Ontdek de facility management software van Tommy

Met de Facility Management Software van Tommy Booking Support wordt facility management nu nóg makkelijker. Want met onze software kunt u zo efficiënt en eenvoudig mogelijk facilitaire ongemakken herkennen, registreren en verhelpen. Maar wat kan de Facility Management Software allemaal?

De mogelijkheden van Tommy Maintenance Support

Maintenance Support van Tommy Booking Support heeft een heleboel functionaliteiten. Zo kunt u makkelijk en snel werkorders maken. Deze zijn uiteraard meteen toe te wijzen aan de juiste afdeling. Moet er een accommodatie schoongemaakt worden? Dan wijst u hem toe aan de schoonmaakdienst. Moet er een lamp vervangen worden? Dan maakt u de werkorder aan voor de technische dienst. Zo weten al uw werknemers precies welke klus er nog gedaan moet worden, en wie er verantwoordelijk is.

Facility Management Software Mogelijkheden

Een prioriteit toekennen

Natuurlijk is niet elke werkorder even belangrijk. Een lekkage moet bijvoorbeeld sneller verholpen worden dan de filtjes onder een stoel. Zodoende kunt u aan elke werkorder een prioriteit hangen. En heeft iets spoed? Dan kunt u het zo instellen dat bij deze meldingen automatisch een bericht wordt gestuurd naar de jusite ploeg, zodat deze direct op de hoogte wordt gebracht van een spoedgeval. En dat maakt Tommy Maintenance Support zo handig!

Artikelen aan werkorder koppelen

Naast het aanmaken van werkorders, kunnen de verschillende ploegen ook gemakkelijk artikelen aan een werkorder toevoegen. Is de vaatwasser kapot? Dan kan de nieuwe vaatwasser aan de werkorder toevoegen. Moet er een lamp vervangen worden? Dan wordt deze gemakkelijk aan de werkorder toegevoegd. En al deze artikelen kunnen met een klik op de knop bij de juiste leverancier besteld worden. Zo loop je nooit het risico dat bestellingen vergeten worden.

Facility Management Software

Volledig aanpasbare facility management software

Misschien wel het grootste voordeel van de software van Tommy Booking Support is het grote aanpasbare vermogen dat de software heeft. Alles is naar eigen wens aan te passen. Artikelen kunnen zelf toegevoegd worden, met de juiste aanschafprijs. Leveranciers kunnen toegevoegd worden, er kunnen verschillende maten van prioriteit toegevoegd worden en ga zo maar door. Op deze manier is de software volledi naar eigen inzicht in te richten. 

Makkelijk te koppelen met Tommy Booking Support

Nog een groot voordeel, is dat de Facility Management Software gemakkelijk te koppelen is aan Tommy Booking Support. Hierdoor kunnen locaties automatisch ingeladen worden en kunnen facturen vanuit Tommy verstuurd worden. De koppeling met Tommy Booking Software biedt nog meer:

  • Op één plaats de aanmaak en het onderhoud van accommodaties, locaties, eigenaren(contracten) en (facturatie)artikelen.
  • Facturatie van uw eigenaren middels een export naar Tommy waardoor u deze administratie centraliseert op één punt. 


Zo kunt u uw boekingsysteem gemakkelijk uitbreiden met onze facility Management Software. Wilt u hier meer informatie over hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn. 

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!