Boekingssysteem met WordPress integratie voor campings en vakantieparken

Hét boekingssysteem voor WordPress

Een boekingssysteem voor Wordpress is dat wat je zoekt? Dan zit u hier goed! Want heb je een Wordpress website voor jouw camping of vakantiepark en zoek je een plug-in om reserveringen direct via je eigen website af te handelen?

Maak dan kennis met Tommy Booking Support, het reserveringssysteem dat eenvoudig in Wordpress geïntegreerd kan worden. Onze software wordt vooral gebruikt in de recreatiebranche, met name op vakantieparken en campings. 

Profiteer net als vele anderen van de voordelen die Wordpress en Tommy je bieden. Wij laten je dan ook graag kennis maken met Tommy Booking Support.

Demo aanvragen

Een boekingssysteem voor WordPress voor de recreatiebranche

Als campingeigenaar of vakantiepark eigenaar kan je niet meer om een goed boekingssysteem voor WordPress heen. In Nederland is het online boeken van vakanties volkomen ingeburgerd. 

Mensen verwachten bijna niet anders meer dan dat ze direct online de beschikbaarheid kunnen bekijken en hun vakantie online kunnen boeken. Persoonlijk contact blijft belangrijk, maar neemt wel af en online boeken neemt alleen nog maar toe. 

Marktonderzoek van het CBS

Volgens onderzoek van het CBS in 2018 boekte twee derde van alle vakantiegangers hun vakantie online en 55% van alle boekingen werd rechtstreeks via de website van de aanbieder gemaakt, dus zonder tussenpartij. 

Dit is in de afgelopen jaren alleen nog maar toegenomen en dit percentage blijft met het jaar stijgen. Als je een website hebt en geen gebruik maakt van een boekingssysteem voor in WordPress, dan loop je mogelijk veel boekingen mis. Dit voorkom je door gebruik te maken van een betrouwbaar reserveringssysteem

Het belang van een goed boekingssysteem voor WordPress hoeven wij dan ook niet te onderstrepen. Het feit dat je deze pagina hebt gevonden, laat zien dat je ook actief op zoek bent naar een boekingssysteem voor WordPress voor jouw website.

Overal te implementeren

Tommy Booking Support is in elke website te implementeren ongeacht het CMS dat je gebruikt. Dus ook in WordPress. Momenteel is WordPress wereldwijd het meest gebruikte CMS en ook veel campings en vakantieparken laten een website in WordPress bouwen.

Door Tommy en WordPress te integreren, profiteer je van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress met een naadloos geïntegreerd boekingssysteem. Eenvoud en efficiëntie bij elkaar zodat je kunt doen wat je graag doet: jouw gasten welkom heten en zorgen dat zij een geweldige vakantie bij je beleven.

Voor campings en vakantieparken is het van groot belang dat gasten snel en eenvoudig een boeking kunnen realiseren, maar ook dat men alle gewenste informatie goed kan vinden.

Demo aanvragen

De combinatie tussen WordPress en Tommy

Met de combinatie tussen WordPress en Tommy zorg je dat je website aan alle wensen voldoet en eenvoudig beheerd kan worden.

Bovendien scheelt het je gewoon veel tijd, want je hoeft niet meer met elke gast een gesprek te voeren. Alles is via jouw website te bekijken en als er een boeking wordt gemaakt, is deze campingplek of accommodatie automatisch niet langer boekbaar. 

Ons online boekingssysteem voor WordPress is eenvoudig en prijsgunstig, maar bevat toch vele mogelijkheden. Zoals je verwacht van een boekingssysteem kunnen je gasten direct op je website online boeken.

Bestel nu ons WordPress boekingssysteem

Is uw camping of vakantiepark toe aan een helder en gebruiksvriendelijk boekingssysteem dat volledig kan worden geïntegreerd in uw WordPress-website?

Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Ook kan je vrijblijvend onze demo uitproberen om te ervaren hoe onze boekingssoftware werkt. 

Dus wil je meer tips over ons reserveringssysteem of ben je benieuwd hoe het werkt? Vraag dan hieronder de demo aan of neem contact met ons op.

Contact opnemen

wordpress boekingssysteem campings

Al 700+ tevreden klanten gingen je voor

Het Tommy boekingssysteem voor WordPress websites is al door vele campings en vakantieparken geïmplementeerd in de website. Meer dan 700 tevreden Tommy gebruikers gingen je voor. Welke? Dat leest je in onze referenties.

Enkele campings en vakantieparken die WordPress met Tommy Booking Support gebruiken:

Zowel voor jou als de gast enorm handig

Het boekingssysteem via WordPress is handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat je gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken tijdens het boekingsproces. Dit is zowel voor jou als voor de gast van belang.

De boekingsadministratie biedt je de mogelijkheid gemakkelijk zelf jouw volledige verhuuraanbod te beheren zonder de beschikbaarheid aan te hoeven passen. Ook het bevestigen van reserveringen en het versturen van factureren en herinneringen gebeurt volledig geautomatiseerd.

Waarom het Tommy boekingssysteem voor WordPress?

  • Geen hoge investering in hardware of software
  • Complete oplossing voor online boeken, eenvoudig te integreren in jouw WordPress website
  • Totaalpakket, van boeking tot facturatie en rapportage
  • Inclusief support en updates

Demo aanvragen 

Ons reserveringssysteem voor WordPress is ook voor jou geschikt

Ons boekingssysteem voor WordPress is ook voor jouw recreatiebedrijf heel geschikt. Tommy is namelijk eenvoudig te beheren en helemaal aan te passen aan je wensen.

Zo kan je bijvoorbeeld elke hotelkamer apart invoeren of juist ervoor kiezen alleen onderscheid tussen 1-persoons en 2-persoons hotelkamers te maken. Ben je campingeigenaar? Dan kunt je jouw gasten zelfs met behulp van een interactieve plattegrond hun kampeerplek laten kiezen en reserveren.

In alle gevallen behoudt je zelf de controle. Als een gast namelijk via ons reserveringssysteem voor WordPress reserveert, krijgt je daar onmiddellijk bericht van. Deze reservering is nog niet definitief, maar moet eerst door jou worden bevestigd. Zo kan je rustig kijken of alle gegevens kloppen.

Veel van onze klanten bevestigen zulke reserveringen binnen 24 uur. Daarmee heb je de tijd om alles te controleren en hoeft je gast niet lang op de definitieve bevestiging te wachten.

Neem contact op