Hét object beheer systeem voor uw park

Tommy Maintenance Support is hét object beheer systeem voor uw vakantiepark of camping. Met ontzettend veel mogelijkheden, flexibele mogelijkheden en een interface die volledig naar wens aanpasbaar is, kunt u met dit systeem van Tommy al uw objecten beheren en uw personeel gemakkelijk aansturen. Want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Want kunt u met het object beheer systeem van Tommy?

Het Object Beheer Systeem van Tommy heeft een heleboel functionaliteiten. Deze dragen allemaal bij aan het goed uit kunnen voeren van Facility Management. Zo kunt u gemakkelijk storingen en andere meldingen toewijzen aan de verschillende objecten. Zo krijgt u voor elk object een duidelijk beeld van de actieve en opgeloste problemen.

Gemakkelijk personeel aansturen 

Ook kunt u gemakkelijk de technische en facilitaire medewerkers aansturen. Doordat er gemakkelijk meldingen aangemaakt kunnen worden voor de verschillende diensten, weet elke medewerker waar wat gedaan moet worden. Ook kunnen er gemakkelijk herhaalde werkzaamheden ingepland worden, waardoor ook deze taken niet vergeten worden.

Object beheer systeem

Urgentie is naar wens aan te passen

Daarnaast is het mogelijk om ene urgentie aan de melding te hangen. Is iets niet heel urgent, dan kan er een lage urgentie aan gehangen worden. Moet iets heel snel verholpen worden? Geef de melding dan een hoge urgentie. U kunt zelf bepalen welke urgentieniveaus u hanteerd, deze zijn zelf aan te maken. Ook kunt u voor hoge urgentie een melding inschakelen. Zo wordt de juiste dienst direct op de hoogte gesteld van een urgente melding. Wel zo handig, natuurlijk.

Koppeling met Tommy Booking Support

Ook heel handig is de koppeling met Tommy Booking Support. Door uw object beheer systeem met de bookinsoftware van Tommy te koppelen, worden uw objecten automatisch ingeladen in Tommy Maintenance Support. Daarnaast kunt u door deze koppeling makkelijk factureren naar de eigenaren. Zo bespaart u een heleboel tijd én geld.

Gemakkelijk werkorders aanmaken

In Tommy Maintenance Support kunnen ook heel makkelijk werkorders aangemaakt worden. Doordat u als gebruiker zelf producten met leverancier en prijs in het systeem kunt zetten, kunnen de verschillende technische en facilitaire diensten gemakkelijk producten aan een werkorder toevoegen. Deze worden vervolgens direct naar de leverancier gestuurd. Zo kunnen artikelen gemakkelijk worden besteld, en hoeft u geen herinneringen aan te maken om deze achteraf nog te bestellen.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!