Marveld Recreatie & Tommy Booking

Marveld Recreatie & Tommy: een langdurig partnership

We mogen voor deze bijzondere case best even terug in de tijd: Marveld Recreatie is al sinds 2002 intensief betrokken partner. Eerst als gebruiker van het reserveringssysteem EurecreaGX. En een aantal jaar geleden maakte ook Marveld Recreatie de overstap naar Tommy Booking.

Alles aangestuurd vanuit Tommy Booking

Eigenaar Edwin Bomers van Marveld Recreatie weet als geen ander hoe belangrijk een goede en vlekkeloze automatisering is. Als ondernemer, voor het continue overzicht houden op omzet en bezetting. En voor gasten: het gemak dient de gast. Op Marveld recreatie wordt dan ook intensief gebruik gemaakt van alle mogelijkheden van Tommy Booking: van automatische kentekenherkenning tot de koppeling met thermostaten in de huisjes en polsbandjes voor automatische toegang tot het zwembad: alles wordt aangestuurd vanuit Tommy Booking.

Terug naar overzicht voorbeeldcases

Edwin Bomers, eigenaar Marveld Recreatie: “Als ondernemer wil ik graag een partner die met mij meedenkt en denkt in kansen. Bij Tommy Booking is geen idee te gek, en geen oplossing te ver weg. Heel fijn dat zij zorgen dat mijn automatisering mij zo kansen oplevert en ik daardoor continu verder kan innoveren.”


Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!