Een betaalbaar, simpel en compleet online boekingssysteem op maat

Online boekingssysteem campings en vakantieparken

Kies voor een online boekingssyteen wat overzichtelijk, makkelijk te beheren, voordelig en betrouwbaar is! Met meer dan 1100 gebruikers zijn wij het grootste online boekingssysteem van de Benelux. Wil je het boeken voor jou en je gasten een prettige ervaring maken? Begin dan snel met het gebruik van het online boekingssysteem van Tommy! 

 • Compleet reserveringssysteem incl. online zoek & boek
 • Vanaf €45 per maand
 • Overzichtelijk planbord
 • Dynamic pricing
 • Diverse koppelingen met partners en touroperators
 • Alles-in-één service mogelijk (automatisering, website, marketing) 
 • Kennispartner met meer dan 35 jaar ervaring in de recreatie

Vraag een vrijblijvende demo aan   

Het online boekingssysteem van Tommy

Tommy is een online boekingssysteem voor campings, vakantieparken, hotels, accommodaties en andere recreatiebedrijven. We bieden een voordelig basispakket wat uit te breiden is naar jouw wensen en behoeften.

Het gebruik van ons reserveringssysteem is heel eenvoudig. Wij plaatsen voor jou onze boekingsmodule op je website. Deze kan je helemaal aanpassen naar je wensen, zodat het systeem perfect opgaat in je eigen huisstijl.

De gast die je website bezoekt, krijgt een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem te zien en binnen enkele muisklikken heeft je gast een reservering bij je gemaakt. Je hoeft vervolgens alleen nog maar de reservering te bevestigen, de reservering wordt automatisch verwerkt in de boekingsadministratie.

Ook kan je ervoor kiezen om de gast tijdens het reserveringsproces een (aan)betaling te laten doen. Dit scheelt een hoop tijd bij het inchecken en bespaart je en jouw personeel een hoop administratieve werkzaamheden. 

Kortom: het boeken was nog nooit zo gemakkelijk, zoals met ons online boekingssysteem. Probeer het zelf eens uit en vraag ons om een gratis demo!

Gratis demo aanvragen

Waarom online boeken?

Tegenwoordig zijn we met z’n allen steeds meer online en het internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Van chatten met de andere kant van de wereld tot televisie kijken en van gamen tot boodschappen bestellen.

Ook het maken van een boeking bij een hotel, camping, B&B of vakantiepark gebeurt steeds vaker online. Het is dan ook onmisbaar in de huidige boekingswereld. Bij de start of uitbreiding van jouw camping of vakantiepark, biedt Tommy je de helpende hand om verder te groeien. 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche bieden we je een een goed werkend en betrouwbaar online boekingssysteem.

Een betrouwbaar boekingssysteem

De aandacht die je krijgt van een potentiële bezoeker op je website is veel waard. Wanneer je gasten een slechte ervaring hebben in de eerste secondes op je website, is de kans groot dat ze gaan oriënteren naar soortgelijke websites waarbij het boekingsproces wél soepel verloopt.

Er is tegenwoordig zoveel aanbod en keuze dat bij een slechte ervaring er voor jou altijd een ander is. Een goede eerst indruk en een stabiele performance dat is tegenwoordig onmisbaar. 

Het boekingssysteem van Tommy is een van de meest gebruikte reserveringssystemen in de recreatiebranche en dat is niet voor niets. Momenteel gebruiken meer dan 1100 recreatiebedrijven in de Benelux ons reserveringssysteem. Denk bijvoorbeeld aan Duinrell, Familie Resord Molenwaard en Vakantiepark De Heigraaf. 

Bekijk onze klantverhalen

De kenmerken van Tommy

Ons online boekingssysteem is een simpel, maar zeer compleet systeem:

 • Volledig gericht op recreatiebedrijven
 • Moeiteloos al je boekingen beheren
 • Volledige controle over boekingen
 • Transparant (je hebt altijd toegang tot alle gegevens)
 • Eenvoudig voor je gasten en voor jou
 • Naar je eigen wensen aan te passen (extra mogelijkheden op maat)

online boekingssysteem voor vakantieparken

Het #1 digitale boekingssysteem in Nederland

Ken je de tijd nog dat je de boekingen bijhield met een schrijfblok, agenda of hooguit een groot planbord aan de muur?

Gelukkig is dit inmiddels verleden tijd en zijn er handige en gebruiksvriendelijke boekingssystemen die je helpen bij het beheer van je boekingen. Dat bespaart je veel tijd, moeite en geld.

Ons online boekingssysteem is dé nummer #1 in de recreatie. Meer dan 1100 ondernemers in Nederland en Europa gebruiken onze software. We laten je graag alle voordelen zien van ons online boekingssysteem.

Speciaal ontworpen voor de recreatiebranche

Tommy Booking Support is speciaal ontworpen voor de kleine tot middelgrote recreatieondernemer, zoals: campings, vakantieparken en B&B´s. 

Ons online boekingssysteem is makkelijk te gebruiken en aantrekkelijk geprijsd, terwijl het toch alle functies heeft die je mag verwachten in deze tijd.Denk aan een snelle laadtijd en gebruiksgemak op zowel de computer als op de mobiel. 

Het  boekingssysteem is volledig ontwikkeld voor de recreatie. Dit betekent: we kennen je bedrijf en weten wat je nodig hebt. Een aantal van onze collega's komen uit de recreatie en weten als geen ander hoe we ons boekingssysteem moeten inrichten voor optimaal gebruiksgemak.

Extra handig: ons boekingssysteem is makkelijk te integreren in je WordPress website.

Boek beter.

Uiteraard is een gebruiksvriendelijk, sterk en betrouwbaar boekingssysteem hierin onmisbaar, maar daarnaast is het creeëren van de juiste zichtbaarheid meer dan belangrijk. Heb je nog geen eigen website of kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Dan werken we samen met onze partner Prosuco

Als nummer 1 marketingbureau in de recreatiebranche kunnen ze jou helpen met je online uitstraling en zichtbaarheid. Denk naast een nieuwe website ook aan volledige overname van sociale media, nieuwsbrieven, websiteonderhoud en advertenties.

Met onze alles-in-één-service verzorgen wij je nieuwe website met geïntegreerd boekingssysteem en/of je marketing. 

Boek Beter.

Wil je graag efficiënter werken?

De boekingsmodule van Tommy Booking Support neemt je veel werk uit handen.

Doordat je gast in enkele stappen zelf een reservering aanvraagt en het online boekingssysteem de handelingen met betrekking tot jouw administratie vervolgens uitvoert, hoeft jij je hier verder weinig zorgen meer over te maken.

Het boekingssysteem bespaart je hiermee een hoop tijd en (personeels)inzet.

Efficiënt, maar wel met controle

Houdt je ook zo graag controle op jouw boekingen? Die eigenschap hebben veel recreatieondernemers. Daar houden we dan ook rekening mee. Zo hebben we bijvoorbeeld ingesteld:

 • dat je alle boekingen moet goedkeuren voor ze definitief worden;
 • dat je telefonische reserveringen zelf kunt invoeren;
 • dat je zelf altijd kunt inloggen in ons systeem.

Als een gast bij je reserveert, krijgt je een automatische melding van het online boekingssysteem.

Alle touwtjes in handen

Na die melding moet je de reservering zelf definitief maken, waarna de gast automatisch een bevestiging en factuur ontvangt. Zo bespaar je veel tijd, maar behoudt je altijd de controle

Ook telefonische reserveringen voer je eenvoudig en snel zelf in via het beheermenu in het online boekingssysteem. Daardoor kan je altijd even controleren of de gegevens wel juist staan ingevoerd.

Je kunt altijd inloggen om bijvoorbeeld prijzen te wijzigen, foto´s toe te voegen of een nieuwe accommodatie in het systeem te zetten.

online boekingssysteem

Automatische verwerking in al je systemen

Een van de voordelen van ons reserveringssysteem is dat wanneer een reservering via het online boekingssysteem van Tommy definitief is gemaakt, alle gegevens automatisch verwerkt wordt in het boekingsproces.

Ook diverse andere gekoppelde onderdelen worden direct aangepast. Zo worden je boekingskalender (planbord), administratie, e-mail en andere overzichten direct bijgewerkt.

De verhuur software van Tommy geeft je op elk moment inzage in de gasten die aankomen of vertrekken, reserveringen in het heden en verleden, openstaande posten & gastenlijsten.

Tommy gaat dus verder dan het aanbieden van alleen een online boekingssysteem.

Boekingssysteem met online reserveren

Het online boekingssysteem van Tommy is in twee hoofdcategorieën te verdelen: online zoek & boek en verhuuradministratie. 

De reserveringssoftware (online zoek & boek) van Tommy is eenvoudig en betaalbaar, maar bevat toch heel veel mogelijkheden. Natuurlijk kunnen je gasten op je website direct online boeken via het online boekingssysteem. Precies wat je als basis van een boekingssysteem verwacht.

Het systeem is erg handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat je gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken midden in het boekingsproces.Dit is zowel voor jou als de gast van belang.

Minder tijd kwijt aan administratie

Dat je gasten met het online boekingssysteem van Tommy snel en eenvoudig een boeking kunnen maken is natuurlijk mooi, maar voor je houdt het daarmee niet op.

Na de boeking is er voor jou en en je medewerkers nog een administratief traject.

Ook hier kan Tommy veel voor je in betekenen, omdat het boekingssysteem de administratie van je reserveringen al grotendeels bij de boeking voor jou verzorgt.

Ook voor deze administratie geldt dat het simpel in gebruik en aantrekkelijk geprijsd is, terwijl er toch vele functies beschikbaar zijn.

Zoek je een compleet online boekingssysteem?

Ondanks (of misschien beter: dankzij) het eenvoudige gebruik van het online boekingssysteem van Tommy is het gehele boekings- en administratieve traject van je recreatieonderneming in goede handen.

Van de online reservering tot de facturering en vervolgens het inzien van je resultaten; alles is mogelijk met het online boekingssysteem van Tommy! 

Lees meer over alle mogelijkheden

Voorbeeldcases van Tommy Booking Support

Om een goede indruk te krijgen van het online reserveringssysteem van Tommy, laten we graag enkele klanten van ons aan het woord. Ze kunnen je namelijk als beste vertellen wat Tommy Booking Support te bieden heeft en wat we ook voor je kunnen betekenen.

Duinrell is een van de klanten waarmee we een succesvolle samenwerking zijn aangegaan. Het attractiepark beschikt over meer dan 1000 accommodaties die toeristisch verhuurd worden. Snelheid en gebruiksgemak is dan van essentieel belang, zowel voor de gast als voor het personeel van Duinrell. De voordelen die voor Duinrell van essentieel belang zijn:

 • Het beheren van prijzen, waardoor ze makkelijk kunnen schakelen met prijzen en acties
 • Continu innoveren zoals uitbreiden naar Dynamic Pricing
 • Het gebruik van een eigen boekings API
 • De koppeling met diverse leveranciers, zoals bijvoorbeeld het gebruik van Power BI

Inmiddels wordt ons reserveringssysteem door meer dan 1100 recreatiebedrijven in Nederland en de rest van Europa gebruikt.

Dat betekent dat Tommy Booking Support het meest gebruikte boekingssysteem in de recreatiebranche is. Camping software dat direct te implementeren en te gebruiken is. 

Bekijk enkele voorbeelden

Een oplossing op maat

Tommy is meer dan een online boekingssysteem. Zo vertelden we je over onze oplossing voor jouw administratie.

Maar er is nog veel meer dat wij je in combinatie met het boekingssysteem kunnen bieden.

Behalve een boekingssysteem bieden we je ook maatwerk:

 • Compleet basispakket
 • Touroperator koppeling
 • Online betalingen
 • Kassasoftware
 • Eigenaren koppeling
 • Toegangscontrole koppeling
 • Maintenance Support
 • Boekingszuil
 • IT-oplossingen
 • Qliksense rapportages

Breid het pakket uit zoals jij wilt

Ons basispakket dekt de belangrijkste zaken in het boekingsproces. Echter heeft het enorme Vakantiepark Duinrell andere wensen dan een boerencamping met 10 campingplaatsen. Van kleine tot grote recreatiebedrijven, Tommy biedt voor jou het perfecte boekingsyssteem.

Zo kan je het basispakket uitbreiden met diverse koppelingen. Wordt boekbaar bij verschillende Touroperators als Booking.com en Airbnb, geef gasten een warm welkom met de koppeling van verschillende energiesystemen of laat de slagboom automatisch open gaan met kentekenherkenning.

Bekijk de mogelijkheden

Een online boekingssysteem voor je website?

Waarom Tommy als online boekingssysteem voor je website gebruiken? Dat is simpel, want Tommy Booking Support biedt je veel handige functies die jouw boekingsproces nog efficiënter maakt.

Denk bijvoorbeeld aan integraties met populaire touroperators, waardoor klanten gemakkelijk online kunnen betalen.

Ook kan je eenvoudig kortingscodes instellen om je klanten aan te trekken en te behouden. Verder biedt het boekingssysteem gedetailleerde rapportages en kunt zelf analyses maken, waarmee je inzicht krijgt in jouw boekingsstatistieken.

Dit allemaal kan je gebruiken om je bedrijfsstrategie te verbeteren, kosten te verlagen en je omzet en klanttevredenheid te verhogen. 

Met onder andere deze voordelen en mogelijkheden is het duidelijk waarom Tommy Booking Support het beste online boekingssysteem voor je website is.

  Een gratis demo op locatie aanvragen 

  reserveringssysteem voor campings