Tommy als succesrecept voor jouw park

Met ruim 40 jaar ervaring in de branche weten we hoe jouw recreatiebedrijf werkt. Dus hebben we voor elke situatie een antwoord en innovatieve oplossing.

Basis

Basis

Een compleet reserveringssysteem, inclusief diverse online boeking tools waarmee je gasten intuïtief een reservering maken.
Financieel

Financieel

Beheer openstaande posten, koppel met iDeal, importeer bankbetalingen automatisch.. en natuurlijk sluit Tommy naadloos aan op je boekhoudsoftware.
Planbord

Planbord

In één oogopslag je bezetting op je scherm, inclusief automatische planbordoptimalisatie, slepen of aanpassen van boekingen, inzicht in betaalstatussen en nog veel meer.
Inzicht

Inzicht

Met behulp van uitgebreide rapportagetools heb je altijd en overal inzicht in de bezettingsgraad en (financiële) status van je bedrijf.
Toegangscontrole

Toegangscontrole

Open de slagboom automatisch voor je gasten, maak gebruik van kentekenherkenning en zorg voor een perfecte gastvrije ontvangst.
Automatische check-in en check-out

Automatische check-in en check-out

Bied je gast een snelle service met handige tools: maak gebruik van de boekingszuil, koppel met elektronische deursloten en verstrek alle benodigde informatie via automatische welkomst- en vertrekberichten.
Energiebeheer

Energiebeheer

Apart afrekenen met je gasten op basis van energieverbruik? Meterstanden op kampeerplaatsen instellen en apart uitlezen? Je huisjes op het juiste moment op de juiste temperatuur? Kies uit één van onze geavanceerde koppelingen de oplossing die jou past.
Touroperators

Touroperators

Stuur jouw prijzen en beschikbaarheid automatisch door naar de meest toonaangevende touroperators en creëer snel een groter bereik voor jouw park
Facilitair beheer

Facilitair beheer

Voor een overzichtelijk en efficiënt beheer van je accommodaties, herken, registreer en verhelp storingen.
Yield management

Yield management

Ga strategisch om met je prijzen en automatiseer je aanpassingen aan de hand van bezettingsgraad en time to arrival. Met de tool 'Dynamic Pricing' heb je de mogelijkheid om Tommy het werk voor je te laten uitvoeren. Zo maak je wel heel makkelijk meer rendement.
Website & marketing

Website & marketing

Regel alles onder één dak en besteed ook je website en marketing bij ons uit zodat jij je volledig kunt focussen op het management van je bedrijf.