Menu

Online boekingssysteem op maat

Helemaal naar uw wensen aan te passen

De kenmerken van ons online boekingssysteem

 • Volledig gericht op recreatiebedrijven
 • Moeiteloos al uw boekingen beheren
 • U behoudt de controle
 • Transparant: u heeft altijd toegang tot alle gegevens
 • Eenvoudig voor uw gasten en voor u
 • Naar uw wensen aan te passen: extra mogelijkheden op maat

Vraag een demo aan   

Het #1 digitaal boekingssysteem in Nederland

Kent u de tijd nog dat u uw boekingen bijhield met een schrijfblok, agenda of hooguit een groot planbord aan de muur? Gelukkig is dit inmiddels verleden tijd en zijn er handige, gebruiksvriendelijke boekingssystemen die u helpen bij het beheer van uw boekingen. Dat bespaart u veel tijd, moeite en geld.

De #1 in boekingssystemen is Tommy Booking Support. Meer dan 700 bedrijven in Nederland en Europa gebruiken onze software. Wij laten u graag alle voordelen zien van ons  online boekingssysteem.

Speciaal ontworpen voor de recreatiebranche

Tommy Booking Support is speciaal ontworpen voor de kleine tot middelgrote recreatieondernemer. Zoals campings, vakantieparken en B&B´s. Het boekingssysteem is makkelijk te gebruiken en aantrekkelijk geprijsd, terwijl het toch alle functies heeft die u mag verwachten in deze tijd. Zoals een snelle laadtijd en gebruiksgemak op zowel computer als mobiel. 

Volledig ontwikkeld voor de recreatie betekent: wij kennen uw bedrijf en weten wat u nodig heeft. En extra handig: ons systeem is makkelijk te integreren in uw Wordpress-website. Heeft u nog geen eigen website of kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Dan werken wij samen met onze partner Prosuco. Samen verzorgen wij uw nieuwe website met geintegreerd boekingssysteem en/of uw marketing. 

Wilt u graag efficiënter werken?

De boekingsmodule van Tommy Booking Support neemt u veel werk uit handen. Doordat uw gast in enkele stappen zelf een reservering aanvraagt en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot uw administratie vervolgens uitvoert, hoeft u zich hier verder weinig zorgen meer over te maken. Het online boekingssysteem bespaart hiermee een hoop tijd en (personeels)inzet.

Efficiënt, maar wel met controle

Houdt u ook zo graag controle op uw boekingen? Die eigenschap hebben veel recreatieondernemers. Daar houden we dan ook rekening mee. Zo hebben we bijvoorbeeld ingesteld:

 • dat u alle reserveringen moet goedkeuren voor ze definitief worden
 • dat u telefonische reserveringen zelf kunt invoeren
 • dat u zelf altijd kunt inloggen in ons systeem 

Als een gast bij u reserveert, krijgt u een automatische melding van het online boekingssysteem. Na die melding moet u de reservering zelf definitief maken, waarna de gast automatisch een bevestiging en factuur ontvangt. Zo bespaart u veel tijd, maar behoudt u de controle. 

Ook telefonische reserveringen voert u eenvoudig en snel zelf in via het beheermenu in het online boekingssysteem. Daardoor kunt u altijd even controleren of de gegevens wel juist staan ingevoerd. U kunt ten alle tijden inloggen om bijvoorbeeld prijzen te wijzigen, foto´s toe te voegen of een nieuwe accommodatie in het systeem te zetten.

Automatische verwerking in al uw systemen

Wanneer een reservering via het online boekingssysteem definitief gemaakt is, worden de gegevens automatisch verwerkt in het boekingsproces. Ook diverse andere gekoppelde onderdelen worden direct aangepast. Zo worden uw boekingskalender (planbord), administratie, e-mail en andere overzichten direct geüpdatet.

De verhuur software van Tommy geeft u op elk moment inzage in de gasten die aankomen of vertrekken, reserveringen in het heden en verleden, openstaande posten en gastenlijsten. Tommy gaat dus verder dan het aanbieden van slechts een online boekingssysteem.

Online boekingssysteem Tommy Booking Support

Boekingssysteem met online reserveren

Het boekingssysteem van Tommy is in twee hoofdcategorieën te verdelen: online zoek&boek en verhuuradministratie. 

De reserveringssoftware (online zoek&boek) van Tommy is eenvoudig en betaalbaar, maar bevat toch heel veel mogelijkheden. Natuurlijk kunnen uw gasten op uw website direct online boeken met het boekingssysteem. Precies wat u als basis van een boekingssysteem verwacht.

Het boekingssysteem is erg handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken middenin het boekingsproces. Dit is zowel voor u als de gast van belang.

Dat uw gasten met het boekingssysteem van Tommy snel en eenvoudig een boeking kunnen maken is natuurlijk mooi, maar voor u houdt het daarmee niet op. Na de boeking is er voor u en uw medewerkers nog een administratief traject.

Ook hier kan Tommy veel voor u in betekenen, omdat het boekingssysteem de administratie van uw reserveringen al grotendeels bij de boeking voor u verzorgt. Ook voor deze administratie geldt dat het simpel in gebruik en aantrekkelijk geprijsd is, terwijl er toch vele functies beschikbaar zijn.

Zoekt u een compleet online boekingssysteem?

Ondanks (of misschien beter: dankzij) het eenvoudige gebruik van het boekingssysteem van Tommy is het gehele boekings- en administratieve traject van uw recreatieonderneming in goede handen. Van de online reservering tot de facturering en vervolgens het inzien van uw resultaten; alles is mogelijk met het boekingssysteem van Tommy!

Lees meer over alle mogelijkheden

Voorbeeldcases van Tommy Booking Support

Om een goede indruk te krijgen van het online boekinssysteem van Tommy, laten we graag een aantal klanten van ons aan het woord. Zij kunnen u namelijk als beste vertellen wat Tommy Booking Support te bieden heeft en wat wij ook voor u kunnen betekenen. Inmiddels wordt ons reserveringssysteem door meer dan 700 recreatiebedrijven in Nederland en de rest van Europa gebruikt. Dat betekent dat Tommy Booking Support het meest gebruikte online reserveringssysteem in de recreatiebranche is. 

Bekijk enkele voorbeelden

Interesse?

Vraag een demo aan! 

of neem vrijblijvend contact met ons op

Meer dan een online boekingssysteem

Tommy is meer dan een online boekingssysteem. Zo vertelden we u al over onze oplossing voor uw administratie. Maar er is nog veel meer dat wij u in combinatie met het online reserveringssysteem kunnen bieden.

Behalve een boekingssysteem bieden wij u:

 • Compleet basispakket
 • Touroperator koppeling
 • Online betalingen
 • Kassasoftware
 • Eigenaren koppeling
 • Toegangscontrole koppeling
 • Maintenance Support
 • Boekingszuil
 • IT-oplossingen
 • Qliksense rapportages

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!