Menu

Camping Software voor MKB

Op maat gemaakt voor uw camping

Voor camping software waarmee uw gasten snel en betaalbaar online kunnen boeken is Tommy Booking Support het ideale systeem. De camping software van Tommy is door AICN Automatisering speciaal voor de MKB ontworpen. De camping software bestaat o.a. uit een modulair opgebouwd online reserveringssysteem. Zo kunt u zelf kiezen welke functies u wel en niet nodig heeft.

Tommy helpt uw doelgroep

Inmiddels maken meer dan 700 recreatieaanbieders tot volle tevredenheid gebruik van onze camping software. Hiermee komen zij tegemoet aan de wensen van hun bestaande gasten en hun potentiële doelgroep, want steeds meer Nederlanders én buitenlandse gasten willen hun vakantie online boeken. Met als resultaat meer boekingen en dus een betere bezetting. Bovendien is Tommy in maar liefst 8 talen te gebruiken. Zo kunnen andere Nederlandse, Duitse, Franse en Britse gasten in hun moedertaal reserveren. Wel zo eenvoudig.

camping software

Wij leveren u kwaliteit en service

Naast een gebruiksvriendelijk en betaalbaar systeem voor u en de bezoeker is een goede service ook belangrijk. Uw vragen over de camping software proberen wij altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden en wij staan altijd open voor suggesties. Onze deskundige medewerkers kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Voor contact en meer informatie over de boekingssoftware kunt u contact opnemenen met Christiaan Slager. Wilt u direct een kijkje in het systeem nemen? Vraag dan een demo aan en ontdek welke functies van Tommy u nodig heeft.

Vraag een demo aan!

Hoe werkt onze camping software?

De camping software van Tommy heeft dus diverse voordelen voor u en uw gasten. Maar hoe werkt het nou eigenlijk? Dat is het beste persoonlijk uit te leggen, dus neem gerust contact op als u vragen heeft. Hieronder leggen we uit hoe de camping software voor uw gasten werkt.

Gasten haken af als het boekingsproces te lang duurt of te ingewikkeld is. Tommy draait dan ook om gemak voor u én voor uw gasten. Ons reserveringsproces heeft slechts enkele stappen en is met een "zoek&boek"-knop bovenaan elke pagina op uw website eenvoudig te vinden.

Hoe ziet het boekingsproces eruit?

Als websitebezoekers op die knop klikken, komen ze op de boekingspagina. Daar vullen ze zelf hun gewenste aankomst- en vertrekdatum in. Daarna zien ze of de kampeerplek of accommodatie nog vrij is. U kunt ervoor kiezen om daar ook alternatieven te laten zien. Als bijvoorbeeld uw comfortplaats in die periode volgeboekt is, maar de XL-comfortplaats nog wel beschikbaar is, kan Tommy dat laten zien. Dit is een van de vele keuzes die Tommy u biedt.

"Is mijn gewenste kampeerplek/accommodatie nog vrij en hoe veel kost die?" willen veel gasten snel weten. Daarom laten we ook direct de eindprijs zien. U kunt ervoor kiezen om gedetailleerde prijsinformatie te geven, zodat de klant precies weet waar hij voor betaalt. Onze klant "De Barkhoorn" doet dat bijvoorbeeld zo:

Campingsoftware De Barkhoorn

Hier zien we dat de prijs is opgebouwd uit het verblijf, de stroomvoorziening, verplichte heffingen en reserveringskosten. Zo weten uw potentiële gasten zeker dat er geen onverwachte kosten bovenop gaan komen en kunnen ze vol vertrouwen gaan boeken.

Overigens laat De Barkhoorn verschillende prijzen zien: voor 3 nachten, 4 nachten, 5 nachten, 1 week of zelfs 2 weken. Hierdoor geeft u websitebezoekers meerdere opties en dus keuzevrijheid. Willen ze misschien toch een nachtje langer? Dan kunnen ze dat op dezelfde pagina van ons boekingssysteem wijzigen. Heel eenvoudig dus.

Camping software van Tommy, de feiten op een rij:

  • U beschikt over een eigen beheeromgeving met planbord. Dit geeft direct inzicht in uw gehele administratie van alle boekingen.
  • U beschikt over een online webmodule. Deze is zeer eenvoudig te integreren (ook in Wordpress). Uw gast kan eenvoudig en snel boeken. 
  • Bezoekers kunnen 24/7 de beschikbaarheid en prijs bekijken en vervolgens direct online boeken
  • Tommy is meertalig zodat ook uw buitenlandse gasten in hun eigen taal kunnen boeken
  • De ondersteuning en de service wordt vanuit Nederland gedaan. Natuurlijk in hoge kwaliteit.

Ontdek zelf de voordelen van onze camping software

Met Tommy 2.0 kunt u alle kanten op. Ons online boekingssystem werkt volledig in de cloud, wat zorgt voor een flinke kostenbesparing. U heeft namelijk geen server meer nodig. De eenvoudige backoffice zorgt voor een efficëntere werkwijze en de diverse geautomatiseerde processen geven een zeer geringe kans op fouten. Bovendien is het erg eenvoudig in gebruik voor alle medewerkers.

U zult zien dat het werken met Tommy 2.0 u meer omzet en online boekingen oplevert, simpelweg doordat gasten snel en eenvoudig online kunnen boeken - ook buitenlandse gasten. Heeft u speciale wensen?

Uitgebreid basispakket en veel extra´s

Ons basispakket is al erg compleet en beschikt over vele mogelijkheden, maar extra opties zijn ook mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het direct!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!