Waarom het reserveringssysteem van Tommy Booking Support je meer online boekingen bezorgd

Je online boekingen verhogen?

Wil je meer online boekingen genereren voor jouw bedrijf, camping, B&B, vakantiepark of hotel? Maak dan kennis met het meest gebruikte reserveringssysteem in de recreatiebranche, namelijk: Tommy.

We vertellen je graag meer over Tommy. Om het overzichtelijk te houden benoemen we hieronder de 10 belangrijkste redenen waarom ons systeem de oplossing kan zijn voor het verhogen van je online boekingen, want: Tommy Boekt Beter.

 • Compleet reserveringssysteem incl. online zoek & boek
 • Vanaf €45 per maand
 • Overzichtelijk planbord
 • Dynamic pricing
 • Diverse koppelingen met partners en touroperators
 • Alles-in-één service mogelijk (automatisering, website, marketing) 
 • Kennispartner met meer dan 35 jaar ervaring in de recreatie

Vragen over Tommy?

 

#1 in online boekingen verwerken

Een online boekingssysteem is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is, voor de meest, het belangrijkste systeem voor bedrijven om meer online boekingen te genereren.

Steeds meer klanten maken namelijk gebruik van het internet om hun reserveringen te maken.

Het stelt klanten in staat om eenvoudig en snel online te boeken en te betalen, waardoor het proces voor zowel klanten als bedrijven veel efficiënter wordt. 

Een gebruiksvriendelijk, makkelijk & betrouwbaar reserveringssysteem is dan ook onmisbaar!

Het systeem van Tommy Booking Support helpt je hierbij. Tommy biedt je namelijk veel voordelen, die ervoor zorgen dat je meer online boekingen genereert.

Gratis demo: ontek het zelf!

online boekingen verwerken

Hieronder geven we je 10 redenen waarom je zou moeten kiezen voor het reserveringssysteem van Tommy Booking Support.

10 voordelen van Tommy die jou helpen met meer online boekingen

Waarom je het online reserveringssysteem van Tommy Booking Support nodig hebt voor meer online boekingen.

1. Tommy: makkelijk in gebruik

Het systeem van Tommy Booking Support is gebruiksvriendelijk. Zowel jou als je klanten zullen het systeem eenvoudig kunnen gebruiken.

Het systeem is overzichtelijk en intuïtief, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun boeking kunnen plaatsen. 

Met een paar klikken op de knop en je klant heeft bij je geboekt. Klanten en gasten boeken sneller, mits het boekingsproces gemakkelijk voor hen is gemaakt.

Hiermee neem je irritatie of verwarring weg bij gasten. Des te simpeler, des te beter en meer online boekingen én dat doet Tommy!  

p.s. het boekingsproces is trouwens helemaal naar eigen wens in te richten! Denk aan het toevoegen van arrangementen, achterlaten van welke gegevens en meer.

2. Online aanwezigheid

Tommy werkt al jaren lang samen met marketingpartner Prosuco B.V. 

Wil je dus de online zichtbaarheid van jouw park, camping of bedrijf vergroten? Of het aantal boekingen online verhogen? Kies dan voor de totaaloplossing van Tommy.

 • Je weet zeker dat je praat met de beste specialisten: bij Tommy en Prosuco wéten we hoe je inspeelt op en gebruik maakt van de (marketing)trends in de recreatie.

Actief zijn op social media, je website up-to-date houden, maandelijkse nieuwsbrieven versturen... het kan een tijdrovende klus zijn. Prosuco is marketingspecialist voor campings en vakantieparken. Samen kennen we de recreatiebranche als geen ander en zijn we op de hoogte van alles wat er branche speelt. Laat onze samenwerking jou naar een hoger niveau tillen!

3. Meer boekingsgemak voor je gasten / klanten

Wil je meer online boekingen? Belangrijk is om te kijken naar het boekingsgemak. 

Met een online systeem dat 24/7 werkt hoeven gasten niet te bellen of te mailen op een tijdstip dat je goed uitkomt, maar andersom.

Met een systeem geef jij je gast de mogelijkheid om rustig te boeken op een tijdstip dat de gast beter uitkomt.

Tommy is 24/7 beschikbaar, wat het voor klanten dus gemakkelijker maakt om te boeken én dat zorgt voor weer meer online boekingen.

4. Professionele uitstraling

Tommy zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Gasten zien dat je gebruik maakt van een geavanceerd reserveringssysteem, wat vertrouwen wekt.

Dit kan leiden tot meer online boekingen, een hogere omzet, minder klachten, minder telefoontjes en minder administratie. 

5. Meer inzicht in je online boekingen

Wist je dat je Tommy het niet alleen je gasten makkelijker maakt, maar ook jij kunt er zelf meer mee. Krijg bijvoorbeeld meer inzicht in je boekingen.

Je kunt onder andere eenvoudiger zien welke online boekingen er binnenkomen en wat er het meest bijgeboekt wordt.

Hierdoor kan je in de toekomst beter inspelen op de wensen van je gasten of klanten.

6. Reduceren van no-shows

Met Tommy vermindert je ook het aantal eventuele no-shows. Gasten ontvangen namelijk automatisch een herinnering voor hun afspraak of boeking.

Hierdoor reduceer je de kans dat gasten vergeten om te komen opdagen of netjes af te melden. 

Dit bespaart je tijd en geld, omdat je hierdoor minder tijd hoeft te besteden aan het opvolgen van no-shows.

Nog belangrijker is dat je hiermee betaalherinneringen kunt sturen. Niets is vervelender om openstaande posten op te volgen.

Vanuit Tommy kan je automatisch betaalherinneringen sturen met betaallinkjes. Je hoeft niet te bellen of te mailen. Ook dit bespaart je veel tijd en tijd is geld.

7. Meer flexibiliteit

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit? Dat komt goed uit, want je kunt namelijk zelf bepalen welke producten, accommodaties, plekken of diensten je wilt aanbieden en wanneer deze beschikbaar zijn.

Tommy is helemaal naar eigen wens in te richten. Het basispakket is al erg uitgebreid, maar het pakket is uit te breiden met extra modules.

Hiermee stel je een pakket samen dat het beste voor jou en je eigen klant werkt. 

Hiermee creëer je een ideaal systeem dat perfect bij jouw dagelijkse werkzaamheden, gasten en je aanbod past. Een geweldige manier om je online boekingen te verhogen. 

Demo aanvragen

reserveringssysteem online boekingen

8. Beter plannen

De omzet verhogen uit online boekingen is natuurlijk een onbelangrijk doel, maar je kunt je winst ook maximaliseren door de kosten te drukken. Een mooi voorbeeld is: automatisering.

Met Tommy hoef je bijvoorbeeld niet meer handmatig afspraken en in te plannen en/of bij te houden.

Dit geldt ook voor de administratie en dit geldt zelfs voor je eigen facilitaire werkzaamheden.

Dit wordt allemaal automatisch voor je gedaan. Hierdoor bespaar je tijd, geld en kan je jezelf richten op andere belangrijke taken. Dit om jouw omzet uit online boekingen te vergroten.

9. Uitmuntende klantenservice

Vooral in de zomermaanden is het bijvoorbeeld erg druk in de recreatiebranche.

Met ons systeem kunnen gasten namelijk zelf hun online boeking plaatsen en krijgen direct een bevestiging van hun afspraak.

Daarnaast kunnen ze gemakkelijk hun afspraak verzetten, verplaatsen of annuleren.

Hierdoor voelen klanten zich beter geholpen en tevredener over je bedrijf.

Een automatisch gevolg is dat gasten minder vaak bellen zodat het personeel meer tijd heeft voor de gasten op jouw park, camping of in het hotel. Een win-win!

10. Online reserveringen verhogen

Meer online reserveringen leiden tot een hogere omzet. Doordat gasten gemakkelijker en sneller online boekingen kunnen maken, zullen ze eerder geneigd zijn om dit daadwerkelijk te doen.

Met een paar klikken op de knop en de bevestigingsmail zit in hun mailbox. 

Geen eindeloze wachtrij aan de telefoon of verspreken of misverstanden aan de telefoon. Kortom: minder ruis en miscommunicatie, zowel voor jouw als je gast erg fijn.

Daarnaast zorgt het systeem voor een professionele uitstraling van je bedrijf, wat het vertrouwen van klanten vergroot. Dit leidt tot meer online boekingen en dus een hogere omzet.

Bonus: modules, API's en koppelingen met touroperators

Met Tommy kan je alle kanten op. We werken met externe API-koppelingen voor bijvoorbeeld de Toegangscontrole en Recreatheek.

Hier worden wijzigingen in een boeking direct naar de juiste software doorgezet. 

Een koppeling maken touroperators zoals met:

 1. Booking.com
 2. Bungalowspecials
 3. Bungalows.nl
 4. BungalowExperts
 5. Trekkershutten.nl en vele andere, aan via de Qenner-channelmanager. 

Een fantastische koppeling die jouw online boekingen een boost geven. Is er nog meer? Ja, Tommy is een ontzettend uitgebreid systeem met ontzettend veel mogelijkheden. 

Koppel Tommy met onze partners

Naast touroperators is Tommy te koppelen met diverse partners. Door gebruik te maken van deze koppeling biedt je gasten een optimale gastbeleving met bijvoorbeeld automatische toegangscontrole en voorverwarmde accommodaties.

Maak gebruik van koppelingen met o.a.: PAY, Parkingware, Keyplan of Koole Controls.

Bekijk hier alle mogelijkheden

Waarom Tommy essentieel is voor je website?

Tommy Booking Support is essentieel voor jouw website omdat het je helpt meer online boekingen te genereren.

Met een gebruiksvriendelijke en aanpasbare boekingsinterface kunnen je klanten en/of gasten snel en gemakkelijk een kamer, kampeerplek of vakantiehuisje boeken op je website.

Bovendien biedt Tommy Booking Support veel handige functies, zoals integraties met grote touroperators.

Ook biedt Tommy u gedetailleerde rapportages aan, waarmee je inzicht krijgt in jouw boekingsstatistieken. Daarnaast biedt Tommy Booking Support "dynamic pricing'' aan, waarmee je jouw prijzen automatisch kunt aanpassen op basis van vraag en aanbod.

Dit zorgt ervoor dat je klanten een naadloze en plezierige boekingservaring hebben, wat resulteert in meer online boekingen en een hogere klanttevredenheid. 

Tommy: betaalbaar systeem dat jouw omzet uit online boekingen verhoogd

Kortom: Tommy is compleet, gebruiksvriendelijke en betaalbaar pakket dat zorgt voor een toename in jouw online reserveringen. 

Ons boekingssysteem:

 • is gebruiksvriendelijk.
 • biedt meer boekingsgemak voor klanten.
 • zorgt voor een professionelere uitstraling.
 • geeft je meer inzicht in je boekingen, vermindert het aantal no-shows.
 • biedt je meer flexibiliteit.
 • is te koppelen met andere systemen, zoals touroperators.
 • maakt het plannen efficiënter.
 • zorgt voor een betere klantenservice en kan leiden tot een hogere omzet. 
 • verhoogt je online boekingen.

Wil je dus meer online boekingen genereren? Dan is Tommy de overweging meer dan waard!

Vraag een gratis demo aan

online boekingen verwerken camping of vakantiepark