Menu

Boekingssysteem met Wordpress integratie

Heeft u een Wordpress website voor uw camping of vakantiepark en zoekt u een plug-in om reserveringen direct via uw eigen website af te handelen? Maak kennis met Tommy Booking Support, het reserveringssysteem dat eenvoudig in Wordpress geïntegreerd kan worden. Onze software wordt vooral gebruikt in de recreatiebranche, met name op vakantieparken en campings.

Profiteer net als vele anderen van de voordelen die Wordpress en Tommy u bieden.

Als camping- of vakantieparkeigenaar kun je niet meer om een goed boekingssysteem heen. In Nederland is het online boeken van vakanties volkomen ingeburgerd en mensen verwachten bijna niet anders meer dan dat ze direct online de beschikbaarheid kunnen bekijken en hun vakantie online kunnen boeken. Persoonlijk contact blijft belangrijk, maar neemt wel af en online boeken neemt alleen nog maar toe. 

Volgens onderzoek van het CBS in 2018 boekte twee derde van alle vakantiegangers hun vakantie online en 55% van alle boekingen werd rechtstreeks via de website van de aanbieder gemaakt, dus zonder tussenpartij. 

Het belang van een goed boekingssysteem hoeven wij dan ook niet te onderstrepen en het feit dat u deze pagina heeft gevonden, laat zien dat u ook actief op zoek bent naar een boekingssysteem voor uw website.

Wij laten u dan ook graag kennis maken met Tommy Booking Support.

Tommy Booking Support is in elke website te implementeren ongeacht het CMS dat u gebruikt. Momenteel is Wordpress wereldwijd het meest gebruikte CMS en ook veel campings en vakantieparken laten een website in Wordpress bouwen. Door Tommy en Wordpress te integreren, profiteert u van de gebruiksvriendelijkheid van Wordpress met een naadloos geïntegreerd boekingssysteem. Eenvoud en efficiëntie bij elkaar zodat u kunt doen wat u graag doet: uw gasten welkom heten en zorgen dat zij een geweldige vakantie bij u beleven.

Voor campings en vakantieparken is het van groot belang dat gasten snel en eenvoudig een boeking kunnen realiseren, maar ook dat men alle gewenste informatie goed kan vinden. Met de combinatie tussen Wordpress en Tommy zorgt u dat uw website aan alle wensen voldoet en eenvoudig beheerd kan worden. Bovendien scheelt het u gewoon veel tijd, want u hoeft niet meer met elke gast een gesprek te voeren. Alles is via uw website te bekijken en als er een boeking wordt gemaakt, is deze campingplek of accommodatie automatisch niet langer boekbaar. 

Ons online boekingssysteem via Wordpress is eenvoudig en prijsgunstig, maar bevat toch vele mogelijkheden. Zoals u verwacht van een boekingssysteem kunnen uw gasten direct op uw website online boeken. Het boekingssysteem via Wordpress is handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken middenin het boekingsproces. Dit is zowel voor u als de gast van belang.

De verhuuradministratie biedt u de mogelijkheid gemakkelijk zelf uw volledige verhuuraanbod te beheren zonder de beschikbaarheid aan te hoeven passen. Ook het bevestigen van reserveringen en het versturen van factureren en herinneringen gebeurt volledig geautomatiseerd.

Waarom Tommy als boekingssysteem via Wordpress?

  • Geen hoge investering in hardware of software
  • Complete oplossing voor online boeken, eenvoudig te integreren in uw Wordpress website
  • Totaalpakket, van boeking tot facturatie en rapportage
  • Inclusief support en updates

Demo aanvragen! 

Al 700+ tevreden klanten gingen u voor

Het Tommy boekingssysteem voor Wordpress websites is al door vele campings en vakantieparken geïmplementeerd in de website. Meer dan 700 tevreden Tommy gebruikers gingen u voor. Welke? Dat leest u bij onze referenties.

Campings en vakantieparken die Wordpress met Tommy Booking Support gebruiken:

Bestel nu ons Wordpress boekingssysteem

Is uw camping of vakantiepark toe aan een helder en gebruiksvriendelijk boekingssysteem dat volledig kan worden geïntegreerd in uw Wordpress website? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u vrijblijvend onze demo uitproberen om te ervaren hoe onze boekingssoftware werkt. 

Contact opnemen!

Boekingssysteem Wordpress

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!