Breaking news: DroomParken kiest voor Tommy 2.0

20-03-2017

Casper Lohuis, directeur DroomParken: “We zijn na een lang en uitvoerig oriëntatie proces uitgekomen bij Tommy 2.0. Gezamenlijk hebben we ons plan van eisen uitgezet en kwamen daarbij tot de conclusie dat Tommy Booking Support als enige organisatie en systeem aansluit bij de wensen die wij als DroomParken hebben bij het bedienen van onze gasten en eigenaren. Ook de visie van Tommy Booking Support op toekomstige ontwikkelingen in de branche én de impact daarvan op de automatisering, sluit aan bij onze organisatie.”

Herbert van den Born, directeur van Tommy Booking Support: “We zijn erg blij dat we opnieuw de samenwerking met DroomParken aan mogen gaan. Een mooie en uitdagende stap om samen verder te werken aan hét boekingssysteem voor de recreatiebranche.”

Van l. nr. r.: Christiaan Slager, Frank Luken, Sander Beets, Casper Lohuis (DroomParken), Marco Budding (DroomParken), Herbert van den Born.

Over DroomParken

DroomParken ontwikkelt en beheert al ruim 16 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan de kust in Zeeland en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.

www.droomparken.nl


Naar Boven

Vorige pagina
Login
Wachtwoord vergeten?