Camping de Lievelinge, gestart met Tommy

Camping de Lievelinge, unieke accommodaties

Camping de Lievelinge is in 2014 overgestapt op Tommy Booking Support. Met ruim 214 plekken en 16 verhuur eenheden, is de Lievelinge een veelzijdig recreatiebedrijf.

De Lievelinge kiest voor Tommy 2.0

Op de Lievelinge worden veel verschillende accommodaties verhuurd. Van oude schoolbus tot safaritent, alles is mogelijk op de Lievelinge. Ruim 16 verhuur eenheden en 214 kampeerplaatsen worden dagelijks geboekt via de website van de Lievelinge. Eén van de grootste voordelen van Tommy Booking Support is volgens Thomas Nova de module voor online boeken. Ruim 80% van alle reserverignen verloopt online, hiermee besparen zij veel tijd met het verwerken van e-mail en telefoonverkeer.

Eenvoudig verwerken van boekingen

Een ander voordeel is het flexibele planbord van Tommy. Het verslepen en rechtstreeks boeken vanuit het planbord werkt erg prettig. Naast het verslepen en maken van nieuwe reserveringen, kunnen er eenvoudig voorkeursboekingen worden aangemaakt. Het planbord van Tommy werkt overzichtelijk en geeft een totaalbeeld van de bezetting.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is voor veel recreatieondernemers een tijdrovend aspect. De financiële module in Tommy is op basis van het eigen grootboekschema. Per kwartaal, maand of week kunnen er uitgebreide rapportages worden gemaakt van de omzet, BTW en omzet per artikel. Thomas Nova; Alle omzet per bank, kas of pin registreren wij in Tommy. Als de gast vertrokken is splitst Tommy de omzet automatisch op grootboekniveau, dit bespaart ons veel tijd en geeft een helder overzicht naar de accountant. De meeste gasten betalen via I-Deal, ook deze betalingen worden direct bijgewerkt'

Thomas Nova en Esther Schipper

Dagelijks bestuur van Camping de Lievelinge

  • 214 kampeerplaatsen
  • 16 verhuureenheden

 

 

Login
Wachtwoord vergeten?