Camping De Strandloper

Maakte de overstap van Tibos naar de totaaloplossing van Tommy en Prosuco (online reserveringssysteem, website en marketing)

Camping De Strandloper liep op verschillende punten vast als het ging om het online boeken, de website en de controle over de beschikbaarheid en resultaten. Bob van Baarle, eigenaar van camping De Strandloper, was alleen huiverig voor het 'gedoe' van een overstap naar een nieuw online reserveringssysteem.

Cees-Jan en Christiaan hebben Bob geinformeerd over de totaaloplossing van Tommy (voor het online boeken) en Prosuco (voor de website en marketingactiviteiten). Sinds begin dit jaar werkt De Strandloper met deze totaaloplossing. Zoals Bob het zelf zegt: "Cees-Jan en Christiaan kwamen op het juiste moment en hebben ons geadviseerd over dé totaaloplossing die heel goed werkt voor ons recreatiepark".

Hoe verliep de overstap en welke voordelen heeft de totaaloplossing?

  1. Dankzij de goede inventarisatie vooraf en overdracht vanuit ons oude systeem zijn we vrijwel zonder problemen overgestapt. 
  2. Met Tommy beschikken we over een gebruiksvriendelijk en modern reserveringssysteem dat ons veel tijd bespaart. 
  3. Door de samenwerking met Prosuco hebben we nu een website die we zelf makkelijk kunnen aanpassen en hebben we grip op ons marketingbudget.
  4. Alle resultaten van de marketingactiviteiten en het aantal boekingen worden gemeten en aan ons terug gerapporteerd zodat we weten hoe het er voor staat.

"Tommy en Prosuco leveren geen half werk, maar bieden een totaaloplossing die echt werkt"


Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!