Even voorstellen

We mogen een nieuwe collega begroeten bij Tommy Booking Support. Zij stelt zich graag aan u voor. Mijn naam is Jaqueline Haers, ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en we wonen in Nieuw Vennep (Noord Holland). Sinds 1 november werk ik voor Tommy Booking Support.

Hiervoor heb ik 18 jaar met veel plezier voor Duinrell gewerkt. Ik ben daar ooit begonnen als Front Office medewerker. Later ben ik hoofd van de afdeling reserveringen geworden en de laatste 10 jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor de hele commerciële kant van het verblijf. Van begin af aan vond ik het al erg leuk om met het reserveringssysteem te werken en ik vond het vooral interessant om uit te zoeken hoe je zo een systeem dan zo optimaal mogelijk kan benutten. Hier ben ik dus ook altijd actief mee bezig geweest. 10 jaar geleden ging Duinrell op zoek naar een nieuw reserveringssysteem en zo ben ik in contact gekomen met AICN.

Na 10 jaar met Eurecrea GX te hebben gewerkt is Duinrell nu overgegaan op Tommy 2.0. Na 18 jaar vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik heb gekeken wat ik nu het leukste vind om te doen. Ik kwam tot de conclusie dat ik het werken met reserveringssystemen erg leuk vind. Dus werk ik nu sinds kort bij Tommy Booking Support.

Het lijkt mij erg leuk om alle klanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat het Tommy 2.0 zo optimaal mogelijk werkt voor alle medewerkers. Verder ben ik in mijn vrije tijd lekker druk met 3 jonge kinderen en zijn we vaak lekker actief buiten bezig. We gaan graag dagjes uit en weekendjes weg. Ook ga ik graag hardlopen.

Login
Wachtwoord vergeten?