Ook voor al jouw IT oplossingen en netwerkbeheer

Netwerkbeheer Overeenkomst

Natuurlijk is het ook voor jouw recreatiebedrijf heel belangrijk dat je netwerk en apparatuur betrouwbaar is en vlekkeloos functioneert. Bij storingen of aanpassingen is het fijn om één contactpersoon te hebben waar je altijd terecht kan. Hiervoor bieden wij je de Netwerkbeheer Overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat je server, PC's en randapparatuur werken zoals dat hoort. We komen regelmatig langs om jouw apparatuur te controleren en op te schonen. We geven je advies over het gebruik en de inrichting van je netwerk. En in geval van een storing of calamiteit zorgen we dat we binnen de afgesproken tijd een oplossing voor je hebben. Zo heb je alle tijd om je gasten een fijne vakantie te bezorgen en zorgen wij voor de rest!

Ook een zorgeloos gevoel over het functioneren van je apparatuur en netwerk? Neem voor meer informatie of een prijsopgave contact met ons op.

Tel.: 0318-495888

E-mail: rene@tommybookingsupport.nl

Neem contact op met René

IT oplossingen en netwerkbeheer

Naast het online reserveringssysteem regelen we bij Tommy Booking Support ook graag jouw IT oplossingen. Bij onze ICT afdeling kan je o.a. terecht voor:

  1. Aanschaf hardware/software
  2. Microsoft 365 (voorheen 0ffice 365)
  3. Onderhoud pc/server/netwerk
  4. Informatiezuilen/boekingszuilen
  5. Kassa systeem
  6. Wifi oplossingen
  7. Advies op maat

Neem contact op met René

Hulp op afstand

reserveringssysteem ict beheer