Menu

Camping Software voor MKB

Voor camping software waarmee uw gasten snel en betaalbaar online kunnen boeken is Tommy Bookingsupport het ideale systeem. De camping software van Tommy is door AICN Automatisering speciaal voor de kleinere en middelgrote recreatiebedrijven ontworpen. De camping software bestaat o.a. uit een ideaal online reserveringssysteem. Inmiddels maken ruim 400 kleinschalige recreatieaanbieders tot volle tevredenheid gebruik van de camping software. Hiermee komen zij tegemoet aan de wensen van hun bestaande gasten en hun potentiële doelgroep. Met als resultaat meer boekingen en dus een betere bezetting.

camping software

Camping software met kwaliteit en service

Naast een gebruiksvriendelijk en betaalbaar systeem voor u en de bezoeker is een goede service ook belangrijk. Uw vragen over de camping software proberen wij altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden en wij staan altijd open voor suggesties. De deskundige medewerkers kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheden voor een optimaal resultaat van uw camping software.

Voor contact en meer informatie over de reserveringssoftware kunt u contact opnemenen met Christiaan Slager. Om direct een kijkje in het systeem te nemen, kunt u ook een demo aanvragen!

Vraag een demo aan!

Camping software van Tommy, de feiten op een rij:

  • U beschikt over een eigen beheeromgeving met planbord. Dit geeft direct inzicht in uw gehele verhuuradministratie
  • U beschikt over een online webmodule. Deze is zeer eenvoudig te integreren. Uw gast kan eenvoudig en snel boeken
  • Bezoekers kunnen 24/7 de beschikbaarheid en prijs bekijken en vervolgens direct online boeken
  • Tommy is meertalig (Frans/Duits/Engels). Ook uw buitenlandse gasten kunnen in hun eigen taal boeken
  • De ondersteuning en de service wordt vanuit Nederland gedaan. Vertrouwd en hoge kwaliteit!

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!