Menu

Betaalbare en complete boekingssoftware

Beste oplossing voor campings en vakantieparken

Als camping, bungalowpark, hotel, botenverhuurbedrijf of Bed & Breakfast is het van groot belang dat uw gast snel en eenvoudig op uw website een verblijf kan boeken. Maar er is meer wenselijk, u wilt natuurlijk ook dat beschikbaarheid ingezien kan worden en dat prijzen getoond worden.

Met de boekingssoftware van Tommy weet u zeker dat u de juiste keus maakt waar u vele jaren plezier van heeft. Voor uzelf biedt Tommy veel voordelen, maar ook uw gasten zullen onze gebruiksvriendelijke boekingsprocedure waarderen. 

De online boekingssoftware van Tommy werkt eenvoudig. Binnen enkele stappen heeft uw bezoeker of gast zijn of haar favoriete kampeerplaats, accommodatie, kamer of andere verhuureenheid zoals bijvoorbeeld een sloep gereserveerd, terwijl het systeem een groot deel van de reserveringsadministratie zelf voor u verzorgt.

De boekingssoftware van Tommy Booking Support is hiermee uitermate geschikt als boekingssysteem voor de websites van campings, bungalowparken, hotels, Bed & Breakfasts, botenverhuurbedrijven etc. Goed om te weten: ons systeem is ook geschikt als boekingssysteem voor WordPress-websites.

Boekingssoftware

Betaalbare en verrassend complete boekingssoftware 

De boekingssoftware van Tommy is eenvoudig en betaalbaar, maar toch verrassend compleet. U kunt zelf exact bepalen welke modules u afneemt en hierdoor betaalt u nooit teveel.

Met de online boekingssoftware van Tommy Booking Support is het mogelijk om uw gasten online te laten reserveren, u kunt de reserveringen zelf verwerken en het is mogelijk om vele verschillende rapporten en lijsten uit te draaien ten behoeve van uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor strategische beslissingen. Ook uw boekhouder wordt dus vrolijk van Tommy! Alle opties die een moderne online boekingssoftware zou moeten bevatten, biedt Tommy u.

In 8 talen beschikbaar

De boekingssoftware van Tommy Booking Support is in vele talen beschikbaar. Zo kunnen ook buitenlandse gasten eenvoudig online bij u reserveren. Onze boekingssoftware werkt in het:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Spaans
 • Italiaans
 • Zweeds
 • Noors

Oftewel, uw gasten worden in hun eigen taal aangesproken. Wel zo vriendelijk en eenvoudig.

Kennismaken met onze boekingssoftware?

Hieronder vindt u een demo van de boekingssoftware van Tommy Booking Support. U kunt zo alvast kennismaken met de reserveringsmogelijkheden die uw gasten met de boekingssoftware van Tommy hebben. Ervaar hoe simpel het voor uw gasten is om via Tommy met enkele simpele stappen een online reservering te maken.

In zes stappen doorloopt de bezoeker de online boekingssoftware van Tommy:

 1. Uw gast kiest de gewenste accommodatiesoort
 2. Men kiest de aankomst- en vertrekdatum 
 3. Uw gast klikt op de locatie van zijn of haar voorkeur
 4. Het aantal personen wordt gekozen
 5. Eventuele extra opties kunnen gekozen worden
 6. Uw gast vult de contactgegevens in

De boeking is voltooid, het systeem doet z'n werk en u kunt alle voorbereidingen treffen om uw gast een geweldig verblijf te bezorgen!

Meer informatie over de boekingssoftware van Tommy?

Wilt u meer informatie over de boekingssoftware van Tommy Booking Support en inzicht hebben in de vele andere mogelijkheden dan alleen het online boeken? Neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag een demo, dit kan bij u op locatie, maar uiteraard desgewenst ook online.

\boekingssofrtware

Vraag een demo aan

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!