Nieuws van ons team

8 maart 2024

Veilig en eenvoudig betalen met Pay

Samen met Pay zorgen we ervoor dat jouw gasten veilig, eenvoudig en snel online kunnen betalen. Of het nu gaat om iDeal, Bancontact, creditcard, Google- en Apple Pay of zelfs een VVV Cadeaukaart, met onze geïntegreerde betaaloplossing bieden we een breed scala aan betaalmethoden, zodat de gasten kunnen kiezen wat het beste uitkomt.

En dat is nog niet alles. Het voordeel van een Pay-pinterminal is dat je vanuit Tommy/Kassa of een losse factuur eenvoudig via de pinbutton het bedrag naar de terminal kunt sturen. Na betaling wordt de transactie automatisch teruggeschoten in Tommy. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook fouten en biedt een naadloze ervaring voor zowel jou als je gasten. 

Je kunt ook gebruikmaken van retourpinnen of creditcardbetalingen. Dit bespaart tijd, vermindert fouten (in vergelijking met handmatig bedragen invoeren) en het is natuurlijk handig dat je retourbetalingen direct kunt verwerken met de pin vanuit Tommy. Dit biedt service aan zowel jou als aan de gast!

Interesse in deze koppeling? 

Neem dan contact op!