Nieuws van ons team

19 december 2023

Succesvolle migraties van Stratech naar Tommy

Het was even schrikken voor veel recreatieondernemers: noodgedwongen overstappen naar een nieuw reserveringssysteem. We kregen bij Tommy veel verzoeken om mee te denken en snel te schakelen. Ondertussen zijn we voor ruim 60 ondernemers aan de slag om over te stappen van Stratech naar Tommy Booking Support.

Snel live met Tommy Booking Support

De wens om vóór 1 januari over te schakelen hebben we voor diverse ondernemers kunnen waarmaken. (Binnenkort) live met Tommy Booking Support zijn o.a. Camping de Kleine Wolf, Camping Krieghuusbelten, Camping de Molenhof, Buytenplaets Boekelo, Camping Hoeve aan den weg, Camping Cnossen, Camping de Vossenburcht, Camping de Zandhegge, Camping Diana Heide en Camping Uit en Thuis

Soepele samenwerking met partners

Met ons team van consultants schakelen we snel en denken we mee in manieren om slim en efficiënt over te stappen. Dat doen we niet alleen maar ook samen met collega's van Prosuco en andere externe partners, zoals WeMa Mobile, Holiday Media, Easy Secure, etc.

De knoop doorhaken en gáán!

Het is voor ons als team een ongekend bijzondere tijd, omdat we zóveel aanvragen in zo'n korte tijd kregen. We werken ondertussen met een team van 11 consultants en de enorme drukte heeft ook een boost gegeven: we zijn aan het knallen!

Wat krijgen we enorm veel energie van de positieve feedback van onze 'nieuwe' klanten. Enthousiasme gepaard met verrassend aangename reacties: 'wat een prettig programma', en 'nooit beseft dat dit zoveel handiger kon'. We gaan vol enthousiasme door en zorgen dat iedereen die bij ons aanklopt zo snel mogelijk wordt geholpen.