Menu

Facility management op vakantieparken

Iedereen die een vakantiepark of camping heeft zal het herkennen. Klachten en opmerkingen van gasten worden op een los papiertje geschreven , om vervolgens uit het oog verloren te worden. De klacht belandt op de grote stapel om vervolgens vergeten te worden. Resultaat: de klacht, opmerking of vraag van de gast wordt niet behandeld, waardoor de gast het gevoel heeft niet gehoord te worden. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Om die reden hebben wij dé facility management oplossing voor vakantieparken ontwikkeld: zodat dit soort problemen tot het verleden behoren!

Facility management voor vakantieparken

Maar wat kunt u allemaal doen met ons facility management systeem voor vakantieparken? De software is zo ontwikkeld dat het aanmaken van werkorders en meldingen zo makkelijk mogelijk is. Daarnaast kan deze melding of werkorder ook meteen aan de juiste persoon gekoppeld worden. Iedereen weet dus waar hij aan toe is. 

Afhandeling van de orders

Daarnaast kunt u in het systeem ook bijhouden wat de status van de verschillende meldingen is. Zo kunt u op tijd bijsturen waar nodig. Ook kan er aan elke melding een prioriteit gehangen worden zodat de belangrijkste meldingen als eerste opgepakt worden. Eigenlijk onmisbaar bij het facility management van vakantieparken!

Planningen maken

Ook is het binnen onze facility management oplossing mogelijk om lange termijn planningen te maken, en zo vooruit te plannen. Dit in combinatie met de prioriteiten maken het sturen op basis van prioriteit een gemakkelijke taak. Ook wordt de historie van meldingen bijgehouden zodat er altijd nog even kan worden teruggekeken naar een melding.

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Om er wel voor te zorgen dat de software, ondanks de hoeveelheid mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en makkelijk in hebruik is, hebben wij er voor gezorgd dat alle informatie en mogelijkheden gemakkelijk te vinden zijn in het dashboard op het beginscherm. Zo tovert u in één klik alle meldingen tevoorschijn, welke werkorders er aangemaakt en actief zijn, medewerkers toevoegen en nog veel meer. Dat maakt het facility management voor vakantieparken zo gemakkelijk mogelijk!

Facility management koppelen met Tommy Booking Support

Wilt u een zo optimaal mogelijke ervaring met ons facility management systeem? Koppel hem dan aan Tommy Booking Support. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Allereerst heeft u zo alles van uw vakantiepark bij de hand. De boekingen, de accodaties, locaties en eigenaren, gewoon op een plek. Een tweede voordeel is dat de facturatie naar eigenaren gecentraliseerd kan gebeuren. Zo worden zowel verhuur als onderhoud in een programma samengevoegd.

Meer informatie

Wiltu u meer informatie over facility management voor vakantieparken? Neem dan nu contact of vul onderstaand formulier in.

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!