Menu

Online Boeken met ons reserveringssysteem

Met het reserveringssysteem van Tommy Booking support was online boeken nog nooit zo eenvoudig voor uw gasten. Wilt u het online boeken voor uw gasten een prettige ervaring maken? Begin dan snel met het gebruik van het online reserveringssysteem van Tommy.

Het online reserveringssysteem van Tommy

Het gebruik van ons reserveringssysteem is heel eenvoudig. Wij plaatsen voor u onze boekingsmodule op uw website. Deze kunt u helemaal aanpassen naar uw wensen zodat het systeem perfect opgaat in uw eigen huisstijl. De gast die uw website bezoekt krijgt een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem te zien en binnen enkele muisklikken heeft u gast een reservering bij u gemaakt. U hoeft vervolgens alleen nog maar de reservering te bevestigen, de reservering wordt automatisch verwerkt in de boekingsadministratie. Tevens kunt u ervoor kiezen om de gast tijdens het reserveringsproces een (aan)betaling te laten doen. Dit scheelt een hoop tijd bij het inchecken en bespaart u en uw personeel een hoop administratieve werkzaamheden. 
Online boeken was nog nooit zo gemakkelijk.

Waarom online boeken?

Tegenwoordig zijn we met z’n allen steeds meer online, het internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Van chatten met de andere kant van de wereld tot televisie kijken en van gamen tot boodschappen bestellen. Ook het maken van een reservering bij een hotel, camping, B&B of vakantiepark gebeurt steeds vaker online. Het is dan wel van belang dat uw website beschikt over een goed werkend online reserveringssysteem. Wanneer uw gasten een slechte ervaring hebben met het online boeken zullen ze al snel verder gaan kijken bij de concurrent. Het reserveringssysteem van Tommy is een van de meest gebruikte online reserveringssystemen in de recreatiebranche en dat is niet voor niets. Bekijk hier welke andere bedrijven werken met het reserveringssysteem van Tommy.

Reserveringssysteem in het kort

✓ Eenvoudig online boeken voor uw gasten
✓ Geautomatiseerde Boekingsadministratie
✓ Online betalingen accepteren
✓ Responsive, Online boeken op alle apparaten
✓ Handig zoeksysteem voor al uw reserveringen
✓ Volledige vrijheid qua vormgeving

Vraag nu een gratis demo aan.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!