Overstap Duinrell van Eurecrea GX naar Tommy 2.0.!

06-07-2017

Vakantie- en Attractiepark Duinrell heeft Tommy 2.0 geselecteerd als nieuw reserveringssysteem. Het vakantiepark was al jaren een tevreden gebruiker van de automatiseringsproducten van AICN Automatisering en heeft ervoor gekozen om de samenwerking voort te zetten met de overstap naar Tommy 2.0.

Dolf Zwaanswijk, adjunct-directeur commerciële zaken van Duinrell, ondertekende op 5 juli jl. de overeenkomst: “We zijn erg enthousiast over Tommy Booking Support. Onze organisatie is al een aantal maanden geleden begonnen met het inventariseren en implementeren. Ook andere reserveringssystemen zijn de revue gepasseerd, waarbij we uiteindelijk met veel overtuiging hebben gekozen voor Tommy: een gebruikersvriendelijk en flexibel systeem, waarbij we direct merkten dat functionaliteiten zijn ontwikkeld met een enorme kennis van en visie op de ontwikkelingen in recreatiebranche.”

Tommy 2.0 is het jongste reserveringssysteem in de verblijfsrecreatie en is ontwikkeld door Tommy Booking Support, een dochteronderneming van AICN Holding. AICN bouwt sinds 1987 succesvol aan diverse automatiseringssystemen specifiek voor de recreatiebranche. Ook het huidige reserveringssysteem van Duinrell werd door AICN gebouwd.

Frank Luken, directeur en eigenaar van AICN Holding: “Het is altijd erg plezierig om een prettige samenwerking te mogen voortzetten. We zijn trots op een klant als Duinrell en werken met erg veel plezier aan het efficiënt inzetten van Tommy 2.0. Samen met Duinrell blijven we werken aan automatisering die op steeds meer vlakken bijdraagt aan het plezier en de beleving van de gasten van Duinrell.”


Naar Boven

Vorige pagina
Login
Wachtwoord vergeten?