Geachte lezer,

KleineCampings.nl is een initiatief van Texpro BV, ontwikkelaar van het reserveringssysteem Tommy. Als leverancier van een reserveringssysteem vinden wij het belangrijk dat  bestaande gebruikers van het reserveringssysteem Tommy extra goed vindbaar zijn. Als hoofdzaak ontwikkelen wij het reserveringspakket Tommy en is www.kleinecampings.nl een aanvullende dienst voor bestaande klanten van het reserveringssysteem Tommy. Tommy is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote recreatiebedrijven. Voor meer informatie over Tommy/KleineCampings, neem contact op met Christiaan Slager.

Contactgegevens 
E-mail: christiaan@tommybookingsupport.nl 
Kantoor: 0318-495888 
Mobiel: 06-34492684

Moet ik voor een vermelding op KleineCampings met het reserveringssysteem Tommy werken?
Om bezoekers van Kleinecampings.nl duidelijk inzicht te geven in de beschikbaarheid, opties en prijzen van uw recreatiebedrijf, is het noodzakelijk om gebruik te maken van het reserveringssysteem Tommy. Wanneer de koppeling met Tommy ontbreekt is het helaas niet mogelijk om lid te worden van KleineCampings.nl.

Gebruikt u nog geen reserveringssysteem? Misschien is een adviesgesprek met Christiaan Slager dan een goed idee. U slaat immers twee vliegen in één klap! Met Tommy heeft u uw lidmaatschap voor KleineCampings geregeld en u maakt tevens gebruik van het eenvoudige reserveringssysteem Tommy.

Ik maak reeds gebruik van een reserveringssysteem, maar wil desondanks toch lid worden. 
Voor klanten van het reserveringssysteem Tommy is een vermelding op KleineCampings.nl gratis. Maakt u geen gebruik van Tommy? Voor een bedrag van € 495,- excl. BTW per jaar maken wij een profiel aan van uw bedrijf op KleineCampings.nl. Elk jaar controleren wij uw profiel en voeren wij uw tarieven in. Online boeken vanuit Kleinecampings.nl is inbegrepen, van elke boeking ontvangt u automatisch bericht per e-mail.

Aanvullende diensten
Om u goed te informeren maken wij graag een persoonlijke afspraak. Tommy Booking Support is een bedrijf dat meedenkt en gerichte oplossingen biedt. Benieuwd naar onze aanvullende diensten?

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!