Menu

Betaalbare en complete boekingssoftware

 

De online boekingssoftware van Tommy werkt eenvoudig. Binnen enkele stappen heeft uw bezoeker of gast zijn of haar favoriete kampeerplaats, accommodatie, kamer of andere verhuureenheid zoals bijvoorbeeld een sloep gereserveerd, terwijl het systeem een groot deel van de verhuuradministratie zelf voor u verzorgd. De boekingssoftware van Tommy Bookingsupport is hiermee uitermate geschikt als online boekingssysteem voor campings, bungalowparken, hotels, Bed & Breakfasts, botenverhuurbedrijven etc.

Boekingssoftware

Betaalbare en verrassend complete boekingssoftware 

De boekingssoftware van Tommy is eenvoudig en betaalbaar, maar toch verrassend compleet. Met de online boekingssoftware van Tommy Bookingssupport is het mogelijk om uw gasten online te laten reserveren, u kunt de reserveringen zelf verwerken en het is mogelijk om vele verschillende rapporten en lijsten uit te draaien ten behoeve van uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor strategische beslissingen. Alle opties die een moderne online boekingssoftware zou moeten bevatten, kan Tommy u dus bieden.

In 8 talen beschikbaar

De boekingssoftware van Tommy Booking Support is in vele talen beschikbaar. Uiteraard de veelgebruikte talen als Nederlands, Engels en Duits, maar ook het Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds en Noors behoren tot de mogelijkheden. Oftewel, uw gasten worden in hun eigen taal aangesproken. Wel zo vriendelijk en eenvoudig.

Kennismaken met de boekingssoftware van Tommy Bookingsupport

Hieronder vindt u een demo van de boekingssoftware van Tommy Bookingssupport. U kunt zo alvast kennismaken met de reserveringsmogelijkheden die uw gasten met de boekingssoftware van Tommy hebben. Ervaar hoe simpel het voor uw gasten is om u via Tommy met enkele simpele stappen een online reservering te maken.

In zes stappen doorloopt de bezoeker de online boekingssoftware van Tommy:

  1. Uw gast kiest de gewenste accommodatiesoort
  2. Men kiest de aankomst- en vertrekdatum 
  3. Uw gast klikt op de locatie van zijn of haar voorkeur
  4. Het aantal personen wordt gekozen
  5. Eventuele extra opties kunnen gekozen worden
  6. Uw gasten vullen hun contactgegevens in

Meer informatie over de boekingssoftware van Tommy?

Wilt u meer informatie over de boekingssoftware van Tommy Bookingsupport en inzicht hebben in de vele andere mogelijkheden dan alleen het online boeken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook een meer uitgebreide demo aanvragen

boekingssofrtware

Vraag een demo aan

Kunnen we u helpen?

Ervaar zelf het gemak, check wat er allemaal kan, ontdek hoe u efficienter kunt werken of meer omzet en online boekingen kunt genereren!

Doe het gelijk!

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!