Camping de Rimboe

Sinds een jaar enthousiaste gebruiker van Tommy na een overstap van Tibos

Camping De Rimboe en Tommy 2.0

Tijdens het eerste gesprek met Jan Kampfraath van Camping De Rimboe hebben we een demo gegeven van Tommy. Jan was in eerste instantie nog wat sceptisch over Tommy en een nieuwe website maar gedurende het gesprek werd hij steeds enthousiaster over de mogelijkheden en vooral over de tijd die alleen de basisfuncties van Tommy hem al zouden besparen op de receptie. Inmiddels werkt Jan een jaar met Tommy en heeft hij de website door partner Prosuco laten maken inclusief de zoek & boek. Zoals Jan zelf aangaf; als ik dit jaar, met alle corona gekte, geen Tommy en geen goede website had gehad was ik gillend gek geworden.

Voordelen overstap van Tibos naar Tommy voor camping De Rimboe

  1. De druk op de werkzaamheden van de receptie is erorm verlaagd
  2. Alle gasten hebben reeds online betaald bij aankomst op de camping
  3. Door basisfuncties als een automatische reserveringsbevestiging en betalingsherinnering zijn de administratieve handelingen veel minder
  4. Het overzichtelijke planbord geeft een snel en duidelijk beeld van de bezetting
  5. Door de fijne samenwerking tussen Tommy voor het boeken en partner Prosuco voor de website heb ik nog maar één aanspreekpunt voor alle zaken.

Terug naar overzicht voorbeeldcases

" Zonder Tommy was ik dit jaar gillend gek geworden"

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!