Tommy | Nieuwsbrief april 2018
Tommy Booking Support - Nieuwsbrief april 2018 Klik hier voor de online versie.
Tommy Booking Support

Nieuw! TommyCoins

Bij Tommy Booking Support staat klantgerichtheid en klanttevredenheid voorop. Wij willen natuurlijk dat u alle mogelijkheden van Tommy 2.0 optimaal benut zodat u het meeste rendement uit uw investering haalt, gasten eenvoudig online kunnen boeken via de website en uw medewerkers snel en efficiënt met Tommy 2.0 kunnen werken.

Om onze diensten zo flexibel mogelijk aan te bieden, hebben we een speciaal kostenmodel ontwikkeld. De TommyCoin, onze eigen valuta. Na aanschaf kunt u de TommyCoins voor alle aangeboden diensten gebruiken. Meer informatie>>

Hulp buiten kantooruren

Onze support afdeling staat tijdens kantooruren altijd voor u klaar. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat u in de avond of het weekend een calamiteit heeft waarbij u onze hulp kunt gebruiken. Speciaal hiervoor kunt u een Calamiteiten overeenkomst afsluiten. Deze overeenkomst heeft betrekking op alle Tommy 2.0 producten waarop u bij ons een abonnement heeft afgesloten. Meer informatie en voorwaarden vindt u op de website>>.

Tommy Booking Support

Basis- en vervolgcursus

De komende maanden vinden er meerdere basis- en vervolgcursussen plaats. U kunt zich via cursus@tommybookingsupport.nl voor de cursus opgeven:

Basiscursus Tommy (9.30 tot 12.30 uur):
12 april, 26 april en 7 juni

Vervolgcursus Tommy (9.30 tot 12.30 uur): 19 april, 24 mei, 14 juni

Tommy Booking Support

Update nieuwe klanten

Graag geven we u weer een update van nieuwe klanten die met Tommy 2.0 zijn gaan werken. De afgelopen 3 maanden zijn 26 bedrijven gestart met Tommy 2.0 onder andere Camping De Markies, Camping Chenefleur, Auf Kengert, Eurocamping Vessem, Camping De Verborgen Hoek, Camping Simmerwille. Op de website vindt u nog meer referenties van Tommy 2.0.

 

Nieuwe privacywet 2018 (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 gaat er een nieuwe privacywet gelden in de hele Europese Unie, De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels.

Een van de stappen die voor deze nieuwe wet verplicht is, is de verwerkersovereenkomst. Tommy 2.0 verwerkt en slaat persoonsgegevens op van uw gasten en dan is deze overeenkomst verplicht. In de verwerkersovereenkomst staat o.a. wat het doel en de aard van de verwerking is en welke soort persoonsgegevens worden verwerkt.

Op dit moment zijn we bezig met de laatste punten van de overeenkomst en zullen deze uiterlijk begin mei 2018 bij u aanbieden.

Onze vestiging

Tommy Booking Support
Plesmanstraat 1
3905 KZ Veenendaal
www.tommybookingsupport.nl

Uw account managers

Christiaan Slager en Herbert van den Born
Tel: 0318-495888
Mail: info@tommybookingsupport.nl
Mail: aanmelden@tommybookingsupport.nl