Ook Eldorado parken kiest voor Tommy 2.0

20-04-2017

Johan van den Anker, directeur/eigenaar Eldorado parken: “Met onze groei is het voor ons ook van belang om met één gemeenschappelijk pakket te gaan werken om effectiever te kunnen werken. Daarnaast kan de centrale marketing hiermee nog beter worden ingericht. Wij hebben erg veel vertrouwen in het pakket en de expertise van Tommy Booking Support in de recreatiebranche.”

Herbert van den Born, directeur van Tommy Booking Support: “We zijn blij met de keuze van Eldoradoparken en kijken erg uit naar de voortzetting en uitbreiding van onze samenwerking. Het is erg motiverend dat ook steeds meer grote recreatiebedrijven de potentie van Tommy Booking Support zien en het vertrouwen uitspreken in onze toekomstvisie en toekomstige ontwikkelingen. Het blijkt dat wij met onze jarenlange kennis van de branche snel stappen voorwaarts zetten en voor steeds meer grote spelers in de recreatiebranche een welkome en gewaardeerde automatiseerder zijn en blijven.”

Over Eldorado Parken

Eldorado Parken is als naam recent geïntroduceerd, bestaat uit een groep van zes vakantieparken. Het is een familiebedrijf met 6 unieke vakantieparken. Sjors Winkelmolen, directeur/eigenaar Eldorado parken vult aan: “Met het oog op efficiency en verdere groei, gaan we steeds meer centraal regelen. Het werd ook tijd om de parken onder één overkoepelende naam te gaan communiceren.“ 

www.eldoradoparken.nl


Naar Boven

Vorige pagina
Login
Wachtwoord vergeten?