Menu

Camping Software voor MKB

Voor camping software waarmee uw gasten snel en betaalbaar online kunnen boeken is Tommy Booking Support het ideale systeem. De camping software van Tommy is door AICN Automatisering speciaal voor de kleinere en middelgrote recreatiebedrijven ontworpen. De camping software bestaat o.a. uit een ideaal online reserveringssysteem. Inmiddels maken meer dan 700 recreatieaanbieders tot volle tevredenheid gebruik van de camping software. Hiermee komen zij tegemoet aan de wensen van hun bestaande gasten en hun potentiële doelgroep. Met als resultaat meer boekingen en dus een betere bezetting.

camping software

Camping software met kwaliteit en service

Naast een gebruiksvriendelijk en betaalbaar systeem voor u en de bezoeker is een goede service ook belangrijk. Uw vragen over de camping software proberen wij altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden en wij staan altijd open voor suggesties. Onze deskundige medewerkers kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Voor contact en meer informatie over de boekingssoftware kunt u contact opnemenen met Christiaan Slager. Om direct een kijkje in het systeem te nemen, kunt u ook een demo aanvragen!

Vraag een demo aan!

Camping software van Tommy, de feiten op een rij:

  • U beschikt over een eigen beheeromgeving met planbord. Dit geeft direct inzicht in uw gehele administratie van alle boekingen.
  • U beschikt over een online webmodule. Deze is zeer eenvoudig te integreren (ook in Wordpress). Uw gast kan eenvoudig en snel boeken. 
  • Bezoekers kunnen 24/7 de beschikbaarheid en prijs bekijken en vervolgens direct online boeken
  • Tommy is meertalig (Frans/Duits/Engels). Ook uw buitenlandse gasten kunnen in hun eigen taal boeken
  • De ondersteuning en de service wordt vanuit Nederland gedaan. Vertrouwd en hoge kwaliteit!

Ontdek zelf de voordelen van onze camping software

Met Tommy 2.0 kunt u alle kanten op. Ons online boekingssystem werkt volledig in de cloud, wat zorgt voor een flinke kostenbesparing. U heeft namelijk geen server meer nodig. De eenvoudige backoffice zorgt voor een efficëntere werkwijze en de diverse geautomatiseerde processen geven een zeer geringe kans op fouten. Bovendien is het erg eenvoudig in gebruik voor alle medewerkers!

U zult zien dat het werken met Tommy 2.0 u meer omzet en online boekingen oplevert, simpelweg doordat het online boeken snel en eenvoudig gaat voor gasten. Ons basispakket is al erg compleet en beschikt over vele mogelijkheden, maar extra opties zijn ook mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!