Menu

Objectbeheer

Objectbeheer is in de recreatiebranche een grote uitdaging. Hoe houdt u precies bij aan welke bungalows of vakantiehuisjes schoonmaak of onderhoud moet worden uitgevoerd? Tommy helpt u, geen kladjes of notities meer op allerlei plekken, maar effectief objectbeheer, centraal geregeld in één dashboard. Maak kennis met Tommy Maintenance Support.

Van schoonmaakwerkzaamheden tot het vervangen van een kapotte lamp of het repareren van een defecte oven... elke ondernemer die verschillende objecten onder zijn beheer heeft, zal herkennen dat het af en toe een drama is om precies bij te houden welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Gedurende onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche en vele gesprekken met ondernemers hebben wij deze klachten vaak gehoord.

Uiteindelijk is hierdoor het pakket Tommy Maintenance Support ontstaan, een overzichtelijk online pakket waarin objectbeheer niet langer een vaag geheel is, maar een gestructureerd en efficiënt systeem. Iedereen die inlogt op de beveiligde omgeving kan precies zien wat er van hem/haar wordt verwacht en uitgevoerde werkzaamheden kunnen worden afgevinkt. 

Objectbeheer op maat

Komt er op de receptie of elders een melding binnen m.b.t. een storing of defect? Laat uw medewerker inloggen op Tommy Maintenance Support en direct een werkorder maken voor de verantwoordelijke persoon. Aan de meldingen kunnen zelfs prioriteiten worden toegekend. Elke medewerker kan op elk gewenst moment een overzicht samenstellen van alle openstaande werkorders.

Zijn er werkzaamheden die aan de eigenaar van een vakantiewoning of bungalow moeten worden doorberekend? Ook dat regelt u snel en eenvoudig met Tommy Maintenance Support. En dankzij de rapportage en historie kunt u altijd terugzien welke werkzaamheden wanneer zijn uitgevoerd en hoeveel werk eraan is besteed.

De kwaliteit van uw dienstverlening wordt met objectbeheer via Tommy Maintenance Support beter en makkelijker. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact. ðŸ‘‡

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!