Menu

Een online boekingssysteem, de perfecte oplossing

Een boekingssysteem voor een klein tot middelgroot recreatiebedrijf zoals uzelf, daar bent u naar op zoek. Waar een boekingssysteem vroeger nog een schrijfblok, agenda of hooguit een grote sheet aan de muur was, is is dit nu natuurlijk ver achterhaald. U bent op zoek naar een geavanceerder, handiger en overzichtelijker boekingssysteem. U komt dan al gauw uit bij reserveringssoftware die u kunt gebruiken als boekingssysteem. Omdat uw recreatiebedrijf niet heel groot is, hoeft dit echter geen ontzettend duur boekingssysteem te zijn. Het boekingssysteem van Tommy is hiervoor de perfecte oplossing! Tommy is namelijk een online boekingssysteem dat speciaal op de kleine tot middelgrote recreatieondernemer gericht is. Het boekingssysteem is simpel in gebruik en aantrekkelijk geprijsd, terwijl het boekingssysteem toch alle functies heeft die u mag verwachten in deze tijd.

Efficiënter werken met de boekingsmodule

De boekingsmodule van Tommy Booking Support neemt u veel werk uit handen. Doordat uw gast in enkele stappen zelf een reservering aanvraagt en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot uw verhuuradministratie vervolgens uitvoert, hoeft u zich hier verder weinig zorgen meer over te maken. Het online boekingssysteem bespaart hiermee een hoop tijd en (personeels)inzet. U behoudt bovendien de volledige controle, omdat u - na een automatische melding van het online boekingssysteem - de reservering zelf definitief dient te maken. Hierna ontvangt de gast automatisch de bevestiging van de boekingsmodule. Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het Tommy Beheermenu in het online boekingssysteem.

 


Online boekingsmodule koppelingen

Wanneer een reservering via het online boekingssysteem definitief gemaakt is, worden de gegevens direct automatisch verwerkt in het boekingsproces. Ook diverse andere gekoppelde onderdelen in het online boekingssysteem worden direct aangepast. Zo worden uw boekingskalender (planbord), administratie, e-mail en andere overzicht direct geupdat. De verhuur software van Tommy geeft u op elk moment de door u gewenste inzage in welke gasten aankomen of vertrekken, reserveringen in het heden en verleden, opentaande posten en gastenlijsten. Tommy gaat dus verder dan het aanbieden van slechts een online boekingssysteem.

Boekingssysteem met online reserveren

Het boekingssysteem van Tommy is in twee hoofdcategorieën te verdelen: online reseveren en verhuuradministratie. De reserveringssoftware in het boekingssysteem van Tommy is simpel en goedkoop, maar bevat toch vele toepassingen. Natuurlijk kunnen uw gasten op uw website direct online boeken met het boekingssysteem. Dit is ook wat de meeste recreatieondernemers in beginsel van een boekingssysteem verwachten. Het online reserveringssysteem dat aan Tommy gekoppeld is, maakt dit namelijk mogelijk. Het boekingssysteem is erg handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken middenin het boekingsproces. Dit is zowel voor u als de gast van belang.

Online boekingssysteem

Boekingssysteem met verhuuradministratie

Dat uw gasten met het boekingssysteem van Tommy snel en eenvoudig een boeking kunnen maken is natuurlijk mooi, maar voor u houdt het daarmee niet op. Na de boeking ligt er voor u en uw medewerkers nog een administratief traject voor u. Ook hier kan Tommy veel voor u in betekenen, omdat het boekingssysteem voor een groot deel uw verhuuradministratie reeds bij de boeking voor u verzorgd. Ook voor dit onderdeel van het boekingssysteem geldt dat het simpel in gebruik en aantrekkelijk geprijsd is, terwijl er toch vele functies beschikbaar zijn.

  • Gasten boeken snel en simpel
  • Zelf reserveringen en beschikbaarheid beheren
  • Support zoals u dat verwacht

Een compleet boekingssysteem

Ondanks (of misschien beter: dankzij) het simpele gebruik van het boekingssysteem van Tommy is het gehele boekings- en administratieve traject van uw recreatieonderneming in goede handen. Van de online reservering tot de facturering en vervolgens het inzien van uw resultaten; alles is mogelijk met het boekingssysteem van Tommy!

Geïnteresseerd in het online boekingssysteem van Tommy?

Neem contact met ons op! Vraag een demo aan!

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!