Even voorstellen

We mogen 3 nieuwe collega's begroeten bij Tommy Booking Support. Zij stellen zich graag aan u voor. 

Anne van Dijk

Ik ben Anne, 30 jaar en woon in Bennekom. Ik ben moeder van een dochter van 1,5 en we kijken uit naar de komst van onze 2e in juli. Naast werken en moeder zijn, maak ik graag muziek, speel klarinet in 2 orkesten, en ga ik er graag op uit met familie en vrienden.

Op 1 februari ben ik begonnen bij Tommy en kan mijn weg aardig vinden. Ik ben een goede gebruiker van andere reserveringssystemen geweest, dus erg leuk om alles nu vanaf de andere kant te zien. Het zoeken naar oplossingen van vragen is een leuk spelletje. Soort ‘finding Wally’ maar dan naar vinkjes aan of uit, instellingen juist of niet, etc. Ik kijk uit naar een leuke tijd!

Stefanie Wijnsma

mijn naam is Stefanie Wijnsma en ik ben 18 februari aan de slag gegaan als Consultant bij Tommy. Ik ben 25 jaar en kom uit het altijd mooie Almere. Mijn opleiding heb ik inmiddels alweer een aantal jaren afgerond, destijds heb ik Hotel- en Eventmanagement gestudeerd. Tijdens en ook na mijn opleiding heb ik altijd met veel plezier in hotels gewerkt. In de afgelopen anderhalf jaar ben ik werkzaam geweest om software voor uitzendorganisaties te verkopen en implementeren.

De combinatie van software én horeca/toerisme is waar ik absoluut heel blij van wordt en daarom ook heb gekozen om bij Tommy aan de slag te gaan. Ik ga fulltime aan de slag bij Tommy, dus aarzel niet om eens aan te komen waaien voor een kopje koffie of thee. Ohja! Waar ik in het dagelijks leven heel enthousiast van word? Goed en lekker eten (uit- of thuis), (verre) reizen, yoga en ons huiskonijn en honden.

Eva van der Stelt

Ik ben Eva van der Stelt, ben getrouwd en we hebben een dochtertje Sofia van 1. We wonen in Heteren, wat echt een lekker rustig dorpje is, maar wel alle voorzieningen heeft. Ik heb Duitslandstudies gestudeerd en heb ook twee semesters in Münster gewoond. Ik heb eerst voor de ACSI gewerkt en daarna voor verschillende internationaal georiënteerde bedrijven. Toerisme heeft mij altijd al geïnteresseerd, dus ik ben blij dat ik hier aan de slag mag.

Het lijkt mij vooral leuk om klanten van begin tot eind te helpen met hun reserveringssysteem. Mijn hobby’s zijn korfbal en fotografie. Ook vind ik het leuk om fotoboeken voor de oma’s te maken.

Anne van Dijk

 


Stefanie Wijnsma

 

Eva van der Stelt

Login
Wachtwoord vergeten?