Boekingssysteem met WordPress integratie

Hét boekingssysteem voor WordPress

Een boekingssysteem voor Wordpress is dat wat u zoekt? Dan zit u hier goed want heeft u een Wordpress website voor uw camping of vakantiepark en zoekt u een plug-in om reserveringen direct via uw eigen website af te handelen?

Maak dan kennis met Tommy Booking Support, het reserveringssysteem dat eenvoudig in Wordpress geïntegreerd kan worden. Onze software wordt vooral gebruikt in de recreatiebranche, met name op vakantieparken en campings. 

Profiteer net als vele anderen van de voordelen die Wordpress en Tommy u bieden. Wij laten u dan ook graag kennis maken met Tommy Booking Support.

Een boekingssysteem voor WordPress voor de recreatiebranche

Als campingeigenaar of vakantiepark eigenaar kunt u niet meer om een goed boekingssysteem voor WordPress heen. In Nederland is het online boeken van vakanties volkomen ingeburgerd. 

Mensen verwachten bijna niet anders meer dan dat ze direct online de beschikbaarheid kunnen bekijken en hun vakantie online kunnen boeken. Persoonlijk contact blijft belangrijk, maar neemt wel af en online boeken neemt alleen nog maar toe. 

Marktonderzoek van het CBS

Volgens onderzoek van het CBS in 2018 boekte twee derde van alle vakantiegangers hun vakantie online en 55% van alle boekingen werd rechtstreeks via de website van de aanbieder gemaakt, dus zonder tussenpartij. 

Dit is in de afgelopen jaren alleen nog maar toegenomen en dit percentage blijft met het jaar stijgen. Als u een website heeft en geen gebruik maakt van een boekingssysteem voor in WordPress, dan loopt u eventueel veel boekingen mis. Dit voorkomt u door gebruik te maken van een reserveringssysteem

Het belang van een goed boekingssysteem voor WordPress hoeven wij dan ook niet te onderstrepen. Het feit dat u deze pagina heeft gevonden, laat zien dat u ook actief op zoek bent naar een boekingssysteem voor WordPress voor uw website.

Overal te implementeren

Tommy Booking Support is in elke website te implementeren ongeacht het CMS dat u gebruikt. Dus ook in WordPress. Momenteel is WordPress wereldwijd het meest gebruikte CMS en ook veel campings en vakantieparken laten een website in WordPress bouwen.

Door Tommy en WordPress te integreren, profiteert u van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress met een naadloos geïntegreerd boekingssysteem. Eenvoud en efficiëntie bij elkaar zodat u kunt doen wat u graag doet: uw gasten welkom heten en zorgen dat zij een geweldige vakantie bij u beleven.

Voor campings en vakantieparken is het van groot belang dat gasten snel en eenvoudig een boeking kunnen realiseren, maar ook dat men alle gewenste informatie goed kan vinden.

De combinatie tussen WordPress en Tommy

Met de combinatie tussen WordPress en Tommy zorgt u dat uw website aan alle wensen voldoet en eenvoudig beheerd kan worden.

Bovendien scheelt het u gewoon veel tijd, want u hoeft niet meer met elke gast een gesprek te voeren. Alles is via uw website te bekijken en als er een boeking wordt gemaakt, is deze campingplek of accommodatie automatisch niet langer boekbaar. 

Ons online boekingssysteem voor WordPress is eenvoudig en prijsgunstig, maar bevat toch vele mogelijkheden. Zoals u verwacht van een boekingssysteem kunnen uw gasten direct op uw website online boeken.

Bestel nu ons WordPress boekingssysteem

Is uw camping of vakantiepark toe aan een helder en gebruiksvriendelijk boekingssysteem dat volledig kan worden geïntegreerd in uw WordPress-website?

Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u vrijblijvend onze demo uitproberen om te ervaren hoe onze boekingssoftware werkt. 

Dus wilt u meer tips over ons reserveringssysteem of bent u benieuwd hoe het werkt? Vraag dan hieronder de demo aan of neem contact met ons op.

Contact opnemen

Boekingssysteem Wordpress

Al 700+ tevreden klanten gingen u voor

Het Tommy boekingssysteem voor WordPress websites is al door vele campings en vakantieparken geïmplementeerd in de website. Meer dan 700 tevreden Tommy gebruikers gingen u voor. Welke? Dat leest u bij onze referenties.

Enkele campings en vakantieparken die WordPress met Tommy Booking Support gebruiken:

Zowel voor u als uw gast enorm handig

Het boekingssysteem via WordPress is handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten hun reserveringen gemakkelijk kunnen maken en niet af zullen haken tijdens het boekingsproces. Dit is zowel voor u als voor de gast van belang.

De boekingsadministratie biedt u de mogelijkheid gemakkelijk zelf uw volledige verhuuraanbod te beheren zonder de beschikbaarheid aan te hoeven passen. Ook het bevestigen van reserveringen en het versturen van factureren en herinneringen gebeurt volledig geautomatiseerd.

Waarom het Tommy boekingssysteem voor WordPress?

  • Geen hoge investering in hardware of software
  • Complete oplossing voor online boeken, eenvoudig te integreren in uw WordPress website
  • Totaalpakket, van boeking tot facturatie en rapportage
  • Inclusief support en updates

Demo aanvragen 

Ons reserveringssysteem voor WordPress is ook voor u geschikt

Ons boekingssysteem voor WordPress is ook voor uw recreatiebedrijf heel geschikt. Tommy is namelijk eenvoudig te beheren en helemaal aan te passen aan uw wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld elke hotelkamer apart invoeren of juist ervoor kiezen alleen onderscheid tussen 1-persoons en 2-persoons hotelkamers te maken. Bent u campingeigenaar? Dan kunt u uw gasten zelfs met behulp van een interactieve plattegrond hun kampeerplek laten kiezen en reserveren.

In alle gevallen behoudt u zelf de controle. Als een gast namelijk via ons reserveringssysteem voor WordPress reserveert, krijgt u daar onmiddellijk bericht van. Deze reservering is nog niet definitief, maar moet eerst door u worden bevestigd. Zo kunt u rustig kijken of alle gegevens kloppen.

Veel van onze klanten bevestigen zulke reserveringen binnen 24 uur. Daarmee heeft u de tijd om alles te controleren en hoeft uw gast niet lang op de definitieve bevestiging te wachten.