“Als je álles nieuw opbouwt, is het erg fijn als je een partner hebt die aan een half woord genoeg heeft. En dat het niet alleen woorden zijn, maar ook daden. Duidelijkheid over de inrichting en de mogelijkheden van Tommy Booking hebben er mede voor gezorgd dat we een vliegende start mochten maken. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Lucinda Bekhuis - Manager Gastbeleving bij Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard: een bijzonder partnership

Als onderdeel van de Van Hoorne Groep werd in 2021 een spiksplinternieuw vakantiepark gerealiseerd.

Al snel bleek dat het energieke en enthousiaste team van Vakantiepark Molenwaard perfect paste in de no-nonsens aanpak van Tommy Booking. Dat resulteerde in een toffe start, samen met marketingpartner Prosuco. Op www.vakantieparkmolenwaard.nl is daarvan het resultaat te zien.

Een aantal onderdelen uit Tommy die voor Vakantiepark Molenwaard erg plezierig werken:

  • Een overzichtelijk planbord. In één oogopslag de boekingsstatussen zien en de mogelijkheid om met een muisklik alle details op te vragen; de boeking aan te passen of te verslepen.
  • Uitgebreide zoek & boek functionaliteit, waarin de boeker ook alternatieve periodes te zien krijgt. In verband met het hoge bezettingspercentage een erg fijne toevoeging in samenwerking met Prosuco.
  • De mogelijkheid om diverse arrangementen te presenteren die inspelen op de specifieke thema's en doelgroepen. 
  • Het gemak van een website met een naadloze integratie van Tommy, voor een optimale boekingsbeleving voor de gast.

Vakantiepark Molenwaard is het hoogst gewaardeerde vakantiepark van Nederland. Hier stap in de gastvrije wereld van Fien & Teun en geniet je van entertainment op het hoogste niveau. Er is een speciale sterrenparade, een gethematiseerde indoor speelschuur én je kunt de avonturenboerderij Molenwaard bezoeken. 

Meer cases