'Met meer dan 1000 accommodaties die we (toeristisch) verhuren zijn wij enorm tevreden over de snelheid en het gebruikersgemak van Tommy'

Dolf Zwaanswijk - commercieel directeur Duinrell

Vakantiepark Duinrell en Tommy

Duinrell is een echt familiebedrijf met een waardevolle historie in de recreatiebranche. Naast het attractiepark en zwemparadijs, verhuurt Duinrell vele types Duingalows en campingplekken. Door de gebruiksvriendelijke back-office en de snelle en eenvoudige wijze waarop boekingen kunnen worden gemaakt en gewijzigd, is Tommy voor Duinrell een ideale automatiseringspartner:

  • Het beheren van prijzen werkt erg makkelijk. Hierdoor kan Duinrell snel schakelen met prijzen en acties.
  • Samen met Tommy wordt er veel gewerkt aan innovaties, daaronder één van de recentere ontwikkelingen: 'Dynamic Pricing'.
  • Duinrell maakt gebruik van de eigen boekings API van Tommy en ontwikkelde daarmee een eigen online boekingsstraat.
  • Ook wordt er met diverse leveranciers gekoppeld. Een voorbeeld is de koppeling met Deployteq voor de e-mailworkflow naar (potentiële) gasten, een koppeling met Power BI en de koppeling met de toegangscontrole.

Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de natuur van Nationaal Park Hollandse Duinen. Duinrell biedt het hele jaar door familieplezier met diverse attracties en het bekende Tikibad

Meer cases