resultaten; alles is mogelijk met het boekingssysteem van Tommy!

Voorbeeldcases van Tommy Booking Support

Om een goede indruk te krijgen van het online boekinssysteem van Tommy, laten we graag een aantal klanten van ons aan het woord. Zij kunnen u namelijk als beste vertellen wat Tommy Booking Support te bieden heeft en wat wij ook voor u kunnen betekenen. Inmiddels wordt ons reserveringssysteem door meer dan 700 recreatiebedrijven in Nederland en Europa gebruikt. Dat betekent dat Tommy Booking Support het meest gebruikte online reserveringssysteem in de recreatiebranche is! 

Bekijk enkele voorbeelden

Interesse?

Vraag een demo aan! 

of neem vrijblijvend contact met ons op

 

Tommy Booking Support functionaliteit

 • Compleet basispakket
 • Touroperator koppeling
 • Online betalingen
 • Kassasoftware
 • Eigenaren koppeling
 • Toegangscontrole koppeling
 • Maintenance Support
 • Boekingszuil
 • IT-oplossingen
 • Qliksense rapportages

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!