Menu

Boekingssysteem Wordpress integratie

Tommy Bookingsupport is in elke website en in elke CMS te implementeren. Tommy is ook als boekingssysteem via Wordpress te gebruiken. Het boekingssysteem is in twee hoofdcategorieën te verdelen: online reseveren en verhuuradministratie. Het online reserveringssysteem via Wordpress is simpel en goedkoop, maar bevat toch vele mogelijkheden. Zoals u verwacht van een boekingssysteem kunnen uw gasten direct op uw website online boeken. Het boekingssysteem via Wordpress is erg handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken middenin het boekingsproces. Dit is zowel voor u als de gast van belang.

De verhuuradministratie biedt uw gasten de mogelijkheid om via een online reserveringssysteem via Wordpress eenvoudig en snel online te reserveren. Hiermee zal uw boekingsomzet gegarandeerd stijgen. Uw gast kan in enkele stappen zijn of haar voorkeuren invoeren, een geschikte accommodatie vinden en ziet uiteindelijk een duidelijk prijsoverzicht. De verhuuradministratie van Tommy zorgt hierdoor al vanaf het eerste moment voor tevreden gasten en extra boekingen. Vervolgens kunt u met de verhuuradministratie van Tommy gemakkelijk zelf uw volledige verhuuraanbod beheren zonder zelf de beschikbaarheid aan te hoeven passen en reserveringen bevestigen, factureren, herinneringen versturen en crediteren.

Waarom een boekingssysteem via Wordpress?

  • Geen hoge investering in hardware of software
  • Inclusief online boeken, eenvoudig te integreren in uw website
  • Totaalpakket, van boeking tot facturatie en rapportage
  • Inclusief support en updates

Demo aanvragen! Contact opnemen!

Al 600 tevreden klanten gingen u voor

Het Tommy boekingssysteem voor Wordpress websites is al door vele campings en vakantieparken geïmplementeerd in de website. Meer dan 600 tevreden Tommy gebruikers gingen u voor. Welke? Dat leest u in onze referenties.

Bestel nu ons boekingssysteem via Wordpress

Heeft u interesse in Tommy Bookingsupport en wilt u het boekingssysteem via Wordpress implementeren? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u vrijblijvend onze demo uitproberen om te ervaren hoe onze boekingssoftware werkt.
Demo aanvragen! Contact opnemen!

Boekingssysteem Wordpress

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!