Menu

Hotel reserveringssoftware

Hotel reserveringssoftware is essentieel voor uw hotel.

In 2010 werd slechts 4% van alle reserveringen online gemaakt in 2015 was dit percentage gestegen tot meer dan 45%. Reserveren online groeit dus explosief het is dan ook van essentieel belang dat u de beschikking heeft over goede hotel reserveringssoftware.
Tommy is dé expert als het aankomt op hotel reserveringssoftware, onze software is betrouwbaar, betaalbaar en buitengewoon compleet.

Gemak voor uw gast en voor u.

De gast maakt in het overzichtelijke reserveringssysteem op uw website zelf de reservering. De hotel reserveringssoftware controleert automatisch de beschikbaarheid en begeleidt de gast door het reserveringsproces. Nadat de gast de reservering heeft afgerond hoeft u alleen nog maar de reservering te bevestigen, dit kan met 1 druk op de knop, de gast krijgt automatisch een bevestigingsmail toegestuurd. Doordat het hotelreserveringssysteem het complete administratieve proces  uit handen neemt houd u veel meer tijd over voor uw overige werkzaamheden.

Begin nu met tijd besparing.

Met de hotel reserveringssoftware van Tommy zult u al op korte termijn veel tijd besparen, op de lange termijn verdient de software zo zichzelf terug. Wilt u nu beginnen met besparen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Informeer nu

 

Gratis uitproberen.

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van de hotel reserveringssoftware? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een proefversie aan.

Gratis proefversie


Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!