Menu

Hotel reserveringssoftware

Hotel reserveringssoftware is essentieel voor uw hotel

In 2010 werd slechts 4% van alle reserveringen online gemaakt, maar in 2015 was dit percentage al gestegen tot meer dan 45%. Online reserveren groeit dus explosief het is dan ook van essentieel belang dat u de beschikking heeft over goede hotel reserveringssoftware.
Tommy is dé expert als het aankomt op hotel reserveringssoftware. Wij leveren u betrouwbare, betaalbare en buitengewoon complete software. 

Gemak voor uw gast en voor u

De gast maakt in het overzichtelijke reserveringssysteem op uw website zelf de reservering. De hotel reserveringssoftware controleert automatisch de beschikbaarheid en begeleidt de gast door het reserveringsproces.

Nadat de gast de reservering heeft afgerond hoeft u alleen nog maar de reservering te bevestigen. Dit kan met 1 druk op de knop. Daarna krijgt de gast automatisch een bevestigingsmail toegestuurd en is de boeking afgerond.

Doordat het hotelreserveringssysteem het complete administratieve proces  uit handen neemt, houdt u veel meer tijd over voor uw overige werkzaamheden.

Hoe werkt het?

Natuurlijk wilt u graag weten hoe ons boekingssysteem nou precies werkt. Daarom ziet u hiernaast in de infographic uit welke stappen het systeem bestaat. 

Begin nu met tijd besparing

Met de hotel reserveringssoftware van Tommy zult u al op korte termijn veel tijd besparen. Op de lange termijn verdient de software zo zichzelf terug. Wilt u ook beginnen met besparen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u verder.

Informeer nu

Gratis uitproberen

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van de hotel reserveringssoftware? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een proefversie aan.

Gratis proefversie

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!